Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 073
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро, момичета.
Имам въпросче към Вас.
Днес вече ми е 7ми ден след трансфера и вече 3ти ден в които корема ми е надут. Понеже се притесних вчера ходих при докторката, но тя ми каза, че всичко е наред и не трябва да се притеснявам. Пропуснах да кажа, че трябваше да си направя кръвния тест на 22.03 (понеделник), но тя ми каза да го направя на 20.03 (събота). Другото което е от снощи освен, че ми е подут корем, усещам и тежест и придърпвания, както и биолка в корема, когато се опитам да се протегна. Гърдите ми също са подути и чувствителни.

Някоя от Вас имала ли е пододбен случай?
Кога се появиха първите Ви признаци на бременост след трансфера и какви бяха?

Успех на всички чакащи, дано 2021 г. ни зарадва с много положителни тестове.. Simple Smile

Симптомите ти са нормални. Не всички жени усещат, но повечето да. Все пак ни стимулираха, а сега продължаваме с още утрогестан и др.
Не изпадай в паника! Това е по-вредно. Всичко ще е наред. Остава още малко да разбереш, а и +тест е едва първата стъпка.
Сигурна ли си, че част от болките в корема не са свързани с нередовна дефекация?

# 31
Добро утро, момичета.
Имам въпросче към Вас.
Днес вече ми е 7ми ден след трансфера и вече 3ти ден в които корема ми е надут. Понеже се притесних вчера ходих при докторката, но тя ми каза, че всичко е наред и не трябва да се притеснявам. Пропуснах да кажа, че трябваше да си направя кръвния тест на 22.03 (понеделник), но тя ми каза да го направя на 20.03 (събота). Другото което е от снощи освен, че ми е подут корем, усещам и тежест и придърпвания, както и биолка в корема, когато се опитам да се протегна. Гърдите ми също са подути и чувствителни.

Някоя от Вас имала ли е пододбен случай?
Кога се появиха първите Ви признаци на бременост след трансфера и какви бяха?

Успех на всички чакащи, дано 2021 г. ни зарадва с много положителни тестове.. Simple Smile

Симптомите ти са нормални. Не всички жени усещат, но повечето да. Все пак ни стимулираха, а сега продължаваме с още утрогестан и др.
Не изпадай в паника! Това е по-вредно. Всичко ще е наред. Остава още малко да разбереш, а и +тест е едва първата стъпка.
Сигурна ли си, че част от болките в корема не са свързани с нередовна дефекация?

Да, сигурна съм. Ходя редовно не е от това. Точно заради това исках да попитам дали има и друга, като мен с подут корем и какво вещае това. Понеже преди за почна да пиша и да се регистрирам, бях чела пак тук, но от 2006 г. , че това с подуването на корема било съвсем нормално и предвещавало бременост и точно заради това вече съм доста раздвоумена, понеже д-рката ми каза вчера, че няма нищо все още, а и 6ти ден е рано. Иначе гледам да съм спокоина и да не го мисля и чакам с нетърпение събота.. Simple Smile

# 32
  • София/Севлиево
Здравейте, момичета, от сърце пожелавам двойни чертички на всички мами и много късмет <3 В същата чакаща ситуация, пиша с молба за помощ за прогестерон ампули. Оказа се, че са ни дали по-малко в клиниката и сега се налага да намерим по спешност. Дали има някой, който има останали излишни ампули? Или ако случайно ще пътува от/до Истанбул в близките дни?
Предварително благодаря <3 <3
Какъв точно прогестерон ти трябва?Имам малко Пролутекс ,купувала съм го за 70 лв./кутията за толкова ще го дам.

От този вид (в бързината и паниката съм пропуснала да отбележа  Grinning) -> https://www.buy-pharma.md/Progestan-Progesterone-Injection-p-7885.html
Моят не е такъв.Питай евентуално в инвитро групите във ФБ.Аз като търсих за мен там открих,а също в ОЛХ и Базар.бг...

# 33
Аз също съм бая подута (8ми ден след трансфер на 5-дневни ембрита), но не съм сигурна от какво е, защото трансфера ми е свеж след стимулация.

# 34
Аз съм след ЗЕТ и изглеждам така както в 5-м бях.Имам 2 свежи и един ЗЕТ зад гърба си и толкова подута не съм била.Мисля ,че при мен е от Прегнила,който слагам през ден ,за пръв път ми е включен.В деня ,в който го слагам се подувам още повече.

# 35
Аз също съм бая подута (8ми ден след трансфер на 5-дневни ембрита), но не съм сигурна от какво е, защото трансфера ми е свеж след стимулация.

Моя трансфер също е свеж с 3-дневни ембриони..

Надявам се всичко да е наред момичета и скоро да се похвалим с желаните две чертички.
А Вие кога трябва да правите тест?

# 36

Надявам се всичко да е наред момичета и скоро да се похвалим с желаните две чертички.
Утре Simple Smile

# 37
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Утре Simple Smile

Желая успех и стискам палци. Ще чакам да се похвалиш. Simple Smile Късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 38
Момичета, някоя от вас правила ли е ERA тест и помогна ли ви за по-точно таймиране на трансфера?

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 14:17 от MariMS

# 39
  • София/Севлиево
Аз съм правила 2 пъти.Показа,че нямам изместен имплантационен прозорец.

# 40
Правила съм на успешния трансфер.Нямам изместване ,но и предните трансфери пак са били на 5-ти ден.

# 41
И понеже съм нетърпелива, днес сутринта препишках един тест, който след това реших да потвърдя с кръвен:

Треперя, вълнувам се и все още не мога да повярвам Heart

# 42
И понеже съм нетърпелива, днес сутринта препишках един тест, който след това реших да потвърдя с кръвен:

Честито, голяма радост! Heart Decoration

# 43

Eхаа, бравооо! Дай Боже всичко да е наред до края!

# 44

Честита радост! Всичко да е наред до край!

Общи условия

Активация на акаунт