Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 549
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,за пръв път пиша тук, но честичко чета . На мен също ми се вие свят от 2 дни и съм с ниско кръвно . Днес съм на 5-ти ден след ЗЕТ. Мислех си ,че виенето на свят е  от Нош па , понеже и от него си пия стабилно .

Под ниско колко визирате? Мерено ли е?

# 361
100/60  . По принцип съм с нормално  кръвно 120/80

# 362
Тефа,какво приемаш след трансфера?
Аз от ден първи след трансфер съм с кръвно около 105/65, но го отдавам на лекарствата-на Кринон и естрофем съм.Може и да греша,но нямам друго обяснение за рязкото му сваляне,нормално ми е около 120/80.

# 363
100/60  . По принцип съм с нормално  кръвно 120/80

Не е ниско като за жена. Аз няма да пиша тогава моето:joy:Пий яйрян със сол. Смятам, че е от емоционалното ти състояние. И от Утрогестана, ако слагаш.

# 364
Момичета, чета че доста от вас си мерят температурата. Задължително ли е да е над 37, за да има успешна имплантация?

# 365
Не, аз над 36 градуса не съм вдигала температура.

# 366
Момичета, чета че доста от вас си мерят температурата. Задължително ли е да е над 37, за да има успешна имплантация?

А най-добре е и да не си я мерите 😁

# 367

А най-добре е и да не си я мерите 😁
И да не се задълбочавам и да си търся симптоми, че имам още доста време до теста. Sunglasses

# 368
Момичета, случвало ли ви се е да изоаднете в нервна криза след трансфер. От хормоните да направите скандал ама баш скандал,или съм единствената луда?

# 369
  • Варна
Да, точно това ми се случи в петък. По принцип съм много спокоен човек, но ...

# 370
Да, точно това ми се случи в петък. По принцип съм много спокоен човек, но ...
И аз съм много спокойна и търпелива, но днес изпадна в истерия за няма нищо.  Мисля пе хормоните ми идват в повече. 3ти ден след трансфер съм. Сега съм много песимистично настроена и резултата и така. Голяма каша стана.

# 371
Ами случва се, напрежението и хормоните си казват думата. Отърсвате се, прегръщате се и напред!

# 372
На мен по - често ми се е случвало да издивявам и вдигам пара по времена стимулациите.

# 373
Още докато подписвахме документите за фонда, казах на мъжа ми, че в течение на инвитрото може да очаква всякакви биполярни аномалии от мен, да не ми обръща внимание и ако му идва да ме удари просто да замълчи и да си излезе от стаята 😃 Той не даваше на никой да ме закача по време на стимулацията и на чакането до теста. Подкрепата е много важна, говорете с половинките и семействата си. Освен това мисля че един момент на напрежение няма как да опропасти опита.

# 374
Напълно съм съгласна, че подкрепата на човека до вас и в добро, и в лошо е нещо много важно и страхотно. За съжаление не всички имаме това щастие и късмет, което прави малко по-труден пътя ни от емоционална гледна точка. Добре че са форумите като този, за да се чувстваме по-малко сами по пътя си да станем майки.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 21:56 от Tea-Krista

Общи условия

Активация на акаунт