Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 485
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Охх, Мели, колко те чаках... съжалявам много. А предвид теста ти,  това 2 май предните дни да е било повечко, така ми се струва.
Наместваме короната и продължаваме до успех!

# 511
В Бахчечи ли сте?Ще ви пиша на лично.
[quote author=Tannyaa Мила Tanyaa Hug от сърце ти желая следващият опит да е положителен.За килограмите наистина е добре да свалиш,може да пробваш с фитнес и гледане на мотивиращи клипчета в youtube,които да те надъхват преди тренировка.При мен нещата са сходни като при теб,само че аз пък се опитвам да кача килограми,защото съм едва 40кг,под 30год. съм,нямаме открит проблем,всичко перфектно и имаме първи неуспешен опит също в Турция.
Ит координаторката разбрах,че на 2ят опит пак щели само 1 ембрион да ни върнат,но съм против и ще настоявам за 2 този път.Моят съвет е да настояваш за 2 ембриона,защото шанса за успех е двоен.Ако почнат да ти говорят пак за тяхното законодателство км напомни,че си чужденка Sunglasses
Стискам ти силно палци за следващият път и започвай с фитнеса :hugs:link=topic=1315462.msg42641461#msg42641461 date=1617830181]
Здравейте ! Чета ви постоянно, но се включвам рядко .. вчера направихме кръвния след второ инвитро в Турция 😢 отново отрицателен .. аз съм под 30 год, нямаме намерен проблем като цяло , единствено това че съм около 90кг .. опитвам се постоянно със спорт и здравословно хранене, но все не ми достига воля. Свалям 5 после си ги върна двойно .. а и някак си сама не искам да приема, че всъщност това е може би проблема.. сега съм решила да се стегна и на следващия цикъл пак да пробваме ( този път надявам се да се съгласят да сложим 2 ембрончета ) имаме още 3 замразени .. като цяло супер силно вярвам, че всичко се случва за добро и че ми е отредено да имаме близнаци и толкова силно ги чакам, че не знам дали плача от мъка или от надежда и вяра за едно красиво бъдеще ! ❤ Бъдете здрави !

Здравей ! Съжалявам за неуспешния опит .. ние настоявахме много, но пак само 1 ембрион трансферираха, сега вече им казах, че няма да ад върна за трети трансфер ако не са 2 и се съгласиха..  като цяло съм доста разочарована от цялата организация и внимание което ни обърнаха
[/quote]

# 512
В коя клиника правиш опити?
[/quote]

При д-р Явор Владимиров

# 513
Мелинда, следващия път ще стане!!! Горе главата и вярвай! ❤️

# 514
Момичета нормално ли е да ме скъсва от болка кръста и да ми се гади на втори ден след трансфер.На миналия трансфер нищо ми нямаше.Направо се побърквам вече.

# 515
За съжаление и моят първи опит приключи неуспешно. Но пък имаше имплантанция, дори видяхме двете чертички на теста, така че вярвам, че следващия опит ще е нашият Simple Smile

# 516
За съжаление и моят първи опит приключи неуспешно. Но пък имаше имплантанция, дори видяхме двете чертички на теста, така че вярвам, че следващия опит ще е нашият Simple Smile

Колко беше ЧХГ? И при мен беше така.. доктора какво каза като причина? :/

# 517
9 ти ден след трансфер на 2 бластоцида. Резултат 15.85. Знам много е нисък.. След два дни ше го повторя отново. Има ли надежда според вас.

# 518
Има. Спокойно, чакай резултатите след два дена. Стискам палци силно

# 519

При д-р Явор Владимиров
[/quote] Не зная донорската база каква им е ? Мисля че са замразени и не от БГ. Но самият Д-р Владимиров е страхотен. Била съм преди годинш при него и няма какво лошо да кажа.

# 520
Здравейте и от мен,  да се отчета и пред вас. Моят трети трансфер завърши с 0.100 стойност. Предходния път поне имаше имплантация,  сега нищо. Трябва да се стягам...най - вероятно клиника ще сменям и ще  проуча още какви изследвания да пускаме.
Успех на всички чакащи  и да не се задържате дълго в темата 🤞🤞🤞🍀🍀🍀.

# 521

На девети ден на два 5дневни бластоциста беше 34 (препишках тест, който беше положителен и затова пуснах и кръвен иначе нямаше да отида, щях да чакам още)  после не съм пускала, реших да си изчакам деня на теста и да не го мисля много,  но ми дойде вечерта преди теста. Не сме коментирали причината все още,  ще се видим тази седмица.

# 522

На девети ден на два 5дневни бластоциста беше 34 (препишках тест, който беше положителен и затова пуснах и кръвен иначе нямаше да отида, щях да чакам още)  после не съм пускала, реших да си изчакам деня на теста и да не го мисля много,  но ми дойде вечерта преди теста. Не сме коментирали причината все още,  ще се видим тази седмица.
Цикълът може да идва поради смъртта на единия ембрион, но другият може да е жив. Не спирай лекарствата в никакъв случай, изчакай  си прегледа.

# 523
Здравейте, имам въпрос съм дамите, който са имали вливка преди трансфер, за завишени НК клетки. Колко време трае процедурата и дали ще мога да шофирам след това. Да знам дали да спестя на ММ едно дълго чакане 🤔☺️ Благодаря предварително!
Честито на + тестовете, към другите - стискам Ви🤞следващия път да е вашия ( пожелавам си го и на мен, сега сме в подготовка за ЗЕТ).

# 524
  • Сливен
4 часа и 30 минути ми беше вливката, няколко дни преди трансфера.Вливката беше имунивенин. Аз пътувах навръщане с автобус, но за шофиране не мога да кажа, нооо мисля че не е проблем. Нека все пак и друг каже.

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 20:33 от сикрет

Общи условия

Активация на акаунт