Абе жени, каква музика слушате вие? Аз си имам разни вълни и зациклям. Трябва ми нещо свежо, дайте идеи, плиййййззз!
Децата са ми ясни. Дара фолк не слуша, няма кой да й го пусне, ама е фенка на Сититв

За утре - нали в Славяни последно решихме? Аз съм там, не знам още към колко часа. Ще звънна на Янчето, може заедно да идем.
Янче, минали сме с Румбата по тоя път с хламидиите. Точно като се запознахме той караше курс с антибиотици, не даваше и дума да се издума да мехнем презерватива, а аз като една Палома не ги долюбвам хич тия гуменяци. Та както и да е ... свършиха му лекарствата, оная мърла му дава още едни изследвания да прави и се оказа, че този път има повече хламидии отколкото преди да изпие антибиотика
МКП, да взема да ти ослужа с една свекърва, а? Ти нямаш ни една, а аз с две съм се уредила

Алекс, заеби, не му говори за майка му. Няма да промениш нещата. Пускай си ги тия неща с готвенето и прислугването покрай ушите. Като му се яде готвено, да си сготви САМ! Иначе кренвирши и айца, това е положението
Ако иска, а ако не иска ... при маминка да му прислугва, а на втората седмица /най най най-късно ще се е върнал с подвита опашка и готварска книга за мъже под мишничка/. Хм ... а мислите за онази думичка развод по-надалече за сега ... рано е.Ще си поговорим ... като се видим ... за нас и за другите около нас

ХАХАХАХАХАХ ЛЮСИ, надай се бульо Графчето да те огрее
За неговото турне - нищо не знам. U2 ще имат концерт на 6-ти ноември в Хонолулу. Кой ще дойде с мен? Само по един бански и сме готови
Румен да не чете днес?
Той м/удругото да споделя е доста привлекателен и е набор 60 и нещо... та ако някой се интересува
Ще следя как се развиват нещата при теб!
тия филми с картичките и букетите не ги умея