Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 083
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • София/Севлиево
Нона, вероятно е биохимична бременност.Което не е чак толкова зле,понеже е имало имплантация.Успех следващия път ❤️

# 16
Нона, вероятно е биохимична бременност.Което не е чак толкова зле,понеже е имало имплантация.Успех следващия път ❤️
Благодаря ти Елисавета, това беше 6-ти трансфер, вярвам че с N 7 ще успешен.
Чудя се да действам ли още с този цикъл или да прескоча един месец.

# 17
  • София/Севлиево
Аз си почивам минимум месец-два между трансферите.

# 18
  • София
Здравейте, момичета, от сърце пожелавам двойни чертички на всички мами и много късмет Heart В същата чакаща ситуация, пиша с молба за помощ за Прогестан ампули. Оказа се, че са ни дали по-малко в клиниката и сега се налага да намерим по спешност. Дали има някой, който има останали излишни ампули? Или ако случайно ще пътува от/до Истанбул в близките дни?
Предварително благодаря Heart Heart

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 09:28 от Gimaraesh

# 19
Момичета някоя от вас използвала ли е парафинови таблетка? Ако да, от къде се снабдявате с тях?

# 20
Здравейте,
Дайте съвет, предния месец пих противозачатъчни заради ЗФ за 10 дни и след цикъл на 6 ден бях на преглед. Докторът каза, че се е махнал и че са ми чисти яйчниците, но от началото на цикъла преди прегледа имам една тъпа болка в левия яйчник. Днес на 14 ден и предходните 5 дни се засили, мислех че е заради овулация, но не се маха, усеща се като топка в ляво. Дали е от червата или?
Да ходя ли пак на преглед? Confused

# 21
Забравила съм, от кой ден след трансфера усещате тежест и напрегнати гърди? Вероятно е от лекарствата, но от деня след трансфера са ми тези усещания.

# 22
Забравила съм, от кой ден след трансфера усещате тежест и напрегнати гърди? Вероятно е от лекарствата, но от деня след трансфера са ми тези усещания.
Аз от първи ден след трансфера имам чувствителни гърди. Тежест не, но при мен няма много много какво да тежи Joy слагам утрогестан от една седмица.

# 23
Въобще не ги мисля тези гърди.Предният трансфер ,от който се роди дъщеря ми ,въобще не са ме боляли.Бях изпаднала в постоянни тревоги ,че нещо не е наред.Пусках ЧХГ през два дни поне 7-8 пъти.И така и до края на бременността не ме заболяха .Пусти гърди ,така ме шашкаха.

# 24
Добро утро, момичета.
Имам въпросче към Вас.
Днес вече ми е 7ми ден след трансфера и вече 3ти ден в които корема ми е надут. Понеже се притесних вчера ходих при докторката, но тя ми каза, че всичко е наред и не трябва да се притеснявам. Пропуснах да кажа, че трябваше да си направя кръвния тест на 22.03 (понеделник), но тя ми каза да го направя на 20.03 (събота). Другото което е от снощи освен, че ми е подут корем, усещам и тежест и придърпвания, както и биолка в корема, когато се опитам да се протегна. Гърдите ми също са подути и чувствителни.

Някоя от Вас имала ли е пододбен случай?
Кога се появиха първите Ви признаци на бременост след трансфера и какви бяха?

Успех на всички чакащи, дано 2021 г. ни зарадва с много положителни тестове.. Simple Smile

# 25
  • София/Севлиево
Здравейте, момичета, от сърце пожелавам двойни чертички на всички мами и много късмет Heart В същата чакаща ситуация, пиша с молба за помощ за прогестерон ампули. Оказа се, че са ни дали по-малко в клиниката и сега се налага да намерим по спешност. Дали има някой, който има останали излишни ампули? Или ако случайно ще пътува от/до Истанбул в близките дни?
Какъв точно прогестерон ти трябва?Имам малко Пролутекс ,купувала съм го за 70 лв./кутията за толкова ще го дам.

# 26
Успех на всички чакащи, дано 2021 г. ни зарадва с много положителни тестове.. Simple Smile

Здравей,
то не е останало чакане при теб Simple Smile пожелавам ти събота да видиш желаният резултат.
Относно симптимите и аз се вглеждам и очаквам за успокоение и тежест в гърдите и какво ли не.
Истината, е че няма симптоми, ясно разграничаващи положителен резултат при бременност от симптоми в резултат на лекаствата. Sad
И, така приемам се за бременна до доказване на противното! Simple Smile

# 27

Здравей,
то не е останало чакане при теб Simple Smile пожелавам ти събота да видиш желаният резултат.
Относно симптимите и аз се вглеждам и очаквам за успокоение и тежест в гърдите и какво ли не.
Истината, е че няма симптоми, ясно разграничаващи положителен резултат при бременност от симптоми в резултат на лекаствата. Sad
И, така приемам се за бременна до доказване на противното! Simple Smile
Благодаряя :*
ДА, така е не остана, но колкото по -малко остава, толкова повече се притеснявам и не зна как да се чувствам, още пвече с този надут корем не знам как да го тълкувам.

# 28
Здравейте аз ще ви поръся с бременнен прашец да има само положителни и тлъсти чхг и до термин,успех на всички и вярвайте в чудесата те са сбъдват

# 29
  • София
Здравейте, момичета, от сърце пожелавам двойни чертички на всички мами и много късмет Heart В същата чакаща ситуация, пиша с молба за помощ за прогестерон ампули. Оказа се, че са ни дали по-малко в клиниката и сега се налага да намерим по спешност. Дали има някой, който има останали излишни ампули? Или ако случайно ще пътува от/до Истанбул в близките дни?
Какъв точно прогестерон ти трябва?Имам малко Пролутекс ,купувала съм го за 70 лв./кутията за толкова ще го дам.

От този вид (в бързината и паниката съм пропуснала да отбележа  Grinning) -> https://www.buy-pharma.md/Progestan-Progesterone-Injection-p-7885.html

Общи условия

Активация на акаунт