Криси, честит рожден ден! Пожелавам ти усмивката никога да не слиза от лицето ти. И оттук нататък само за щастливи мигове да разказваш.
Ели, извинявай, душо, че забравих да те вмъкна в "милите, добрите и т.н.". Сега да не ми се обидиш

Разбий я тази измамница. 

ясно ми е , че иронично използваш този епитет край името ми, и затова съм се замислила следващия път да ти се обидя - предупредена си

значи твоето ЛС е бил прав,че става въпрос за пари!Както и да е,радвам се,че нямаш никакви инфекции,това е по-важно за мен!Господари на ефира ще ги довършат! 
Моля всички да изкоментирате тази негова постъпка и да ми напишете вашето мнение относно интелектуалното развитие на детето /ВАлентинова,бъзик е,да знаеш!
/
Шегичка,ама да чукам на дърво!/ На морето дойде 3 пъти за 3 месеца,сигурно да си припомни как изглеждам
АМа работа,да й се не види /между другото последната дума така ли се пише,или слято?/

И сега да не вземеш да се тръшнеш и да кажеш "сбогом" 
Бавно загрявам
Това по повод питането за половинките. Ама ти го вземи, ако ти е драго на сърцето! Няма да го погледна дори

С тази рокля, си супер резачка
шапка ти свалям
Ти си гадже бонбон
- само шоколад ми в главата

, като си пъхне главата в презрамката, сутиена остава да й виси пред гърдите, и тя се гледа, и ме вика да и го оправям да й е като на мама, че нещо не й се получава
Добре да я храниш и не се ядосвай за глупости, спокойничка да расте!!
Препоръчани теми