Декемврийски мърморани бръщолевят си засмяни!

• 19 459
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Така се драматизирах, че забравих за какво влязох.

Криси, честит рожден ден! Пожелавам ти усмивката никога да не слиза от лицето ти. И оттук нататък само за щастливи мигове да разказваш.

Ели, извинявай, душо, че забравих да те вмъкна в "милите, добрите и т.н.". Сега да не ми се обидиш  Mr. Green

# 241
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА КРИСКА!!!
ЖЕЛАЯТИ, МНОГО МНОГО ОБИЧ И ХИЛЯДИ ЩАСТЛИВИ И НЕЗАБРАВИМИ  МИГОВЕ!!!
newsm59
Янче, ммного се радвам за хубавата новина. GrinningРазбий я тази измамница. #2gunfire
Ванилийка, нямам думи направо.........СУПЕР СИ Hug
Шоши, дано поне по бързо отмине периода с гаденето.
rai4kaпоздравления за малкия бърборанко, значи наближава и момента когато ще ти бръмне главата от приказки  и ще се молиш да млъкне за малко.  Joy

# 242
  • София
Люси, никой не иска от теб да се отбраняваш или обясняваш. Всъщност, точно обратното... И няма нужда никой да ми казва каква си, ти достатъчно добре се справяш сама. Айде стига вече, ако ти се сърди, сърди се. Аз лично нямам против да ме подминаваш с ледено презрение. Заслужавам си го  Mr. Green

# 243
"Янче, мила, това, което чувствам към детенцето си е най-святото нещо на света! Съжалявам, ако съм те обидила!"
Ели, ето така се реагира, когато разбереш, че си обидил някой, който ти е мил. Ето за такова отношение говоря! Благодаря за страхотния пример! Може да ти се струва лигаво, но поне регистира положително отношение. А не: "А ти помниш ли, когато ме нарече душо? Аз да не съм умряла, че само душата да ми е останала!" Фактът е, че ако се дебнем, все ще се хванем.
Янче, сори че те ползвахме така!
---------------------------------
Хайде сега, к`во чета! Спрете се, бе! Да си сменям ник-а на "Сръдли" и да приключваме с темата -  поне няма да се повтори! Вие друга работа нямате ли си, знак Стоп не познавате ли? Може ли някой да ми прати ЛС като се изредите всичките с иронията! Mr. Green Уфффффффффффффффффффффффф

# 244
Ели, извинявай, душо, че забравих да те вмъкна в "милите, добрите и т.н.". Сега да не ми се обидиш  Mr. Green
Вече е късно, сложена си в черния списък а мандалото хлопна  Crossing Arms
Много зор трябва да си дадеш, за да те извядя от там, много съм крайна - съжалявам  Whistling Whistling Whistling Mr. Green
За помощ, ще ти дам един приятелски пищов Wink
С няколко шоколада Милка бих могла да си възвърна старата памет и да си поправя мнението за теб  Party
Сигурна съм че сама ще се сетиш какво трябва да направиш следващия път  Joy Joy Joy

# 245
Забравих да добавя 4е Ванилийка наистина изглежда зашеметяващо!:) Евала!

Да ви питам, дове4ера към колко ще се замъквате към срещата и към коя в крайна сметка- обшата и тя в Славяни ли е и въобще къде се намира това заведение?
А също, някой ще води ли половинка (макар и с риск да се "огледаме" у нея:) )?

Люси, извън предишната тема, все се каня да те питам, в каква фабрика работиш и от кой град си, ако не е тайна?

# 246
  • у дома
Въх, кво става тука ?!?!?!?  Shocked

Хайде томахавката с вълшебната пръчица да се превърне в.... цвете...   Hug

Крисинка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН И КАТЕТО!!!!   Много цветя, много хубави емоции и усмивки на днешния ден!!!! Бъди все така прекрасна и обичаща!    bouquet Hug  bouquet

# 247
Lyusil
добре че ме подсети за душата, много те моля да не ме наричаш така след като за кой ли път намекваш по мой адрес колко съм злобна  Crossing Arms ясно ми е , че иронично използваш този епитет край името ми, и затова съм се замислила следващия път да ти се обидя - предупредена си  Mr. Green

А иронията май остава на преден план в темата  Whistling Laughing Laughing
Ей отдавна не ви бях виждала в такава форма   bouquet Joy Joy Joy

# 248
вЪХ,вЪХ,ВЪХ!
кАКВО СТАВА ТУКА БЕ?
сНОЩИ НЕ МОЖАХ ДА ПРОЧЕТА ТЕМАТА,но като заспи Дани ще върна 2-3 страници назад/въпреки че това не е почнало в тази тема/.Нищо не разбирам...

Както и да е...КРИСКА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!Мисля,че в нашата темичка са се съБрали много готини личности и ти определено си една от тях.Ние всички много те обичаме,с Дани ти пожелаваме най-трудният период да е останал зад гърба ти и от тук нататък да има само хубави моменти в твоя живот!
ЯНЧЕ Hug Peaceзначи твоето ЛС е бил прав,че става въпрос за пари!Както и да е,радвам се,че нямаш никакви инфекции,това е  по-важно за мен!Господари на ефира ще ги довършат! #2gunfire
Сега ви пиша и идва Дани с ъс сутиен в ръка,бута ми го под блузата и ме пита "къде е?"Щото вкъщи съм без него... Party  JoyМоля всички да изкоментирате тази негова постъпка и да ми напишете вашето мнение относно интелектуалното развитие на детето /ВАлентинова,бъзик е,да знаеш! hahaha/
Момичета,много мерси за отзивите.!!!Стана ми много приятно,разбира се.Чоча,наистина този бледорозов лак май не е най-подходящият. Сега видях,че снимката си е почти като на живо като размер,за което се извинявам. Heart Eyes
Ами мъжо ме пази като...никак не ме пази.Ето,на сватбата ме пусна сама Shocked Днес пак е за риба  Shocked/направо да се чуди човек,дали не си е хванал някоя каракуда, Party Шегичка,ама да чукам на дърво!/ На морето дойде 3 пъти за 3 месеца,сигурно да си припомни как изглеждам JoyАМа работа,да й се не види /между другото последната дума така ли се пише,или слято?/
 Пъ.Съ. Ели и Смайли и злобна ирония???Ще се гръмна! Joy

# 249
Ели, то е ясно 4е само аз и ти останахме извън "добрите", и то най-ве4е аз, ми дай следващия път като дойда до Прага да вземем да отидем на някое обу4ение как да се държим в обществото... може и с 1 торба Милка, нямам против, може да ни смек4и коравите души Laughing
И без това ти завидях за видовете курсове и занимания, които се предлагат там, поне и аз нещо да облажа...
Може и Марк да взема, ама то детето с разни изклю4ения, засега се справя по-добре от майка си, добре 4е е той да готви, глади 4исти и пере (не знам откъде се у4и като гледа майка си все пред лаптопа с кафето и цигарата, ще взема накрая да си помисля 4е и той е я индиго я кристално дете), но пък е цели по4ти 15 кг, не знам дали влиза в категорията.. newsm78 Laughing

# 250
Прееедиии всичко останало, защото това е най-важното в момента:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КРИСКА!

Ти винаги си свеж полъх в декемврийската ни темичка, независимо колко ти е тежко на душата!
Помагаш на дечицата в беда, въпреки че самата ти не си в цветущо положение.
Това е достатъчно, за да кажа, че имаш голяяямо сърце!
Пожелавам ти добрините да ти се връщат тройно и усмивката никога да не слиза от лъчезарното ти лице!
Много ми е трудно да пиша пожелания и то най-вече, когато човекът ми е близък!
Крис, извинявай, че точно днес темата ни май не е най-уютното място във форума. Обещавам ти, че ще изпия един голям Джак довечера в твоя чест!

Ванилиййййкеееее
, майййкоооо, кво стана тука, бе цвете!
Паднах! Тръшна ме в земята, много ме заболя, от високо паднах!
Ако тръгна някъде на тузарска сватба, ша тъ замола да пратиш роклето с препоръчан колет. Адреса го имаш  Wink
Прекрасна си! Нямам забележки!
Чочааа, внимавай с критиките щоооотооо ...  Mr. Green

Раичке, добре я подреди тая дърта клюкарка. Милена, за теб говоря! Заради такива търтеи в държавната администрация като тебе държавата е на тоя хал!  Crossing Arms И сега да не вземеш да се тръшнеш и да кажеш "сбогом"  Joy

Люси, че си различна, разбрах най-после, ама не знам в кой смисъл на думата  Mr. Green Простете невежеството ми и чувството ми за хумор, което бе наречено "злобна ирония" ама то от блондинка друго не може да се очаква  Crazy Бавно загрявам  Mr. Green
Един съвет. Надявах се след случката с предишното "сбогом" да си се закалила малко и да спреш да приемаш толкова буквално нещата, а именно с чувство за хумор, на иронията отвръщай с ирония, аз това очаквам от всички, с които се бъзикам.

Надявам се да видя повече от вас тази вечер. Няма да си обличам рокля, за да не ви засенчвам и да можете и вие нещо чуждо да барнете покрай мене.
Рали, аз като ходя на море пясък не си нося  Simple Smile Това по повод питането за половинките. Ама ти го вземи, ако ти е драго на сърцето! Няма да го погледна дори  Joy

# 251
Смайли, какво е това пренебрежение към красивия ми съпруг моля, ама то това е щото не си го виждала, ами тъй де, аз не слу4айно го крия Mr. Green
За морето, кво да ти кажа, то аз съм си морско 4адо  Laughing ама питам за всеки слу4ай ако той прояви желание да дойде, щото няма как да му откажа -ако му кажа истината, 4е ме е страх да го взема да не му се нахвърлите, ша земе да дойде  Mr. Green

# 252
Рали
без Марки и торбата Милка - готни не приемам  Crossing Arms Mr. Green
И без това имам нужда от помощ в домакинството - може направо Марк без тебе да идва - още утре, пък ти когато ти остане време ела  Joy Joy Joy

Ванилкеееее
на мен направо ме е срам всеки път да ти обяснявам колко си красива  Blush С тази рокля, си супер резачка  Party шапка ти свалям  bouquet Ти си гадже бонбон Party Heart Eyes - само шоколад ми в главата  ooooh! Mr. Green

А Дани
много добре се ориентира от малък човека  Joy
Емката пък най редовно си пъха главата в някой от презрамките на сутиените ми - държа ги в една търкаляща се кутия под леглото, която тя отваря и си избира каквото й харесва Crazy, като си пъхне главата в презрамката, сутиена остава да й виси пред гърдите, и тя се гледа, и ме вика да и го оправям да й  е като на мама, че нещо не й се получава  Laughing

# 253
  • София
цитат: (щот съм тъпа и не го извадих навреме) Раичке, добре я подреди тая дърта клюкарка. Милена, за теб говоря! Заради такива търтеи в държавната администрация като тебе държавата е на тоя хал!   И сега да не вземеш да се тръшнеш и да кажеш "сбогом"   Свърши цитата.
Отговор:
Смайли, не мога да разбера какво е това отношение към човек в моето положение. Аз се надявах, че влизайки тук, ще намеря хора, с които да си споделям, а не грозни нападки и подли квалифиции. Явно не говоря на български!! Все пак си жена (нали, а?), би трябвало да ме разбираш. Не очаквах такова отношение, обидена съм и огорчена (с ударение на второто о), а също така и насърдена. И не мисля, че нещата ще се оправят с една среща на живо, щот тъ знам каква си кикимора!!!!

Да ми се обадите довече, ей! Ралицо, да идваш, че като взема пръчката...вземи и Юлето...ммммммм Mr. Green

# 254
  • у дома
Писах, писах, па ме отряза сървъра му .. пу

Аз в тази малка разправийка, която явно събра очите на мамите от форума и ни напълни темичката не ща да вземам отношение   Mr. Green

Деси, в коя седмица си вече? Теди много пораснала и много добре е позирала на фотографа  Hug Добре да я храниш и не се ядосвай за глупости, спокойничка да расте!!

Янче,стискам палци да успеете да наврете докторицата, не кучи г., ами в дън земя. Потривам ръчички и следя с интерес как се развива приключението .. вече има и доказателствен материал, браво Янче!!!!  Peace

Ванилийка, ах Ванилийка, разкошна, прекрасна в божественото Рокле, със златото на крачката. Ще ти простим за бледорозовото, щото другото е преопредостатъчно красиво , чудна си !!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт