Коя е идеалната пералня? Oткрийте смарт технологията за безупречно чисти дрехи от LG

• 14 416
  • 589
  •   1
Отговори
# 540
За мен една от най-важните функции е отложения старт и големият капацитет на пране. След всяко пране я почиствам вътре и мия отделението за прах.

# 541
Не полагам някакви специални грижи. Понякога я пускам празна с малко прах.

# 542
Смятам, че всеки уред се нуждае от грижи, за да ни служи по-дълго време. Важно е филтрите на пералнята да бъдат почиствани редовно и да се използва препарат против котлен камък.

# 543
Функциите, които ми допадат са отложен старт, кратка програма, и такава за пране на връхни дрехи.
Старая се да полагам грижа за пвралнята и сушилнята, както те служат на мен, така е редно и аз да полагам грижи за тях. За пералнята често допълнително подсушавам гумената част около барабана, понякога пускам празна пералня с цел удължаване на живота й, чрез подходящи препарати. Чувала съм за оцет и сода бикарбонат. Не съм го използвала. Оставям ги отворени, за да подишат, след работа (не знам дали е правилно, но съм виждала майка да го прави).

# 544
  • Велико Търново
Имам само пералня, но бих искала да си взема пералня и сушилня в едно. Ще ми спести простирането и събирането на дрехите, а и ще заема само едно място. Държа на доброто пране и свежестта на изпраните дрехи.

# 545
Предпране, кратка програма, допълнително вода и функция самопочистване, което за мен е много важно!Ежемесечните грижи за пералнята дават винаги видими резултати- чисти и уханни дрехи Wink

# 546
  • Пеликания
Определено е нужно да се полагат грижи, за който и да е уред. Най-важно е да почистваме редовно филтрите и използвам препарат против котлен камък при всяко пускане.

# 547
Смятам, че всеки уред ще работи толкова колкото е срока на гаранцията .
Перфектния уред трябва така да е измислен, че не ние да го обгрижваме.

# 548
Удобство е когато има функция за отложен старт на прането. Също така когато има функция и за маратонки.

# 549
Използвам често кратката програма. Пералнята ми е сравнително нова и все още не съм използвала всички програми. Единствената грижа, която полагам, е да измия контейнера за прах и омекотител.

# 550
  • Благоевград
Смятате ли, че е необходимо да полагате специални грижи за пералнята си, за да ви служи максимално дълго и ефективно? Кой съвет смятате за най-ценен?

Да, смятам. Пералнята е един ценен уред, а правилните грижи ще й осигурят дълъг живот. Редовно почистване на отделението за прах, и оставянето на вратичката отворена след използване.

# 551
Важните допълнителни функции, за мен са-бърза програма и за различните видове тъкани.
Искам, когато е необходимо да изпера дрехите, но когато са слабо замърсени това да стане за 30 мин.Същото и за тъканите, искам да ги разделям, за да ги запазя за по-дълго време.

Ами, предпочитам едно почистване с кърпа да е достатъчно за дългото добруване на пералнята ми 😁

# 552
Допълнително изплакване, да си "измерва" сама килограмите на прането за да спестява вода, ток и време, избор на температура и обороти за центрофугиране.

# 553
Ползвам Калгон и смятам, че е важно да се грижим за пералнята.

# 554
  • Горна Оряховица
Определено Да
Съвен не виждам, но функция отложен старт винаги ми е най-важна.

Общи условия

Активация на акаунт