Декемврийски мърморани бръщолевят си засмяни!

• 19 477
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Хайде да си продължа ... ама до къде бях стигнала ...

Абе жени, каква музика слушате вие? Аз си имам разни вълни и зациклям. Трябва ми нещо свежо, дайте идеи, плиййййззз!
Децата са ми ясни. Дара фолк не слуша, няма кой да й го пусне, ама е фенка на Сититв  Confused и в частност Боб Синклер, Мартин Солве... МКП, минахме го черния период, сега по-мелодично иска да й е и да пее  Wink

За утре - нали в Славяни последно решихме? Аз съм там, не знам още към колко часа. Ще звънна на Янчето, може заедно да идем.

Янче
, минали сме с Румбата по тоя път с хламидиите. Точно като се запознахме той караше курс с антибиотици, не даваше и дума да се издума да мехнем презерватива, а аз като една Палома не ги долюбвам хич тия гуменяци. Та както и да е ... свършиха му лекарствата, оная мърла му дава още едни изследвания да прави и се оказа, че този път има повече хламидии отколкото преди да изпие антибиотика  Mr. Green Аз като яхнах метлата /май междувременно бях надвила за презерватива щото ми е толко акъла/ и го заведох в Шейново. Тогава работех в Мобиком и в Шейново ни обслужваха безплатно. В кабинета се случиха Нецов и Георгиев едновременно, прегледаха мен, пуснаха изследвания, които естествено се оказаха с отрицателен  резултат и надълго и нашироко ни обясниха за въпросната врътка с тестовете за хламидии, лекарите и вносителите на антибиотици. Горе главата! Не си първата, няма и да си последната на пързалката, но ще е хубаво да не ги оставяш така нещата. Подкрепям те и кажи, ако има нужда от помощ!

МКП, да взема да ти ослужа с една свекърва, а? Ти нямаш ни една, а аз с две съм се уредила  Sunglasses

Алекс, заеби, не му говори за майка му. Няма да промениш нещата. Пускай си ги тия неща с готвенето и прислугването покрай ушите. Като му се яде готвено, да си сготви САМ! Иначе кренвирши и айца, това е положението  Crossing Arms Ако иска, а ако не иска ... при маминка да му прислугва, а на втората седмица /най най най-късно ще се е върнал с подвита опашка и готварска книга за мъже под мишничка/. Хм ... а мислите за онази думичка развод по-надалече за сега ... рано е.
Ще си поговорим ... като се видим ... за нас и за другите около нас  Wink

ХАХАХАХАХАХ ЛЮСИ, надай се бульо Графчето да те огрее  Joy Joy Joy  За неговото турне - нищо не знам. U2 ще имат концерт на 6-ти ноември в Хонолулу. Кой ще дойде с мен? Само по един бански и сме готови  Crazy

# 211
Смайлинко, в интерес на истината, истината е друга! Ама не искам да споделям подробности, защото прекалено много го уважавам като творец и изпълнител, че да му развалям имиджа! Супер си ме кефи музиката, текстовете и гласът му, но само това! Приказвахме си като приятелчета от детинство - ти нали не си мислиш, че той ще раздава телефона си на всяка, с която си размени интимности? Там е работата, че умея да бъда различна-та! А аз мъж си имам и тогава същия си го имах! Нали го знаеш кой е? Flutter  Hug Hug

# 212
Млъквам, че ще вземеш да ми се обидиш ...  Joy Joy Joy а и много смях ме напушва вече ...  Joy Joy Joy

# 213
Баси странното чувство за хумор! Но ти свалям шапка на умението да излизаш със смях от ситуацията. Peace Румен да не чете днес?

# 214
  • София
E Люси, ти ме разби. Направо се почувствах една такава безинтересна, скучна, тъпа и безцветна. Моля те, организирай ни съботно-неделен семинар "Как да станем различни". И аз искам да се отъркам у известни личности, и аз искам целият форум да се облизва по мъжа ми и луда завист да ги тресе Laughing Пък другите екстри - ако остане време  Laughing

# 215
  • Sofia
Миме,и мен са ме обзели подобни на твойте чувства. Mr. Green
За утре определено  не ми се ходи на общофорумска среща.Мога да дойда по-късно,ако ме информирате къде сте,естествено

# 216
  • София
chocha, дрънни ни едно телефонче. Аз ви предлагам да се берем на форумската сгляда па после ще му мислим накъде ще поемем.
Нело, звънни да се разберем.

Днеска звънях на Миков и се разбрахме да отида на 3ти ноември, защото сега нямам как да взема 2ро направление за 1 месец. Като му казах кой се обажда веднага се сети и много ми се зарадва че пак съм бременна и т.н. Каза че ми бил сърдит задето не съм му занесла снимка на Мая след кат се роди (мен верно ме мързеше) и че ще ми дърпа ушите и т.н. Simple Smile Той м/удругото да споделя е доста привлекателен и е набор 60 и нещо... та ако някой се интересува Wink  Марци, не е работил в 1ва градска - явно е съвпадение на имената, защото няма и брадичка.

Днес след всичките ми истории стигнах до Клиниката по Кожни и венерически болести към МА и там си направих изследване за хламидии с вагинален секрет. Утре сутринта трябва да си взема резултата. Данод а е отирцателен и тая ще я навра в кучи гъз.

Алексче, утре вечерта ще говорим, тамън може би ще имам вече отговор и от Господарите.

# 217
Янче, значи вече са трима гинеколози с името Миков  Joy и все са симпатяги  Wink

# 218
.... ти нали не си мислиш, че той ще раздава телефона си на всяка, с която си размени интимности? Там е работата, че умея да бъда различна-та! А аз мъж си имам и тогава същия си го имах! Нали го знаеш кой е? Flutter  Hug Hug
Joy Joy Joy влизам и падам от смях пак  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Жалко че си изтрила от предния постинг, със сигурност съм изпуснала много  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 219
За утре определено  не ми се ходи на общофорумска среща.Мога да дойда по-късно,ако ме информирате къде сте,естествено
Що бе, дарлинг, се цепиш от колектива? Няма да ни е скучно, ще си вземем плетките!  Joy

# 220
Честит Рожден Ден, Криске !!!
Пожелавам ти здраве, много късмет и прекрасна година!!!
Нека сърцето ти е изпълнено с любов, а душата с радост!!!
Всичко лошо да е вече зад гърба ти, а пред теб само хубави моменти!!!

# 221
Нямам сили да пиша,днес обикаляхме като луди кучки с една приятелка и се изморих,все едно съм копала! Wink
Ще ви прочета утре,въпреки че ми е много интересно какво сте написали.
Видях снимката на малката Теди на Деси и се учудих,че е толкова оформена и голяма.Деска,браво,само че вземи да се храниш,плиз,че в болниците няма и-нет! Hug
Янче,баси,тия лекари не ги интересува специалното  ти състояние,само пари им давай! #Cussing out Ще следя как се развиват нещата при теб!
 Mr. GreenНе се харесвам особено,ама нали нямам фотоапарат...добре,че пред обредния дом ме видя един познат фотограх,та ме щракна,че през крив макарон щях да се видя на снимка.

Последна редакция: сб, 21 окт 2006, 19:35 от Ванилийка

# 222
  • Sofia
Ванилке,страшна си душо!Много добре си,ама аз нали съм си леко критикарка,та само една дребна забележка ще вметна Wink Трябваше да сложиш и един трепач лак на крачета и ръчички,за да ти е дозавършен перфектния вид.
Криске, и от мен честит рожден ден! и само щастливи моменти занапред!Пожелавам ти край на лошата серия!И не на последно място да убедиш Дамян за братче или сестриче!  bouquet тия филми с картичките и букетите не ги умея Embarassed
Смайли,всеки път,котйто гледам снимки от такава среща имам чувството,че са кадри от 20 години след абитуренския бал с чаветата,ако може и на съседа чаветата да помъкнеме Mr. Green

# 223
Въх от таз Ванилийка опстанах безмълвна на рождения си ден, Ей много ви обичам, уф все във важни моменти не знам какво да кажа - наистина ви ценя и ви обичам, а децата на всички ви са ми слабост. Момичета всичките ви пожелания да ви се връщат стократно, горда съм че ви познавам, че толкова време ме търпите, че винаги ме подкрепяте и ме разбирате - най-близките ми хора не са го правили - искам да знаете че го оценявам.
На първа заплата ще се напиваме с вас тържественно обещавам.
Ванилийка тоя път ми скри шапката - просто си убийствено сексапилна и красива, сериозно. Мъжа ти не знам как те пази. Целувам те Heart Eyes

# 224
  • София
Криси, честит рожден ден, душо! От здраве и късмет да не се отървеш! Нека преклонната ти възраст  Mr. Green да те направи по-силна, да открие пред теб неподозирани възможности и неописуеми удоволствия  Laughing Целувки от мен и Ванеса!!!!

Общи условия

Активация на акаунт