Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 476
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Blue какво значи контрола, пак даване на кръв, заплащане - 300 лева и чакане на резултат 14/20 дни?

# 541
  • до най-прекрасния мъж
Blue какво значи контрола, пак даване на кръв, заплащане - 300 лева и чакане на резултат 14/20 дни?
Как 300 лв? Аз платих не помня колко, но целия имунологичен пакет е 390 лв. НК клетки само, доколкото разбрах. Но сега не помня точно колко платих за тях, че имах и АМХ и Пролактин в цената. При мен излязоха сравнително бързо, ако се не лъжа преди подготовката за инвитро вече бяха готови, значи не повече от 2 седмици е било. В деня на пункцията правих консултацията с имунолог.

# 542
Мойте бяха за 240 лева + тромбофилии ( закръглям, но клиниката е на 250 км и....), и при мен пише контрола след + тест. Контролата ме интересува какво представлява.

# 543
  • до най-прекрасния мъж
Доколкото си спомням, пускаш пак НК клетки и с резултата отиваш при имунолога да ти ги разчете и да каже има ли нужда от това вливка. Аз така го разбрах. Затова си мисля, че се пускат само НК клетки. Май 80 лв бяха само те.

# 544
Здравейте момичета. Искам да попитам ако стойностите на чхг са били 1253 и 5150 на 15 и 19 ден дали може да възникне проблем. Знам ли, днес ми е 22 ден след трансфер и някак различно ме боли корем и се притеснявам. Преди години имах мисед и сега ме е страх. Тази седмица съм на преглед и докато дойде момента. Извинете за объркания пост, но така се чувствам. Сигурно повечето се чувствате така, какво правите в такъв момент

# 545
Момичета да се отчета и аз... вече съм малко по добре нищо че корема ми е все едно съм глътнала баскетболна топка... хаха сега се връщам от преглед има доста още течност около яйчниците. Във четвъртък ми сложиха progesterone depot и сега тоя четвъртък пак искат през 7 дена, и в манипулационната ме зарадваха че сигурно после ще са на по често но ги няма в бг. Някоя от вас да е по информирани за какво са точно и всичко каквото знаете. Благодаря а да и мен адски много ме болят... Sad

# 546
Момичета да се отчета и аз... вече съм малко по добре нищо че корема ми е все едно съм глътнала баскетболна топка... хаха сега се връщам от преглед има доста още течност около яйчниците. Във четвъртък ми сложиха progesterone depot и сега тоя четвъртък пак искат през 7 дена, и в манипулационната ме зарадваха че сигурно после ще са на по често но ги няма в бг. Някоя от вас да е по информирани за какво са точно и всичко каквото знаете. Благодаря а да и мен адски много ме болят... Sad
А кой е този доктор, който се е съгласил да прави свеж трансфер с толкова голяма бройка извадени яйцеклетки? Направо не ми го побира акъла. Това е обречен опит.

# 547
Блу,нищо не са ми назначавали след втората...
За прогестерон депо Ками питай някъде из ФБ групите за инвитро.Аз също биех инжекции ,но всеки ден-Пролутекс.Ако на някой му трябват имам останали 15 и ги продавам за 150 лв(за толкова ги купих и аз-по 70 лв.опаковката от 7 бр,остана ми турски,но имах и гръцки,разлика няма).Моят прогестерон на инжекции го открих в базар.бг,олх и една от ФБ инвитро групите.
Да ще търся нека лекаря да ми предпише точно какво е ама наистина ми стана лошо мен те мн ме болят... ама кво да се прави ще търпим само нека всичко да е наред Heart

# 548
  • София/Севлиево
Ками,всичко ще е наред.Прогестетонът е болезнен,но се изтърпява.

# 549
Ками,всичко ще е наред.Прогестетонът е болезнен,но се изтърпява.
Той е за задържане нали или се бъркам и до кога горе долу се бие знам че е индивидуално но да си питам хаха

# 550
  • София/Севлиево
Да,за задържане е.До образуване на плацентата се приема,после тя сама го изработва.Аз ще го вземам до почти 15 г.с.,но от днес почнах намаляне и на Утрогестана (бях с Дуфастон,Кринон,инжекции и Утрогестан и се спира всичко бавно по схема,а моят на два пъти тръгваше и надолу.Знам,защото през 10-12 дни си го проследявах).

# 551
Да,за задържане е.До образуване на плацентата се приема,после тя сама го изработва.Аз ще го вземам до почти 15 г.с.,но от днес почнах намаляне и на Утрогестана (бях с Дуфастон,Кринон,инжекции и Утрогестан и се спира всичко бавно по схема,а моят на два пъти тръгваше и надолу.Знам,защото през 10-12 дни си го проследявах).

Ясно аз и аз съм на дуфастон, утрогестан и сега явно и на тези гадорийки... благодаря ти за отговорите пожелавам ти щастлив финал миличка Heart

# 552
  • София/Севлиево
Благодаря.Засега всичко с младежа е наред,утре съм на 1-ва ФМ.

# 553
Здравейте, момичета.. след неуспешен свеж трансфер преди три месеца, днес бях на преглед и започваме подготовка за ЗЕТ. Ще се включа отново след трансфера. Пожелавам на всички успех. 🤞🍀❤

# 554
Пролутон депо може да си намерите в Турция.Пишете в групите за инвитро в Турция.Аз също имах назначен,веднъж седмично.

Общи условия

Активация на акаунт