Не съм готова за връзка

• 8 108
  • 229
  •   1
Отговори
Здравейте! Аз съм на 22 години. Виждам се от скоро с мъж, който много пришпорва развитието на връзката и се чувствам много притисната. Държи се прекрасно, разбираме се и сме щастливи, но за мен не е нормално след един месец връзка да иска съвместно съжителство, също така да ми говори само за семейство и деца. Обясних му, че ми трябва време, а той каза, че ме разбира и ще изчака, но продължава да пришпорва. Слушам само за деца и семейства, а това започна да ми омръзва и всичко започва да ми идва в повече. Не искам да бъда рязка, но животът е пред мен, не бих се заробила с мъж и дете. Вие били ли сте в подобна ситуация?

# 1
  • Далечният изток
Какво значение има дали някоя е била в същата ситуация?!
На теб не ти е време за мъж и деца. Никой не те кара насила да се жениш и да раждаш деца на 22. Учи, работи, развивай се. Щом така го чувстваш, не го прави. Мъжът сигурно е по-възрастен от теб и за него най-вероятно ти си му последния влак... Иначе не виждам, ако е около твоите години, защо се е разбързал толкова... И не му обяснявай, че ти трябва време, а директно му кажи, че на този етап имаш други приоритети.
Иначе сигурно има и жени на по 18, които мечтаят да се оженят и да раждат, ама теб какво те интересува това, щом ти си на съвсем различен акъл...

# 2
  • София
Винаги има нещо крайно съмнително, когато едната страна започне да пришпорва нещата. По--добре бягай.

# 3
  • София
Лов бомбинг в най- чист вид. Дай му отпор и му гледай сеира.
И се пази!

# 4
Разбирам да сте провели разговор, кой как вижда животът като цяло и какви цели има, и какво иска да постигне. Ако сте провели такъв разговор и е ясно, не виждам защо повече да се дискутира. Това с пришпорването определено не е добър знак. Трябва нещата да ти идват отвътре, че насила хубост не става. Той разбира се може да изтъкне всякакви аргументи, за да те накара да си промениш мнението, но според мен иска да те "обвърже с деца и семейство" и да си зависима от него. То е ясно, че има жени, които са ок така, но ти щом не го чувстваш, си следвай твоите цели, развитие и живот.

# 5
Със сигурност е някой чичко между 35-45 години, който търси плодородна почва.
Разкарвай го. Да не си инкубатор?
Като иска да "забременява" да си плати за сурогатна майка. Идиот.

# 6
  • София
На колко години е въпросният? Един месец е много малко време. Дори да искаш деца, няма как толкова бързо да решиш дали това е човекът. Внимавай да не се опита да те забремени.

# 7

Той е на 30 години.

# 8

Той е на 30 години.

То беше ясно. Мама го натиска да се размножи.

# 9

Той е на 30 години.

Значи семейството му или приятелите му внушават някакви неща или го притискат.

# 10
  • София/Севлиево
Да,бях и се омъжих за него.Бях на 21,мъжът ми на 26,запознахме се на 11 август 2004,на 6 септември същата година вече живеехме заедно.За деца заговорихме малко по-късно.За жалост и двамата се оказахме с репродуктивни проблеми.Големият син се появи като по чудо 10 месеца след сватбата ни(и почти 4 от началото на връзката ни).За малкия, когато решихме че е време (по-скоро когато убедих мъжът ми за второ дете,че той малко се дърпаше) се борихме 9 години и го чакахме 9 години и 9 месеца.Смея да кажа,че сме щастливи, въпреки проблемите с голямото дете(аутист,в пубертета ,стана доста избухлив) и че не съжалявам,че всичко в началото се разви толкова бързо.

# 11
С техните ли живее?
Обикновено тези дето бързат търсят да се закачат- я за теб, я за жилище, утроба, домакиня.

# 12
С техните ли живее?
Обикновено тези дето бързат търсят да се закачат- я за теб, я за жилище, утроба, домакиня.

Не. Аз съм българка, а той македонец, а живеем и работим в друга държава.

# 13
Просто сте на различни вълни. Като не те устройва късаш и си продължаваш живота. С мъжа ми 1 седмица след запознанството заживяхме заедно. Ама това не знам как ще ти помогне.

# 14
  • София
Mоже и приятелите му да са се изпоженили и той да смята, че и на него му е време. Един близък приятел така се сгоди наскоро, жив и здрав да е.

Общи условия

Активация на акаунт