Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 529
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Не, аз над 36 градуса не съм вдигала температура.
Това базална или телесна?

# 376
Не, аз над 36 градуса не съм вдигала температура.
Това базална или телесна?

Мисля, че телесна се води - под мишницата я меря.

# 377
Първи кръвен 25.20 mIU/ ml Днес 48 ч след първия кръвен стойноста е 50.01mIU/ml... работата май не е на добре ... Confused

# 378
Това на кой ден е? Като удвояване е окей.

# 379
Това на кой ден е? Като удвояване е окей.
Ами 11 ден след трансфер на 3 дневни ...

# 380
Здравейте момичета,как сте аз съм 7 ден след трансфер и вече ще откача.Колкото повече наближава деня за теста,толкова повече се съмнявам че е станало,нямам никакви симптоми само дето ми се пишка по често от обичайното(отдавам го на лекарствата).Мисля да направя теста на 08.04.-10 ден от трансфера въпреки,че доктора ми каза на 12 ден.Стискай те ми палци и аз ще стискам на всяка една от вас да и се случи чудото.

# 381
Първи кръвен 25.20 mIU/ ml Днес 48 ч след първия кръвен стойноста е 50.01mIU/ml... работата май не е на добре ... Confused

Удвоява се за 48 часа, което е ок. Ако искате може да пуснете още един кръвен след още 48ч. за ваше успокоение Simple Smile

# 382

Удвоява се за 48 часа, което е ок. Ако искате може да пуснете още един кръвен след още 48ч. за ваше успокоение Simple Smile
Благодаря ви за подкрепата много ми е трудно иначе... вие сте минавали и знаете как е.. а лекарите малко да джаста праста... Confused

# 383
Аз след моя положителен кръвен тест си пуснах още 4... знам, че е ненужно след като се вижда, че се удвоява за 48 часа, но толкова много желая тази бременност, че за собствено успокоение се боцках Simple Smile

# 384
Аз след моя положителен кръвен тест си пуснах още 4... знам, че е ненужно след като се вижда, че се удвоява за 48 часа, но толкова много желая тази бременност, че за собствено успокоение се боцках Simple Smile
То и аз ще се боцкам няма да спра.. само се моля да е всичко нормално и при мен е много желана.. аз съм с по лабилна психика и най малкото ме разтройва, плача, спрях да говоря страх ме е да се зарадвам... абе ужас и като ви пиша на вас малко се успокоявам и ми давате надежда Heart

# 385
Здравейте момичета, от днес трябваше да започне и моята подготовка за ЗЕТ, но уви, това няма да се случи, имам останала киста въпреки противозачатъчните, които приемах. Тръгнах си доста разочарована от кабинета, чаках два месеца този ден и мислех, че момента да си прибера снежинката е дошъл, но понякога нещата не се случват така, както очакваме. Надявам се следващият месец да успеем да стигнем до трансфер. И до тогава искам да ви попитам за съвет,с какво мога да си помогна, за да изчистя яйчниците освен противозачатъчните, които започвам от днес да пия отново. Ще съм ви много благодарна и желая успех на всички в борбата да станем майки.

# 386
Kameliq Careva 609999 Сега ти трябват позитивни мисли, удвояването е супер, няма смисъл от тревоги. Аз вървя ден след теб с трансфера, теста ми е за петък и вече ме тресат и нерви и нетърпение. Моя приятелка ме посъветва всеки път, когато се тревожа, просто да се усмихна. При мен работи Simple Smile Усмихвам се широко, поглеждам към слънцето или цветята си и си мисля за хубави неща. Всичко ще е наред, а по Коледа ще се сдобием с най- ценните подаръци Heart

# 387
камелия , щом на 11 ден още се качва е добре , има големи шансове  , не мисли негативно , много бебчета са се родили с още по ниско ЧХГ, важното е да се качва, стискам ти палци да успее да се развие ембриончето и по нова година да гушкаш, бебче, с тебе съм ...

# 388
камелия , щом на 11 ден още се качва е добре , има големи шансове  , не мисли негативно , много бебчета са се родили с още по ниско ЧХГ, важното е да се качва, стискам ти палци да успее да се развие ембриончето и по нова година да гушкаш, бебче, с тебе съм ...
Благодаря ти мила Heart успех на всички ни знам че тва ни е най голямата мечта и нека се сбъдне Heart Flowers Four Leaf Clover

# 389
Здравейте момичета,как сте аз съм 7 ден след трансфер и вече ще откача.Колкото повече наближава деня за теста,толкова повече се съмнявам че е станало,нямам никакви симптоми само дето ми се пишка по често от обичайното(отдавам го на лекарствата).Мисля да направя теста на 08.04.-10 ден от трансфера въпреки,че доктора ми каза на 12 ден.Стискай те ми палци и аз ще стискам на всяка една от вас да и се случи чудото.
Здравей, Светулка. И аз трябва да се тествам на 12 април и мен ме тресат нервите. Аз пък мислех в петък да се пробвам първо с уринарен. Не знам дали да бързам или да поживея още малко с мисълта, че съм бременна. Нали всички сме до доказване на противното. Мен още от пункцията ме наболява единия яйчник. Иначе тази сутрин усетих на два пъти пробождане в областта на матката. Дано не си въобразявам. Желая ти успех и всички тук дано се похвалим. Прегръщам ви!:hugs:

Общи условия

Активация на акаунт