Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 099
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
И понеже съм нетърпелива, днес сутринта препишках един тест, който след това реших да потвърдя с кръвен:

Треперя, вълнувам се и все още не мога да повярвам Heart
Честито! Желая ти утрояване и успехи.

# 46
Тихичко честито миличка отпусни си душата сега

# 47
  • София/Севлиево
Кали така се радвам.Сега чакам Одри и Ирен да избухнат и те.А също и всички,които са в очакване.

# 48
Момичета, на 15.03 си пуснах микробиология, и днеска излезе резултата и имам ешерихия коли. И вчера ми беше пункцията,и в понеделник ще ми направят трансфер. Ембриоложката каза че са се оплодили. И преди малко излезе резултата с тая бактерия.  На някоя от вас случило ли е такова нещо, точно преди трансфер. Тъкмо се надявах, че и аз ще съм сред чакащите/бъдещите мами. Звънах на клиниката, те ми казаха пак да им се обадя след час. Сега ще говорят с доктора

# 49
Тихичко честито kalestia Heart Eyes
Били споделила на кой ден от трансфер си Hug
И понеже съм нетърпелива, днес сутринта препишках един тест, който след това реших да потвърдя с кръвен:

Треперя, вълнувам се и все още не мога да повярвам Heart

# 50
Благодаря на всички Heart толкова сте мили Simple Smile
Пожелавам на всички чакащи да покажат още по-високо ЧХГ!
qwerty, 8-ми ден ми е от трансфер на две 5-дневни душинки. За утре ми е насрочен теста попринцип, та ще се повторя Simple Smile

# 51
Дай боже лека бременост до края Hug
На мен днес ми е 10 ден,теста ми е насрочен за утре,избутах ги тия дъъълги дни най-после.
Ще си събера от твоя прашец и дано утре и аз чуя благата вест Heart
Благодаря на всички Heart толкова сте мили Simple Smile
Пожелавам на всички чакащи да покажат още по-високо ЧХГ!
qwerty, 8-ми ден ми е от трансфер на две 5-дневни душинки. За утре ми е насрочен теста попринцип, та ще се повторя Simple Smile

# 52
  • София/Севлиево
Кали ,пиши и в другата тема,че едно от момичетата ни там е с мисед ,поне малко да ги зарадваш.

# 53
Момичета, на 15.03 си пуснах микробиология, и днеска излезе резултата и имам ешерихия коли. И вчера ми беше пункцията,и в понеделник ще ми направят трансфер. Ембриоложката каза че са се оплодили. И преди малко излезе резултата с тая бактерия.  На някоя от вас случило ли е такова нещо, точно преди трансфер. Тъкмо се надявах, че и аз ще съм сред чакащите/бъдещите мами. Звънах на клиниката, те ми казаха пак да им се обадя след час. Сега ще говорят с доктора

Най вероятно ще ви предпишат да пиете антибиотик. Може ѝ да ви направят трансфера.

# 54
Честита дълго чакана радост kalestia!

# 55
10 ден утре пускам тест
От вчера осещам че ми се годи но не поврщам
Не казвам на никой да не мепомислят за луда
А може и да си внушавам
Но вече втори ден.....

# 56
И аз не издържах и днес направих тест. 9-ти ден след трансфер на бластоцисти - бета ЧХГ 116.70 Heart

# 57
И аз не издържах и днес направих тест. 9-ти ден след трансфер на бластоцисти - бета ЧХГ 116.70 Heart

Иринка, честито Heart Да се удвоява и утроява Simple Smile

# 58
  • София/Севлиево
Чудесен резултат,Ирина.Тихичко честито у успешна бременност ❤️

# 59
Честито мила и да повлечеш крак

Общи условия

Активация на акаунт