Ако смяташ че просто е рано, предложи му да забавите и да видите как ще е. Ако не се съобразява с това, ами той и занапред толкова ще се съобразява с теб, ти това ли искаш във връзка? Ако е съгласен да забавите, там вече знае ли човек, може и да се получи нещо нататък. Най-малкото, ще видиш тоя напор и ентусиазъм дали ще го държи наистина повече от месец-два-три. Ако действително е love bombing, те затова напират, че не могат да изкарат дълго така. Да не стане така че след още някой месец вече да му е минало.
Но лично аз ако дойде някой дето се имаме от месец и драпа да живеем заедно, не си представям да не го пратя у лево. Особено ако съм заявила че е рано и продължава да натиска. В една връзка се предполага че той иска и ти да си щастлива, а не само неговите мераци да са му важни.
Отстоявай си границите, ако искаш да ги имаш. Ако трябва да си рязка за целта - бъди пък рязка.
За мен когато някой така погазва граница, която аз съм поставила - това е открито неуважение и си го търси.
Добра кариера, добро семейство. На мен ми трябваше повече време за всичко това. Така е било писано.