Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 490
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета. След дългото чаканеслед трансфер на 11 ден пуснах ЧХГ 256… а на 15 ден след трансфер на 5дневни повторих-1253. Уринен направих чак на 16 ден. Беше ме страх по-рано. И сега пиша със свито сърце, и страх и притеснение. Другата седмица съм на преглед и дано всичко е наред. Благодаря за подкрепата, която ми оказвате и пожелавам дъжд от бременни тестчета.
Тихичко честито! Радвам се за теб! Такива добри новини ме карат да мисля положително и да вярвам, че всичко ще е наред!

# 436
Честито! Успех на прегледа!
Мелинда?

# 437
Me4ta81 тихичко честито и успех до финала.Аз утре мисля да пусна кръвен-10 ден ще ми е от трансфера на 1Е замразено на 6 ден.Имали значение по кое време на деня да го пусна според вас.

# 438
svetylka123 благодаря и успех и на теб. Няма значение по кое време се пуска ЧХГ.

# 439
Me4ta81, страхотно, честито и да ти е леко и физически, и на душата през всичките 9 месеца.
svetylka123, и аз мисля утре да пускам кръвен тест. И на мен ще ми е 10 ден от ЗЕТ на 5-дневен бластоцист. Стискам ти палци да публикуваш едно високо ЧХГ

# 440
Момичета, много ми е притеснено! 7 ден от трансфера, а имам болки като преди менструация. Имам усещането, че ще ми дойде. Трябва ли да зарежа всякакви надежди? Confused
Не губи надежда. И аз много често имах усещането, че ще ми дойде цикъла. Даже, когато прокървих, си помислих, че ми дойде. Даже днес като отивах до болницата  да направя кръвен тест ме беше страх, че ще ми дойде преди да съм направила теста. Днес ми е датата, но все още не ми е дошло. Дано и да не дойде 9 месеца. Имам предна бременност с бластоцисти, загубих едното ембрионче в 3 месец. Прокървих на два пъти много силно. Но надежда винаги има.
Тити , колко ти отчете кръвния тест ?
Дано всичко е наред !

# 441
  • София/Севлиево
Мечтичке,всичко ще е наред,може и две бебчета да са.
Успех на всички,на които им предстои тест.
Ще си позволя да ви наръся със син бебешки много борбен прашец,дано скоро се махнете от тук към отчетните за бременност ❤️❤️❤️

# 442
Tea-Krista благодаря и аз ще стискам палци и ще се моля утре всичко да бъде наред да се похвалим с много положителни резултати както за мен,така и за теб и за всички,които чакат резултати.Успех момичета.

# 443
Stuck Out Tongue Winking EyeЗдравейте, момичета, сестри по съдба Kissing Heartза първи път пиша, но доста пъти съм чела темички тук. Утре ми е 13 ден след ЕТ на 5 дн бласто. Правих уринни тестове две сутрини подред, по искане на доки. Имаше мнооооого бледи втори чертички. Утре ме праща на кръвен тест. До сега бях спокойна, обаче от снощи гърдите вече не ме болят и сега се вкарах в някакъв филм. Знам, че сигурно 1000 пъти е имало такива въпроси, но моля ако някоя е била в подобна ситуация да ми каже имала ли е позитивен резултат след това. Имам една бременност, приключила с мисед преди време, и тогава ме боляха гърдите постоянно. Сега си мисля, че всичко приключи вече. Sob

# 444
Stuck Out Tongue Winking EyeЗдравейте, момичета, сестри по съдба Kissing Heartза първи път пиша, но доста пъти съм чела темички тук. Утре ми е 13 ден след ЕТ на 5 дн бласто. Правих уринни тестове две сутрини подред, по искане на доки. Имаше мнооооого бледи втори чертички. Утре ме праща на кръвен тест. До сега бях спокойна, обаче от снощи гърдите вече не ме болят и сега се вкарах в някакъв филм. Знам, че сигурно 1000 пъти е имало такива въпроси, но моля ако някоя е била в подобна ситуация да ми каже имала ли е позитивен резултат след това. Имам една бременност, приключила с мисед преди време, и тогава ме боляха гърдите постоянно. Сега си мисля, че всичко приключи вече. Sob
И моите гърди от снощи вече не са подути, наболяват ме, но не са както досега. А днес като цяло не съм подута, сякаш спихнах от всякъде. А съм само 9 ден от трансфера на тридневно ембрионче. Чудя се дали утре да пусна кръвен? Знам, че е рано и ме е страх.

# 445
Padme777 преди няколко години и аз имах мисед и сега ми е много притеснено. Но и моите гърди тогава бяха много болезнени и напрегнати. А сега ту болят по силно, по слабо на моменти са. Чела съм че при повечето момичета е така. Явно не е определящ фактор за резултата. Стискам палци

# 446
Момичета имам спешна нужда от вашите съвети. Днес ми е 13 ден от трансфера и чакам резултатите, но явно получих тази хиперстимулация защото ужасно ми е подут корема ужасни болки немога да седя права за повече от минута, лошо ми е даже и снощи повръщах има ли момичета, които са били така и какво следва... помагайте едва издържам

# 447
Приемай повече протеини (на прах или яйца, извара и т.н.) и пий много вода, за да ти се изчистят по-бързо хормоните от кръвта Simple Smile

# 448
Момичета имам спешна нужда от вашите съвети. Днес ми е 13 ден от трансфера и чакам резултатите, но явно получих тази хиперстимулация защото ужасно ми е подут корема ужасни болки немога да седя права за повече от минута, лошо ми е даже и снощи повръщах има ли момичета, които са били така и какво следва... помагайте едва издържам
Моя съвет е да лежиш и да пиеш много вода, но първо говори с доктора. И аз бях със хиперстимулация след една пункция, но нямах трансфер след това, точно заради хиперстимулацията. Гледай наистина да пиеш вода, за да не се обезводниш и да си прочистиш организма.

# 449
KameliqCareva609999 аз бях с доста подут корем, на моменти вечер имах чувството че не мога да си поема въздух. Но днес ми е 16 ден и горе долу е по добре. Нямам ги силните болки и дискомфорта. Пиех по две таблетки но шпа. Но за твое успокоение звънни на доктора или акушерката. Но като че ли в повечето случаи подутия корем е положителен резултат . Стискам палци и успех

Общи условия

Активация на акаунт