Не съм готова за връзка

• 8 155
  • 229
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Точно на 22 след запознанство и 4 седмици, ъъъ... връзка, заживях с тогавашния ми приятел. Можеше да си паснем, можеше да се получи и известно време имитирах перфектната връзка с изгледи за скорошен брак, деца и вечно щастие. Ми... не се получи.
Той беше и все още е прекрасен, но като се разминават генерално възгледите - няма как, това е.
И авторката явно мисли така. Написа, че той не драпа за паспорт, има си. Явно иска буля и деца, а тя не иска.

# 76
Ама и мен са ме натискали, ама не съм пускала теми, а съм казвала не съм готова и съм късала. Не съм го анализирала токсичен ли е, лов бомбинг ли е, джакпот ли е.
В случая темата е озаглавена "не съм готова за връзка", което също е показателно. Авторката иска гадже, да не е сама, да я развозва, да правят секс, ама без чистене, готвене, деца, свекърви и битовизми. Което е чудесно, ама другият не иска това. Вместо да го изкарваме психопат, авторката можеше да си бие шута отдавна.
На мен на първа среща са ми говорили за деца, бракове, имоти, ипотеки... Не съм стояла цял месец да им слушам мечтите.

# 77
Е, тя казва че уж се е съгласил да не бързат, а пък реално не спира да натиска.
Защото това важи и за него - винаги може да каже Аа, не, на мен сега деца ми се правят, не ща просто гадже! И да приключат нещата.
Ако жена пусне тема как тя иска да свива гнездо с гаджето си а пък той не ще, точно такъв съвет ще получи.
За мен в описаното той е който не е честен, тя си е казала какво иска и какво не.
Ако е обективно разказана цялата история, де. Че не се знае на практика кой колко ясен е бил от двамата и дали единият се прави или наистина не са се изяснили.

# 78
  • Paris, France
Това не е първия случай да чуя за такъв македонец. Странно как искат да се женят толкова бързо.

Не са само македонци. Получавала съм брачни предложения от много мъже от всякакви националности без даже да сме имали връзка. На мъжете визи не им трябваха, а аз тогава и привлекателен паспорт нямах.

Дъщеря ми наскоро получи брачно предложение от съвсем нормално, много по-младо от 30г момче от добро семейство. Отскоро се познават. Има западноевропейско гражданство и паспорт, който е номер 1 на стълбицата Henley.

Мъжът ми също заговори за брак, съжителство, общо дете и ще първите седмици, но с уговорката, че иска още малко да попътува и това каза и на майка ми. Почти 30г сме заедно и вече е сигурно, че не е имаш задни мисли.

Ако жената е много красива и мъжът я възприема като силно популярна и апетитна хапка, а и би я искал за съпруга, може да предложи брак бързо за да си я резервира, така да се каже и тя да не се оглежда за други.

Много мои приятелки получиха брачни предложения от прекрасни, млади американци и англичани още на трета среща и още са заедно.

Да, плашещо е, но не е ненормално или задължително със задни мисли.

# 79
  • София
Здравейте! Аз съм на 22 години. Виждам се от скоро с мъж, който много пришпорва развитието на връзката и се чувствам много притисната. Държи се прекрасно, разбираме се и сме щастливи, но за мен не е нормално след един месец връзка да иска съвместно съжителство, също така да ми говори само за семейство и деца. Обясних му, че ми трябва време, а той каза, че ме разбира и ще изчака, но продължава да пришпорва. Слушам само за деца и семейства, а това започна да ми омръзва и всичко започва да ми идва в повече. Не искам да бъда рязка, но животът е пред мен, не бих се заробила с мъж и дете. Вие били ли сте в подобна ситуация?

На мен лично ми е много съмнително, когато някой прекалено рано ми говори за семейство и деца...айде малко да поживеете пък да видите, млада си нормално е да не ти се "връзва" още, аз даже на 22 можеше и да избягам с 200 Grinning

# 80
  • София
А някои хора за 5 години се ожениха или разведоха, че и нови връзки започнаха. Та по темата - за 5 години тотално се променя настройката за връзка, съжителство, брак и подобни.

# 81
Просто  не го харесваш.

На 22 г. доста мои приятелки бяха омъжени и родили. Една на 22 г. се омъжи точно за 30 годишен, след 5 месечна връзка. Предполагам, на втория месец са се разбрали да се женят, защото 3 месеца се организираше сватбата, с много гости. Към днешна дата са си заедно, с пораснали вече деца.

На 22 жената е млада, но не е ученичка да се плаши от предложения за брак.

# 82
С техните ли живее?
Обикновено тези дето бързат търсят да се закачат- я за теб, я за жилище, утроба, домакиня.

Не. Аз съм българка, а той македонец, а живеем и работим в друга държава.
Зарязвай го. Очевидно ще иска да се възползва за нещо от теб. На различни вълни сте.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 11:25 от Telesilla

# 83
  • Далечният изток
Айде четете ги тия теми бе, хора!
Човекът е с българско гражданство.

# 84
Grinning Ок, преправям малко Joy

# 85
Няма лошо мъжете да са напористи и да заявяват сериозни намерения.
Не виждам нищо психопатско, ако се харесвате.
Сега, ако ви се разминава тайминга – заявяваш. Искам време, постепенно и не искам сега деца.
Като натиска, да си натиска. Като не го устройва, да се спасява.

# 86
Аз съм на 42 и повечето ми приятели които бяха омъжени на 22 са разведени.
Може да имаш акъл за всичко, но нямаш опит за нищо.
Няма никаква нужда да се създава семейство на 22.

# 87
На никаква възраст брака няма гарантирана вечност Simple Smile

А и аз не рекламирам ранни бракове. Те просто са си факт.

Относно моите дъщери, по бих предпочела да се омъжат на 22, отколкото на 36 примерно. Не че някой ще ме пита Simple Smile

# 88
Защо?
Аз пък гледам да обяснявам да отлагат колкото могат Simple Smile

Не искам сериозни гаджета преди 30 😂

# 89
Всеки си е с различни разсъждения Simple Smile Раждала съм и късно, при мен беше трудно и рисково, не ми се иска момичетата ми да минават през това, ако е възможно. По-рано е по-лесно и бременност, и раждане, и гледане на деца.
Знам, че във форума всички 45 + годишни са във върхова форма. Нека не се засягат, аз за себе си говоря.

Общи условия

Активация на акаунт