Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 530
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря  ти, P123 Simple Smile Аз имам само още един опит и дано, както се казва, от твоята уста в божиите уши. Ако и той е неуспешен, значи така ми е писано. Ще продължа да стискам палци на всички, които се борят да сбъднат мечтата си да станат майки и ще продължавам да се вълнувам и радвам на всеки един положителен резултат.
Svetylka123 и ти днес щеше да си правиш тест. Зарадвай ни с положителен резултат
Моя близка забременя на 12-ти трансфер. Повече от 6 години се опитваха и точно, когато казаха и двамата с мъжа й "Край. Това е последен опит". Е, последният им опит вече е на година и половина. Стискам палци на всички и моля ви, не се отказвайте!

# 496
Днес си направих кръвен тест на 10ти ден след ЗЕТ на 5 дневен бластоцист и за съжаление резултатът е отрицателен (ЧХГ - 0.2). Пожелавам положителни резултати на чакащите.
Съжалявам. Следващият път ще е вашия.

# 497
Аз съм с ДЯ и само 3 яйцеклетки достигнаха до бластоцист. 1 на 5 ден, който днес беше с отрицателен резултат. И другите 2 на 6 ден ги замразихме заедно, като единият не е с много добра морфология. Затова казах, че имам само още един опит. Няма да се откажа разбира се, ако има начин, но за момента не виждам какъв може да е начинът,ако и вторият ми опит е неуспешен. Но всеки опит е успешен до излизане на отрицателния резултат. Така че съм изпълнена все още с надежда. Благодаря ви за подкрепата.Прегръщам ви всички виртуално

# 498
Аз съм с ДЯ и само 3 яйцеклетки достигнаха до бластоцист. 1 на 5 ден, който днес беше с отрицателен резултат. И другите 2 на 6 ден ги замразихме заедно, като единият не е с много добра морфология. Затова казах, че имам само още един опит. Няма да се откажа разбира се, ако има начин, но за момента не виждам какъв може да е начинът,ако и вторият ми опит е неуспешен. Но всеки опит е успешен до излизане на отрицателния резултат. Така че съм изпълнена все още с надежда. Благодаря ви за подкрепата.Прегръщам ви всички виртуално
Не се отчайваи дръгият път като сложат две те ще се хванат и двете.Аз също съм с ДЯ и ако не сеполучи и не е  + резултата ще пробвам пак

# 499
Здравейте, имам нужда от надъхване. Днес ми е 7 ми ден от трансфер на два 5 дневни. Вчера имах имах болки ниско в корема, след това ужасно подуване на корема, но днес и гърдите и корема никакви признаци,само гадното усешане за поредния неуспех. Искам да променя това усещане. Реших в събота на 9ти ден да направя кръвен тест.

# 500
Tea-Krista много съжалявам за резултата и аз не мога да се похваля, защото и моят тест е отрицателен за съжаление.Поплаках си за пореден път и незнам от тук нататък как ще е.Пожелавам на теб следващия път нещата да ти се получат и на всички останали,които чакат резултати да са им много положителни.Успех и много късмет,ще ви стискам палци.

# 501
Много съжалявам момичета за резултатите. Вярвам че следващия път ще бъде вашия успешен опит.

# 502
[quote author=Tannyaa Мила Tanyaa Hug от сърце ти желая следващият опит да е положителен.За килограмите наистина е добре да свалиш,може да пробваш с фитнес и гледане на мотивиращи клипчета в youtube,които да те надъхват преди тренировка.При мен нещата са сходни като при теб,само че аз пък се опитвам да кача килограми,защото съм едва 40кг,под 30год. съм,нямаме открит проблем,всичко перфектно и имаме първи неуспешен опит също в Турция.
Ит координаторката разбрах,че на 2ят опит пак щели само 1 ембрион да ни върнат,но съм против и ще настоявам за 2 този път.Моят съвет е да настояваш за 2 ембриона,защото шанса за успех е двоен.Ако почнат да ти говорят пак за тяхното законодателство км напомни,че си чужденка Sunglasses
Стискам ти силно палци за следващият път и започвай с фитнеса :hugs:link=topic=1315462.msg42641461#msg42641461 date=1617830181]
Здравейте ! Чета ви постоянно, но се включвам рядко .. вчера направихме кръвния след второ инвитро в Турция 😢 отново отрицателен .. аз съм под 30 год, нямаме намерен проблем като цяло , единствено това че съм около 90кг .. опитвам се постоянно със спорт и здравословно хранене, но все не ми достига воля. Свалям 5 после си ги върна двойно .. а и някак си сама не искам да приема, че всъщност това е може би проблема.. сега съм решила да се стегна и на следващия цикъл пак да пробваме ( този път надявам се да се съгласят да сложим 2 ембрончета ) имаме още 3 замразени .. като цяло супер силно вярвам, че всичко се случва за добро и че ми е отредено да имаме близнаци и толкова силно ги чакам, че не знам дали плача от мъка или от надежда и вяра за едно красиво бъдеще ! ❤ Бъдете здрави !
[/quote]

# 503
Кръвния ми тест излезе днес, отрицателен е. Пожелавам успех на всички очакващи, дано щастието се усмихне на всички вас, момичета!

# 504
  • Велико Търново
Кръвния ми тест излезе днес, отрицателен е. Пожелавам успех на всички очакващи, дано щастието се усмихне на всички вас, момичета!

Съжалявам Padme777, дано следващият път да е вашия!

# 505
В коя клиника правиш опити?

# 506
[quote author=Tannyaa Мила Tanyaa Hug от сърце ти желая следващият опит да е положителен.За килограмите наистина е добре да свалиш,може да пробваш с фитнес и гледане на мотивиращи клипчета в youtube,които да те надъхват преди тренировка.При мен нещата са сходни като при теб,само че аз пък се опитвам да кача килограми,защото съм едва 40кг,под 30год. съм,нямаме открит проблем,всичко перфектно и имаме първи неуспешен опит също в Турция.
Ит координаторката разбрах,че на 2ят опит пак щели само 1 ембрион да ни върнат,но съм против и ще настоявам за 2 този път.Моят съвет е да настояваш за 2 ембриона,защото шанса за успех е двоен.Ако почнат да ти говорят пак за тяхното законодателство км напомни,че си чужденка Sunglasses
Стискам ти силно палци за следващият път и започвай с фитнеса :hugs:link=topic=1315462.msg42641461#msg42641461 date=1617830181]
Здравейте ! Чета ви постоянно, но се включвам рядко .. вчера направихме кръвния след второ инвитро в Турция 😢 отново отрицателен .. аз съм под 30 год, нямаме намерен проблем като цяло , единствено това че съм около 90кг .. опитвам се постоянно със спорт и здравословно хранене, но все не ми достига воля. Свалям 5 после си ги върна двойно .. а и някак си сама не искам да приема, че всъщност това е може би проблема.. сега съм решила да се стегна и на следващия цикъл пак да пробваме ( този път надявам се да се съгласят да сложим 2 ембрончета ) имаме още 3 замразени .. като цяло супер силно вярвам, че всичко се случва за добро и че ми е отредено да имаме близнаци и толкова силно ги чакам, че не знам дали плача от мъка или от надежда и вяра за едно красиво бъдеще ! ❤ Бъдете здрави !
[/quote]

Здравей ! Съжалявам за неуспешния опит .. ние настоявахме много, но пак само 1 ембрион трансферираха, сега вече им казах, че няма да ад върна за трети трансфер ако не са 2 и се съгласиха..  като цяло съм доста разочарована от цялата организация и внимание което ни обърнаха

# 507
  • София
Честито! Успех на прегледа!
Мелинда?

Здравейте момичета. Здравей Манди. Резултат 2 на 16ти ден. Нямам идея от къде е това 2 - до сега все си е било нула на кръвен тест при предишни трансвери, но спрях лекарствата. Жалко. Няма повече е.

Радвам се за всички положителни! Flowers Four Leaf Clover

# 508
Melinda, много съжалявам за отрицателния резултат! Надявам се бързо да преодолееш разочарованието 🤗

# 509
Вие къде се лекувате
?

Здравей ! Съжалявам за неуспешния опит .. ние настоявахме много, но пак само 1 ембрион трансферираха, сега вече им казах, че няма да ад върна за трети трансфер ако не са 2 и се съгласиха..  като цяло съм доста разочарована от цялата организация и внимание което ни обърнаха
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт