Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 478
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, имам въпрос съм дамите, който са имали вливка преди трансфер, за завишени НК клетки. Колко време трае процедурата и дали ще мога да шофирам след това. Да знам дали да спестя на ММ едно дълго чакане 🤔☺️ Благодаря предварително!
Честито на + тестовете, към другите - стискам Ви🤞следващия път да е вашия ( пожелавам си го и на мен, сега сме в подготовка за ЗЕТ).

Вливаха ми преди трансфера  Интралипид. Всичко мина за един час. Не почувствах нищо след вливката. Мисля че не пречи да шофираш. Другата седмица, ако всичко е наред , след прегледа ще ми правят още една вливка с Интралипид.

# 526
При мен малко повече от час е влевката с Интралипид. Имам две вливки при два трансфера в деня на трансферите.
   За шофиране не мисля, че е проблем. Но на мен в деня на трансфер ми бият и отпускаща инжекция ( за нея предупреждават, че не еподходящо да се шофира ).

# 527
  • до най-прекрасния мъж
На мен ми вляха Интралипид веднага след трансфера, докато лежах и почивах в стаята. За около 1 час изтече банката. Прибрах се сама с колата, не съм почувствала никакво неразположение. Имах и въпросната отпускаща инжекция, бях си съвсем ОК. Даже се бяхме разбрали с ММ да ме вземе, ако има проблем, но нямаше.

# 528
Много Ви благодаря момичета, при мен ще са две вливания, едното на 12 ден ако прогестерона е ок и едно при + тест. Вливането ще бъде с 2,5 гр Privigen, доколкото доктора ми обясни Октагам е изчерпан, защото след 3/4 Май всички такива препарати ще са на тройна цена, а това много важна информация при цените на всичко при инвитро. За тази доза от тези препарат сега ще струва 240 лева, след 3/4 май ще е около 1000.

# 529
  • Велико Търново
Много Ви благодаря момичета, при мен ще са две вливания, едното на 12 ден ако прогестерона е ок и едно при + тест. Вливането ще бъде с 2,5 гр Privigen, доколкото доктора ми обясни Октагам е изчерпан, защото след 3/4 Май всички такива препарати ще са на тройна цена, а това много важна информация при цените на всичко при инвитро. За тази доза от тези препарат сега ще струва 240 лева, след 3/4 май ще е около 1000.

На мен също ми вливаха  Privigen 2,5 гр. Отнеми два часа и малко, лично аз не се чувствах добре след това, но защото си направих вливката в деня на пункцията. Иначе не мисля че ще имаш някакви оплаквания, единствено може да ти се ходи често до тоалетна, аз за два часа ходих три пъти JoyJoy

Желая ти успех и положителен резултат! Hug

# 530
Не зная донорската база каква им е ? Мисля че са замразени и не от БГ. Но самият Д-р Владимиров е страхотен. Била съм преди годинш при него и няма какво лошо да кажа.
[/quote]

Не са замразени, бях там в деня, когато правиха пункцията на донорката (без да я виждам разбира се)  и веднага след пункцията ми казха колко яйцеклетни са извадили. Не ни бяха синхронизирани циклите, затова ги оплодиха същия ден и замразиха на 5 и 6 ден, които от тях стигнаха до бластоцисти. Затова и правихме ЗЕТ

# 531
Момичета имам въпрос към тези,които са имали неуспешен ЗЕТ.
При мен миналият месец имаше неуспешен ЗЕТ,след него си ми дойде цикъл и си ми вървя нормално,както обикновено си ми върви.След 10тина дни някъде обаче забелязах някакво много бледо кафеникафо течение по тоалетната хартия,което отшумя за няколко дни.От няколко дни имам и някакви леки болки около пъпа,то даже не е болка,ами като някакво опъване.
При вас след неуспешен ЗЕТ имало ли е такива неразположения?

# 532
Момичета имам въпрос към тези,които са имали неуспешен ЗЕТ.
При мен миналият месец имаше неуспешен ЗЕТ,след него си ми дойде цикъл и си ми вървя нормално,както обикновено си ми върви.След 10тина дни някъде обаче забелязах някакво много бледо кафеникафо течение по тоалетната хартия,което отшумя за няколко дни.От няколко дни имам и някакви леки болки около пъпа,то даже не е болка,ами като някакво опъване.
При вас след неуспешен ЗЕТ имало ли е такива неразположения?
Нямала съм неуспешен ЗЕТ. От първия имам момченце на 6 години и половина, а от втория пак съм бременна и дано бременността да е успешна. Но ще си изкажа мнението. Има  момичета, които познавам след неуспешен ЗЕТ забременяват естествено, дано и при теб да се е получило така. Понеже това зацапване ми прилича на имплантация. Дано да е така.
Успех.

# 533
Момичета,а при мен цикъла ми закъснява след ЗЕТ трансфер(отрицателен).Нормално ли е,вече трети ден.

# 534
  • Велико Търново
Моят опит беше до тук.. пълна 0 ми е резултатът. Успех на всички!

# 535
Момичета,а при мен цикъла ми закъснява след ЗЕТ трансфер(отрицателен).Нормално ли е,вече трети ден.

На мен ми дойде 4-5 дни след като спрях лекарствата

# 536

Привет Simple Smile нормално е. При мен и при трите трансфера / 2 зет и 1 свеж/ след спиране на лекарствата ми идваше след седмица. След това не съм имала нарушаване на цикъла.
Изчакай и ако се забави прекалено вече можеш да се консултираш с лекуващия ти лекар.

# 537
  • Варна
При мен дойде на 6я ден след спиране на лекарствата.
Plamingo__, пожелавам успех следващия път!

# 538
  • София/Севлиево
Много съжалявам за отрицателните тестове момичета.Обаче сега намествате короните и смело напред до успех!
Аз правих две вливки с Интралипид-едната за час и нещо,другата за 30 минути(много бързо ми я пусна доктора).Не съм шофьор,обаче след втората ми стана много лошо,но пък я правих бременна в 6 г.с. и може от това да е било...

# 539
  • до най-прекрасния мъж
Много съжалявам за отрицателните тестове момичета.Обаче сега намествате короните и смело напред до успех!
Аз правих две вливки с Интралипид-едната за час и нещо,другата за 30 минути(много бързо ми я пусна доктора).Не съм шофьор,обаче след втората ми стана много лошо,но пък я правих бременна в 6 г.с. и може от това да е било...
Ели, след втората имаш ли назначени още? Аз правих една в деня на трансфера и имам още една при + тест и после контрола. Обаче, минаха 4 месеца, откакто правих консултацията с имуноложката и вече не помня какво ми каза за след това.
Кураж, момичета, не се предавайте. Поплачете си да ви олекне и от утре с нови сили. Бебенцата на всяко една от нас ни чакат някъде и ще се появят рано или късно. Не губете надежда!

Общи условия

Активация на акаунт