За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 90

• 21 457
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз до 2,6 давах да пие мляко с шише с биберон,и сламка едновременно завода.

# 541
Твърд накрайник може би след 8м...даже към 10 късничко беше бях се отказала 😃със сламка за секунди 😃

# 542
  • Пловдив
А защо банана го купувате на пюре? Той и авокадото могат да се дават сурови, просто намачкани.
Лимоновият сок съм чувала, че се слага и за да не потъмнява плода /примерно ябълката/.

# 543
  • Пловдив
Имаме чаша с твърд накрайник, но нашата на 7 месеца само го дъвче Simple Smile

Банан няма смисъл от пюре - вземете един суров и го пасирайте или намачкайте.

# 544
От кога може да се ползва брашно от рожков?

# 545
Нормално ли е Аптамил 3 да е бъкан с ванилия? Ама цялата кухня ухае, чак толкова мисля, че не е редно...

# 546
Здравейте,
Беба е на 7++и от около седмица се чеше, направо щипе по срамните устнички, понякога и по корема, но в повечето случаи е по устните. Не съм сменяла памперс или козметика. На какво може да се дължи това?

# 547
Нормално ли е Аптамил 3 да е бъкан с ванилия? Ама цялата кухня ухае, чак толкова мисля, че не е редно...
И друг го беше писал,даже тема имаше,не съм сигурна за коя възраст .Единица ползвахме и не е миришело на ванилия

# 548
И аз го бях мернала, но беше доста стара тема и още дори не я бях отбила. Просто ми изсветля като спомен и въобще не ми светна лампата, когато купувах тройка. Че и сто кутии взех... Дали има място за основателно притеснение? Двойката също не мирише въобще на ванилия. Чудя се, какво е накарало производителите да наблъскат толкова много точно в тройката?

# 549
  • Пловдив
Здравейте,
Беба е на 7++и от около седмица се чеше, направо щипе по срамните устнички, понякога и по корема, но в повечето случаи е по устните. Не съм сменяла памперс или козметика. На какво може да се дължи това?
Аз лично бих я завела на преглед при педиатъра, ако трябва и на гинеколог. Не ми се е случвало такова нещо с дъщеря ми. Може и гъбички да са, преглед от лекар трябва, според мен.

# 550
Племенницата ми имаше такъв проблем и я мазаха с лекарство някакво

# 551
Моите са на 1г и 2м и от известно време забелязвам същото при едната като и махна памперса. Не се чеше или щипе, по скоро се пипа. Мисля, че просто и е интересно, защото напоследък и мен ме заглеждат много като се преобличам и все искат да ми разглеждат корема.

# 552
Как да разбера дали малкият е настинал?
Вчера, след следобедния си съм беше толкова кисел и мрънкащ, че противно на всяка логика реших да го изкарам навън, а имаше вятър.
Днес сутринта леко кашля и киха. Не е постоянно, но тук таме се прокашля и изкихва.
Нослето му е сухо и засега сополки не виждам.
Температура няма, изпи си млякото с апетит сутринта.
Но това кашляне/кихане сега не ми дава мира!

# 553
Ако киха често, значи се разболява. Ако се прокашля , може да има задна хрема. Моето голямото винаги много киха първият ден от разболяването си

# 554
Мога ли да дам просо на бебе на 6+? Не е захранена с глутен. Уж пише,че не съдържа.

Общи условия

Активация на акаунт