Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва след трансфер на трети ден?
Какво се случва след трансфер на петия ден?
Какви са симптомите след трансфер?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва след трансфер на трети ден?
След трансфер на трети ден, ембрионите продължават да се развиват, преминавайки през различни етапи, като морул и бластоцист, преди да се имплантират в маточната стена. След това клетките, които ще станат плацента и фетус, започват да растат и нивата на hCG в кръвта се повишават. Това показва успешно установяване на бременност.
-
Какво се случва след трансфер на петия ден?
-
Какви са симптомите след трансфер?
Симптомите след трансфер могат да варират от жена на жена и от опит на опит. Някои жени изпитват чувствителни гърди, тежест, напрежение в гърдите, болки в яйчниците, подут корем, гадене, жажда и други. Важно е обаче да се отбележи, че симптомите не са гаранция за бременност и могат да бъдат резултат и от лекарства по време на процеса. Симптомите след трансфер могат да варират, но някои от тях включват коремна болка, болка в кръста, повишено уринниране, гадене, гръдни болки, кашлица и повишена телесна температура. Важно е обаче да се отбележи, че симптомите могат да бъдат различни за всяка жена и не винаги са индикация за бременност.
-
Какви изследвания се препоръчват след неуспешен опит за IVF?
-
Какви са причините за постоянната жажда след ЗЕТ?

Здравейте, момичета, сестри по съдба
за първи път пиша, но доста пъти съм чела темички тук. Утре ми е 13 ден след ЕТ на 5 дн бласто. Правих уринни тестове две сутрини подред, по искане на доки. Имаше мнооооого бледи втори чертички. Утре ме праща на кръвен тест. До сега бях спокойна, обаче от снощи гърдите вече не ме болят и сега се вкарах в някакъв филм. Знам, че сигурно 1000 пъти е имало такива въпроси, но моля ако някоя е била в подобна ситуация да ми каже имала ли е позитивен резултат след това. Имам една бременност, приключила с мисед преди време, и тогава ме боляха гърдите постоянно. Сега си мисля, че всичко приключи вече.