За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 90

• 21 454
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Рокет, моето дете сутрин често киха.. Може да има засъхнало сополче и да го дразни. И това се е случвало, пръскам с физ разтвор и после го вадя и спира да киха. Може да дадеш ако искаш 1 ампула вит ц, има за бебета до 1 година.

# 556
  • Несебър
Може да се даде просо. Не съдържа глутен. Аз го правя вместо кус кус, със сирене и малко мазнина. И ние с баща ѝ много обичаме, и на нея ѝ харесва.

# 557
Тони , може ли да покажеш тази ампула за до 1 година , че май в аптеката ми дадоха за големи .
И един въпрос колко често кихане е нормално и колко на разболяване ?

# 558
  • Германия
Ох и моята снощи се събуди за един час. Беше със запушено носле. Тези ампули витамин C, някой знае ли, защо ги няма в Германия? Или нещо подобно на тях. Толкова съм ги търсила. Все ми показват едни сиропчета за имунната система.

# 559
Може да се даде просо. Не съдържа глутен. Аз го правя вместо кус кус, със сирене и малко мазнина. И ние с баща ѝ много обичаме, и на нея ѝ харесва.
Още не съм вкарала сирене и отпада като закуска. Мислех си да го направя със спанак или за СЗ с плод?

# 560
Моята киха като й сложа физиологичния в носа и вади засъхнало сополче 😃
И аз искам да видя вит ц.малко над годинка сме кой е по- подходящ (1г+2м)?
Моя позната й капела вит ц в носа .🙄
Аз давам биозин кидс в момента

# 561
  • Германия
Още не съм вкарала сирене и отпада като закуска. Мислех си да го направя със спанак или за СЗ с плод?
Става да, стига детето да го хареса.

# 562
Ох, а де.. Не помня на коя фирма беше. Отдавна бяхме ползвали. Питайте в аптеката за ампули витамин Ц до 1 годинка.  Simple Smile

Относно честотата на кихането, не знам. Моето дете е на 1 год и 5 месеца и да чукам на дърво до сега не се е разболявало пу пу, да не казвам голяма дума че... . Веднъж киха адски много сутринта, реших че се разболява, ама много много. Накрая се оказа засъхнало сополче и спря да киха.

# 563
Този сироп биозин кидс след каква възраст може да се даде ? Не пише в листовката . На 50 дни сме .

# 564
На Опаковката пише 0+.

# 565
Момичета, какво налага даването на витамини и имуностимулатори на тази възраст? От педиатър ли са предписани? Не се заяждам, питам сериозно.

# 566
Аз само вит.Д давам по две капки зимата, а лятото предполагам ще минем на една.
Тя и личната не ни е казвала за нищо друго.
Сега уж спря да кашля и киха, да видим как ще е следобяд. Майче за всеки случай ще се разминем с разходката днеска. Sad

# 567
Детето ми е на 1г и почти 6м и освен видамин Д друго не давам.
Абсолютно против съм тъпкането с лекарства,пък било то и витамини.

# 568
Момичета, какво налага даването на витамини и имуностимулатори на тази възраст? От педиатър ли са предписани? Не се заяждам, питам сериозно.
Беше с висока т.и вирус бяхме в болницата този месец.По моя преценка давам над една г. е

# 569
Витамин Ц 200 мг е за деца, доколкото знам. Поне на нас всеки път това ни изписват. Капала съм и в носа по препоръка на педиатъра, доста гадно изглежда за децата, но изкарват абсолютно всички сополи, които имат.

Общи условия

Активация на акаунт