Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 497
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Да аз чакам резултата и ще звънна в болницата... сигурно ще ме накарат да отида а аз съм от Бургас а болницата в София.. незнам дали мога да издържа пътя толкова зле св чувствам.. а след пункцията макар че изкараха 25 яйцеклетки се чувствах много добре и нямах никакви проблеми.. Confused

# 451
Orhidea8 Не знам колко успокоително ще прозвучи от мен точно, но гледай да не го мислиш от сега. Според мен е рано за тест все още. Може да покаже резултат, който да разтълкуваш погрешно. Стискам палци и дано страховете ни са били безпочвени.

# 452
  • Варна
Ками, обади се веднага в болницата. Те ще ти кажат какво да правиш, но ако не можеш да пътуваш, ще трябва да идеш на лекар в Бургас. Хиперстимулацията не е шега работа.

# 453
Ками, обади се веднага в болницата. Те ще ти кажат какво да правиш, но ако не можеш да пътуваш, ще трябва да идеш на лекар в Бургас. Хиперстимулацията не е шега работа.
Така ще направя само чакам да ми излязат резултатите и звъня..

# 454
Това повръщене по скоро ми прилича на ранните симптоми на бременност, аз съм от момичетата, които нямат симптоми на бременност , а вече съм в 12 седмица и немога да кажа със сигурнос, но чета коментари на момичета със силно повръщане и отпадналост. Първите 2 седмици и при мен имаше болки в кръста, но това е от нарастващото ЧХГ.
Изчакай си резултата и недей да се паникьосваш.

# 455
Момичета, много ми е притеснено! 7 ден от трансфера, а имам болки като преди менструация. Имам усещането, че ще ми дойде. Трябва ли да зарежа всякакви надежди? Confused
Не губи надежда. И аз много често имах усещането, че ще ми дойде цикъла. Даже, когато прокървих, си помислих, че ми дойде. Даже днес като отивах до болницата  да направя кръвен тест ме беше страх, че ще ми дойде преди да съм направила теста. Днес ми е датата, но все още не ми е дошло. Дано и да не дойде 9 месеца. Имам предна бременност с бластоцисти, загубих едното ембрионче в 3 месец. Прокървих на два пъти много силно. Но надежда винаги има.
Тити , колко ти отчете кръвния тест ?
Дано всичко е наред !
Благодаря. 450 на 13 ден. Гърдите не ме боляха нито при предната ми бременост, нито сега. Това не е показател за бременност.
През другата седмица  съм на преглед, дано всичко  да е наред.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 12:12 от Titanka

# 456
Titanka благодаря ти, знам, че не е показател, но ми се струва, че е много вероятно след като са ме боляли при едната бременност, да ме болят и при евентуална следваща. Така или иначе резултата от кръвния утре ще ми даде отговор. До тогава ще съм умряла от притеснение

# 457
Момичета имам спешна нужда от вашите съвети. Днес ми е 13 ден от трансфера и чакам резултатите, но явно получих тази хиперстимулация защото ужасно ми е подут корема ужасни болки немога да седя права за повече от минута, лошо ми е даже и снощи повръщах има ли момичета, които са били така и какво следва... помагайте едва издържам
Предната стимулация същата бях, имах болки много и на 9 ти ден цял ден повръщах и на 10тия ден от трансфера направо отидох в болницата, (дотогава думата хиперстимулация незнаех даже какво означава). Веднага ме приеха моя лекар каза хиперстимулация имала съм 400мл вода. Приеха ме на ден ми вливаха 6-7 банки, но корема ми със всеки изминал ден все по голям ставаше,болките бяха ужасни и на 8 ден от както съм в болницата вече нямах сили и като моя лекар казах му че вече умирам, и вече не могах да пикая и много ми се пикаеше. Той веднага ме взе в операционата и източи водата от корема ми. От корема ми излезе 6 литра вода, много гадно миришеше и беше в жълт цвят. След това сутрин и вечер си слагах памперс за възрастни ( със лекоплас залепвап памперса на дупката в корема ми) . И така сложих една седмица памперс. И до предпоследния ден памперсите винаги бяха пълни. Разказах го просто да знаеш какво беше при мене, дано при тебе да няма събрана течност. Тогава извадиха 32 яйцеклетки от тях 25 бяха зрели и хубави.
Обади се на лекаря и разкажи, това е моето мнение
После чхг беше положителен, но 8 г с нямаше пулс .

# 458
Момичета имам спешна нужда от вашите съвети. Днес ми е 13 ден от трансфера и чакам резултатите, но явно получих тази хиперстимулация защото ужасно ми е подут корема ужасни болки немога да седя права за повече от минута, лошо ми е даже и снощи повръщах има ли момичета, които са били така и какво следва... помагайте едва издържам
Предната стимулация същата бях, имах болки много и на 9 ти ден цял ден повръщах и на 10тия ден от трансфера направо отидох в болницата, (дотогава думата хиперстимулация незнаех даже какво означава). Веднага ме приеха моя лекар каза хиперстимулация имала съм 400мл вода. Приеха ме на ден ми вливаха 6-7 банки, но корема ми със всеки изминал ден все по голям ставаше,болките бяха ужасни и на 8 ден от както съм в болницата вече нямах сили и като моя лекар казах му че вече умирам, и вече не могах да пикая и много ми се пикаеше. Той веднага ме взе в операционата и източи водата от корема ми. От корема ми излезе 6 литра вода, много гадно миришеше и беше в жълт цвят. След това сутрин и вечер си слагах памперс за възрастни ( със лекоплас залепвап памперса на дупката в корема ми) . И така сложих една седмица памперс. И до предпоследния ден памперсите винаги бяха пълни. Разказах го просто да знаеш какво беше при мене, дано при тебе да няма събрана течност. Тогава извадиха 32 яйцеклетки от тях 25 бяха зрели и хубави.
Малко се наплаших от това което написа... аз съм с положителен кръвен и сега тръгвам по спешност до София..  тва не се издържа Cry

# 459
Малко се наплаших от това което написа... аз съм с положителен кръвен и сега тръгвам по спешност до София..  тва не се издържа Cry

Не се плаши, при всеки е различно. Миналият път и аз имах хиперстимулация, но се чувствах добре. Не разбирам  само защо  не сте отложили трансфера и  не сте замразили ембрионите? Докторите знаят какво да правят, важното е, че отиваш в болница. Дано всичко да е наред с теб и бебчето.

# 460
Успех Kameliq, дано всичко е наред с теб и положителното тестче

# 461

Не се плаши, при всеки е различно. Миналият път и аз имах хиперстимулация, но се чувствах добре. Не разбирам  само защо  не сте отложили трансфера и  не сте замразили ембрионите? Докторите знаят какво да правят, важното е, че отиваш в болница. Дано всичко да е наред с теб и бебчето.

Ами аз бях съгласна да не правим свеж а направо ЗЕТ ама уж беше всичко добре и за това.. че и далече тая София... благодаря момичета за подкрепата

# 462
Здравейте момичета. След дългото чаканеслед трансфер на 11 ден пуснах ЧХГ 256… а на 15 ден след трансфер на 5дневни повторих-1253. Уринен направих чак на 16 ден. Беше ме страх по-рано. И сега пиша със свито сърце, и страх и притеснение. Другата седмица съм на преглед и дано всичко е наред. Благодаря за подкрепата, която ми оказвате и пожелавам дъжд от бременни тестчета.
успех! 🍀

# 463
Да аз чакам резултата и ще звънна в болницата... сигурно ще ме накарат да отида а аз съм от Бургас а болницата в София.. незнам дали мога да издържа пътя толкова зле св чувствам.. а след пункцията макар че изкараха 25 яйцеклетки се чувствах много добре и нямах никакви проблеми.. Confused
и аз бях така ще мине , стискам силно палци и с теб и с бебо всичко да е наред , не се плаши...вярвам , че всичко ще е на ред...Two HeartsHeartpulseTwo HeartsHeartpulseTwo Hearts

# 464
Здравейте писах и в др тема, има ли сред вас успели жени който са лекували бактерия с антибиотик седмица преди трансфера. ❤️ ❤️ Прес дилем съм дали да отложа трансфера

Общи условия

Активация на акаунт