За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 90

• 22 019
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Аз бъркам в устата и вадя какво има я някоя книжка,салфетка 😃
Скоро взела опаковка на Милка бисквитки(нещо подобно🙄) и къса наща...и едно малко парченце отстрани на бузата 😶😶😶

# 286
И аз бъркам насила в устата, за да извадя, ако не стане доброволно.
Момичета, бебе на 17 месеца пищи непрекъснато.Пронизително дълго пищене. .Възможно ли е причината да е, че с баща му непрекъснато се карахме?
  Възможно е, да е заради караниците, ако е започнало след тях да го прави. Просто избягвайте пред детето да го правите, когато е възможно.

# 287
Абе то и аз бъркам насила, но ме е страх в паниката и реването да не го глътне.

# 288
При каква температура слагате свещичка в дупето

# 289
Над 38. Даже ако не са много криви към 38,5.

# 290
Здравейте! Бебето ми на 6м беше болно миналата седмица и от запушения нос храненето беше мъка. Изпиваше около 50 до 90мл,като и давах често. Пюрета и каши отказваше категорично. Сега е много по-добре,но има да допива АБ. Изпива по 120 до 150мл мляко,но пюретата и кашите по 100гр и не иска повече. Започна да се буди и за хранене през нощта,а от 4м спря да яде нощно време. Дали ще премине това нещо?

# 291
Сигурно се буди, защото не успява да се нахрани добре през деня. Може би ще започне да хапва повече през деня , като е оздравяло и да спре да се буди

# 292
Има ли край това будене вечер...незнам колко пъти ставахме снощи😱😭(1г+2м)

# 293
Разбира се, че има край. Спокойствие и търпение.

# 294
  • Германия
Аз съвсем се отчаях. На 1,7м почти, има всички зъби, нахранена е и пак се събужда по няколко пъти. Я ще огладнее, я памперса я дразни. Както си спи за секунди се изправя посред нощ, все едно е спала 12 часа. 🙄🙄

# 295
Снощи и аз ставах 1000 пъти...

# 296
Моето от 6 до 9 месец не се е будила нито една нощ, нито веднъж. Оттогава насам има всякакви периоди. Понякога държи печено и по 2-3 нощи не се буди. Понякога по цяла седмица не пропуска нито една нощ. Понякога веднъж, понякога два пъти. Решението винаги е кърмене при мен. Щото лягам и спя. След 5 -10 мин или когато се събудя, я местя пак в кошарата. Общо взето така ми се спестява носене на ръце и подобни. Ама пак не е приятно Sad

# 297
И при нас имаше будуване от 2 часа през нощта... А до преди 3 дена спеше непробудно месеци, месеци наред - Буквално от 6-месечен т. Е. От м.. Май миналата година 😁.

# 298
  • София
При нас се редуват - една нощ спи, три се буди по 2-3 пъти. Днес се опита да стане в 6:30, но като го сложих на спалнята между нас спа до 7:30. Сега сутринта спа точно 20мин. Следобед ще видим как ще е.
Говорейки за сън, децата ви кога преминаха на 2 дремки? Че малкият е 5++++ и ми се струва рано само по 2 пъти да спи през деня. Не се получава спазването на прозорците за будуване и засега съм го оставила като се умори тогава да го приспивам иначе е жестока борба и гънене.

# 299
На 9 месеца мина на 2 дремки. И сега на 13 месеца, още е на две дремки, без тенденция да маха едната.

Аз тия дни уж местя режима, заради смяната на времето. Днес в 6 30 започна деня ни Confounded

Общи условия

Активация на акаунт