Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 450
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Искам да попитам от кой ден на цикъла ви включиха лепенките ,, Климара,,? На мен от втори ден и се притеснявам да не повлият лошо на яйцеклетките и овулацията. Благодаря и успех на всички!

# 571
  • до най-прекрасния мъж
Искам да попитам от кой ден на цикъла ви включиха лепенките ,, Климара,,? На мен от втори ден и се притеснявам да не повлият лошо на яйцеклетките и овулацията. Благодаря и успех на всички!
Доколкото знам Климара съдържа Естроген, както е Естрофема. Целта, с която се слагат, е да нямаш овулация и да стимулират лигавицата да расте. Тези лекарства се приемат при подготовка за ЗЕТ. Климара и Естрофем започнах от втори ден на МЦ. Понеже ме отлагаха на два пъти заради бактерии, не се безпокой, следващия цикъл си е нормален и си има овулация.

# 572
Доколкото знам Климара съдържа Естроген, както е Естрофема. Целта, с която се слагат, е да нямаш овулация и да стимулират лигавицата да расте. Тези лекарства се приемат при подготовка за ЗЕТ. Климара и Естрофем започнах от втори ден на МЦ. Понеже ме отлагаха на два пъти заради бактерии, не се безпокой, следващия цикъл си е нормален и си има овулация.
.  При мен ще е свеж трансфер този цикъл и затова се чудя някой ползвал ли е лепенките в същият месец заедно със стимулацията.  Благодаря!

# 573
ох направо ще се побъркам,на 6-ти ден след трансфер пиклив тест може ли да хване бремменост,защото вече трети правя и е все отрицателен.А ако пусна на 7-ми ден кръвен ?Притеснява ме прогестерона беше ми доста нисък на самия трансфер само 6,4 незнам дали го усвоявам.Моля дайте ми съвет ,защото вече се сдухвам тотално и почвам да мисля че няма да имам успех този път.

# 574
  • до най-прекрасния мъж
ох направо ще се побъркам,на 6-ти ден след трансфер пиклив тест може ли да хване бремменост,защото вече трети правя и е все отрицателен.А ако пусна на 7-ми ден кръвен ?Притеснява ме прогестерона беше ми доста нисък на самия трансфер само 6,4 незнам дали го усвоявам.Моля дайте ми съвет ,защото вече се сдухвам тотално и почвам да мисля че няма да имам успех този път.
Аз днес съм дежурна по тема Joy
Та, на въпроса - изчакай си деня на теста. Не се отчайвай предварително, като правиш тестове всеки ден. Така или иначе, ако е станало, ще го хванеш на кръвния тест. Така рискуваш да се настроиш предварително за неуспех. Колко дневни са ти ембрионите, та се тестваш още от 6-ти ден?

# 575
Аз днес съм дежурна по тема Joy
Та, на въпроса - изчакай си деня на теста. Не се отчайвай предварително, като правиш тестове всеки ден. Така или иначе, ако е станало, ще го хванеш на кръвния тест. Така рискуваш да се настроиш предварително за неуспех. Колко дневни са ти ембрионите, та се тестваш още от 6-ти ден?
Един замръзен 5 дневен с хетчинг ,кръвен тест ми искат чак на 14 ден.

# 576

За мен е рано да ти отчете уринарен тест. Успокой се и изчакай още някой ден. Късмет!

# 577
  • до най-прекрасния мъж
Виж първа страница. На 6-ти ден по учебник започва да навлиза ЧХГ в кръвта, а на 9-ти ден е достатъчно висока стойността, за да се хване с изследване. При теб тепърва е започнало да се отделя, изчакай поне 9-ти ден и иди да те боднат, за да имаш категоричен резултат. Сега и да идеш, ще е нещо неясно и само ще се притесниш. Моят тест беше назначен за 12-ти ден на 3-дневни.
Спокойствието е най-важно сега, нямаш какво друго да направиш. Прочетох по-нагоре, че имаш менструални болки. Аз също имах от деня след трансфера, но не бяха силни. Казаха ми поне първите дни само да лежа. Аз това и правя. След 5-6 ден вече ставам и за повече от 5 мин. Но повечето време си лежа и се занимавам с разсейващи неща. Не отписвай опита, просто бъди търпелива.

# 578
И аз се успокоявам с това което пише. При предния трансфер на три 3 дневни,нищо неусетих като МБ и резултата беше отрицателен,но и към четвъртия ден вече бях сигурна че ще е отрицателен.Сега нямам такова усещане ,но съм много притеснена ,доктора и ембриолозите ме увериха че понеже вече съм с ДП и Е са супер може да се хване още първото.Ще ви послушам и ще се пробвам да се успокоя и ще си пусна кръвен на 10 ден и след това на 14 ден.Благодаря за отговорите ще пиша на 18-ти какъв е резултата

# 579
  • v. turnovo
Аз слагах от трети ден след пункцията
.  При мен ще е свеж трансфер този цикъл и затова се чудя някой ползвал ли е лепенките в същият месец заедно със стимулацията.  Благодаря!

# 580
Здравейте, на мен ми е първи опит. Малко ми е като в мъгла какво и как се случва 😊. Аз от втори ден на цикъла съм на Климара и Естрофем, по принцип също се подготвяме за свеж трансфер.

# 581
  • до най-прекрасния мъж
Може би е част от стимулацията, не знам. Трябва да попитате лекарите си. Аз бях само на инжекции Гонал и Мерионал, като след това ми включиха и Цетротид. Но при всеки е строго индивидуално. Щом са ви казали да пиете Естрофем и да слагате Климара, лекарите си знаят защо го правят.

# 582
И аз се успокоявам с това което пише. При предния трансфер на три 3 дневни,нищо неусетих като МБ и резултата беше отрицателен,но и към четвъртия ден вече бях сигурна че ще е отрицателен.Сега нямам такова усещане ,но съм много притеснена ,доктора и ембриолозите ме увериха че понеже вече съм с ДП и Е са супер може да се хване още първото.Ще ви послушам и ще се пробвам да се успокоя и ще си пусна кръвен на 10 ден и след това на 14 ден.Благодаря за отговорите ще пиша на 18-ти какъв е резултата
Успокой се и изчакай поне до 10 ден. И аз бях с тридневен ембрион и на 10 ден ЧХГ се беше покачило, не високо, но все пак. Уринарен тест правих на 11 ден и на 13, тогава показа. 6-ти ден е рано. Имах търпение и мисли положително.

# 583
  • София/Севлиево
На ден 7 кръвният отчита при трансфер на бластоцист.Моят го правих на 8,а ми бе назначен за 11,но съм правила и на 7-ми и винаги е отчитал точно.

# 584
На ден 7 кръвният отчита при трансфер на бластоцист.Моят го правих на 8,а ми бе назначен за 11,но съм правила и на 7-ми и винаги е отчитал точно.
Моят пиклив на 6 ден на 2 5-дневни беше положителен. Но при отрицателен в такъв ранен ден не бих се отказала, още по-малко да спра лекарства.

Общи условия

Активация на акаунт