Коя е идеалната пералня? Oткрийте смарт технологията за безупречно чисти дрехи от LG

• 14 407
  • 589
  •   1
Отговори
# 585
Редовно почиствам филтрите и дезинфекцирам.

# 586
Да е икономична, да пере добре, да има кратки програми.

# 587
Едва ли ще имам идеалната пералня!
Но ми се иска да е тиха, икономична, с кратка програма особено нужна в летния сезон, допълнителна центрофуга за разни дребни неща от бита, които пера на ръка а после центрофугирам, а и неща, които много изпускат.
Ползвам понякога КАЛГОН и на 6 месеца почистване с готов препарат. Редовно чета и за малки хитринки от мнения за използване на оцет, сода и др. за почистване без химикали

# 588
Да има избор на обороти за центрофуга в зависимост от вида на прането.
Голяма вместимост на барабана и кратка програма.
Много са важни оборотите на центрофуга, избор от температура, обороти и времетраене и, разбира се, да е икономична.

Смятам , че грижата е много важна.  Аз почиствам със специален препарат за перални.

# 589
Изтеглени са потребителите, които печелят комплект хавлиени кърпи от LG. Това са:

lorsun
New B
Mandi84
freyaline
Esmee
Симона_

Честито!

Envelope Очакваме печелившите да се свържат с нас до 12.04.2021 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на LG и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата:
- имена
- личен/служебен адрес или офис на Спиди
- телефон

Благодарим на всички за участието в играта!

Общи условия

Активация на акаунт