Въпрос за агресивен съсед и сигурността на родителите ми

• 1 683
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,

Извинявам се ако темата не е на правилното място.

Имам следния проблем, на същия етаж живее един човек( не знам дали е правилната дума това), който е тежко конфликтен, майка ми беше домоуправител преди пандемията и казала на друг съсед че въпросния човек не си е плащал асансьора, което е вярно, карал се е със абсл всички домоуправители, както и със всички от входа.

Аз съм може би единствения който му дава отпор, понеже ползва това за асансьора като параван да заплашва майка ми и баща ми че ще ги убива, ще им троши зъбите и тн

Ппц не съм боец или нещо, но това е един чичак с който ще се справя, но знаете че точно такива хора обожават да се изкарват жертви и после аз ще излезна виновен, а и нямам средства за адвокат и тн

Подавал съм две жалби, включително със клипче как тръгва да ме бие, тръгвал е да ме бие пред районното, което е точно зад нашия блок и хората често седят там, полицаите се направиха че не виждат

След жалбите се укротява малко и после пак започва същите изпълнения.

Повечето полицаи като отида се тръшкат все едно съм отишъл да им искам пари на заем, единствения който има подход е кварталния полицай, който го е викал и тн, но пак нищо не може да направи.

Въпроса ми е следния: Кварталния полицай ми каза да отида в прокуратурата и да покажа клипа, някой който има подобен опит знае ли дали ще има някакъв резултат, понеже ако резултата е като в районното. мисля че ще се депресна от отчаяние и безсилие

Благодаря който е изчел и ще бъда благодарен ако някой може да постветва нещо, чувстваме се в безизходица

Поздрави!

# 1
Свидетели имате ли? Прокуратурата е единствената ви останала опция, така че опитайте.

# 2
Май трябва да го ошамариш, пък той да ходи при същите полицаи да се жалва. Аман от такива агресивни идиоти…

Запишете ги и тия заплахи за убийство и с тях в прокуратурата.

# 3
  • София
Да, с клип и свидетели в прокуратурата.

Иначе, правите събрание на входа, с протокол, свидетели, разписвате и го давате на чси за събиране на задължения.
Така се оправих с двама

# 4
Такива разбират само от сила и страх, реални такива, а не просто блъф. Личи си, че не си биткаджия, не си знаеш опциите за действие. Значи като ти скочи на бой съвсем спокойно можеш да го центрираш с един прав в лицето, води се самоотбрана, но дори и без това ако няма счупени зъби или фрактури е дребно хулиганство и в най лошият случай ще минеш с глоба от 300 лв, може вече да са я повишили. Подадените жалби също са смекчаващо вината обстоятелство. Сега разбирам, че може да е бай ти Иван с 4 байпаса и един шамар живот, но това се преценява на място за конкретния случай.
Оправял съм такъв агресивен баща на друго дете след конфликт между моето и неговото. Жалба плюс заплаха за саморазправа, само че не беше блъф, струваше ми огромни усилия да се въздържа да не го направя наистина, кратна се и не се вясна на площадката близо година, след това много любезен все едно нищо не е станало.

# 5
  • Melmak
Отивай в прокуратурата, щом има заплахи направо там.

# 6
Колкото и да е малоумно, пусни клипа онлайн. Даже се пускай на живо, като налети. За съжаление само тогава сами се сезират и започват да си вършат работата.

# 7
  • София /Абсурдистан
Психопатите ги прибират само когато убият някого. Иди в прокуратурата, но не съм оптимист за развитието на конфликта.

Общи условия

Активация на акаунт