Не съм готова за връзка

• 8 125
  • 229
  •   1
Отговори
# 60
Бях в подобна ситуация, излизах с едно момче (беше много красив иначе, спортист, умен).. обаче още в началото ми каза, че ме обича ?! Ние нямахме и месец заедно😅 и накрая ми говореше за доста далечни периоди в отношенията, а ние тепърва се опознавахме още. В крайна сметка се оказа зверски токсичен и много задушаващ, та изкарах три месеца, половината от които в страшни нерви и скъсах с него.
Този е българин иначе. 😀 така че и българи има такива. Имайте предвид, че бях на 23, той на 22😀

# 61
Да, тамън щях да напиша, че те българите пък щото хич не са токсични и не упражняват психически тормоз, че и физически. Само дето не щат и да се женят, и деца не искат, щото са още  малки на 35 години.

# 62
  • Далечният изток
Човек, никой не пише в този форум, за да му отговаряш ти....
И то какви отговори само - цитирал един ферман, за да се изхили накрая...
Rolling Eyes

# 63
  • София
Вече е навсякъде. Виждам Нов отговор - отварям. Познайте кой пак отговаря персонално и буквално до буквата.

# 64
Това че е македонец е най-малкият проблем, хора всякакви и из всички държави. Освен че тя казва и че си има нашенски поспорт вече човекът.
Но ако действително натиска така както тя описва, и то след като е казвала че не е ОК с това... Ами не можете ме убеди че толкова ще да е влюбен, а пък това че на нея видимо не ѝ е комфортно как се случват нещата, не го бърка. Той нали иска да се случва всичко ей сега и веднага. Като малките деца, само че това е по-нормално на 3, а не на 30.
Супер марко жени са чааак толкова пасивни че да оставят партьорът им да решава и диктува как да се развива връзката, повечето са се поддали на натиск и са съжалили после.

# 65
Това е все едно някой да ти дава да ядеш нещо което не обичаш. Ти му казваш, че не ядеш и не обичаш и той продължава - ама изяж го бе.
Ха познайте кой ще бъде изяден.

# 66
Майната му яденето, но такъв натиск не е ОК просто. Независимо дали натиска да живеят заедно по-рано отколкото тя иска, да правят деца преди тя да иска или пък да правят секс преди тя да иска... Последното си има име и се носи наказателна отговорност за него, ако все пак натисне с принуда.
Във всичките тия случаи опира до едно нещо - единият упражнява натиск вместо да решават двамата заедно кое кога и как. За мен са еднакво неприемливи. Не за това човек започва връзка. Че те оня ден започнали и тя вече натисната в ъгъла.

# 67
Просто дадох пример.
Може и с други неща, но мисля, че е ясно.

# 68
  • София
Аз съм от жените, които са се излъгали да заживеят заедно след месец връзка. Това стана февруари - март, септември бях бременна и си скубех косите, щото разбрах в какво съм се набутала.
А уж го познавах от обща компания...
А уж беше много романтично...
А уж се разбирахме...

# 69
  • По света и у нас
И аз съм от тези дето заживя с мъжа на 3 тия месец. Може би пък по-добре, че заживяхме по-бързо за да не го влача 2 години и чак тогава да разбера в какво съм се набутала.

# 70
Е на 22г нормално да не искаш съжителства, деца, заробване, манджи и чорапи по пода.. нормално. Просто му казваш "слушай, пич, искам да си живея живота свободно, щот съм млада и ми се живее, намери си някоя на твоята възраст, ай бай".
И да, човека звучи супер токсично. Гледа да те върже бързо, защото знае, че не може дълго да поддържа маската си. Беги, беги, краченца!

# 71
Аз заживях с ММ , до 10тия ден след като тръгнахме, и то бедни,..на общежитие Rolling Eyes  26.5 години вече заедно.
Нищо не доказва това.
Сърцетуп липсва.
Няма емоция.
Иначе, няма правила в любовта.

# 72
Няма лошо, но едва ли ти да си се дърпала а той да е натискал да се събирате и да правите деца...
Поне аз в това виждам проблема най-вече, а не колко е млада или друго. Не е каквото и двамата искат, а само той.

# 73
И аз заживях със сегашния ми приятел на 2-рия месец от връзката и не усещам да беше прибързо, поне засега всичко е наред.
Не ми дава зор за деца, въпреки, че е по-голям от твоя.
Но всичко е до конкретния човек и отношението.
С предишния чакахме повече от година за тази стъпка, но в крайна сметка нещата не приключиха добре.
Така че въобще не се поддавай на зора и нездравите му мераци за деца от първия месец, еле пък колкото си млада Simple Smile
Кажи му в прав текст как се чувстваш и какви са ти намеренията и си живей живота, както ти е кеф.

# 74
То даже не опира до емоция, въпреки че и според мен тука липсва такава.
В определени и то немалки среди мнението за такива мъже е силно положително и се смятат за джакпот и шанс в живота (толкова за по принцип вродените сериозни намерения на мъжкия пол). А същевременно в същите среди не е приемливо пълнолетна жена да иска да е 'по живота', когато вече има кандидат да ù надуе корема, ако ще вчера да е направила 18. И ето ти тема - героинята се чуди как да обясни нещо, което трябва и без думи да е ясно, обаче в случая и с директни изрази пак не се разбира.

Общи условия

Активация на акаунт