Извинявам се ако темата не е на правилното място.
Имам следния проблем, на същия етаж живее един човек( не знам дали е правилната дума това), който е тежко конфликтен, майка ми беше домоуправител преди пандемията и казала на друг съсед че въпросния човек не си е плащал асансьора, което е вярно, карал се е със абсл всички домоуправители, както и със всички от входа.
Аз съм може би единствения който му дава отпор, понеже ползва това за асансьора като параван да заплашва майка ми и баща ми че ще ги убива, ще им троши зъбите и тн
Ппц не съм боец или нещо, но това е един чичак с който ще се справя, но знаете че точно такива хора обожават да се изкарват жертви и после аз ще излезна виновен, а и нямам средства за адвокат и тн
Подавал съм две жалби, включително със клипче как тръгва да ме бие, тръгвал е да ме бие пред районното, което е точно зад нашия блок и хората често седят там, полицаите се направиха че не виждат
След жалбите се укротява малко и после пак започва същите изпълнения.
Повечето полицаи като отида се тръшкат все едно съм отишъл да им искам пари на заем, единствения който има подход е кварталния полицай, който го е викал и тн, но пак нищо не може да направи.
Въпроса ми е следния: Кварталния полицай ми каза да отида в прокуратурата и да покажа клипа, някой който има подобен опит знае ли дали ще има някакъв резултат, понеже ако резултата е като в районното. мисля че ще се депресна от отчаяние и безсилие
Благодаря който е изчел и ще бъда благодарен ако някой може да постветва нещо, чувстваме се в безизходица
Поздрави!