Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 426
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
При мен също на 6.ден след трансфер на бластоцисти беше пикливият тест положителен.
Въпреки това всяко тяло е различно, не бих бързала във никакъв случай да спирам лекарствата на толкова ранен етап.

# 586
здравейете момичета,
пиша ви на 9ти ден след трансфер на 5 дневно ембрионче, минало ПИД. На 7ми ден сутринта направих домашен пиклив тест, който отчете хубава втора линия. На следващия (8ми) ден имах глупостта да направя още един тест преди да си легна, линията беше по- слаба. Знам, че се правят сутрин тези тестове, особено ако ги  сравнявам, но си мислих, че 30 часа по- късно, макар и вечерта, линията ще бъде поне толкова силна колкото от предишния ден на сутринта, тъй като чхг-то би трябва да е пораснало междувременно. Сега усещам леки болки и разбира се, започвам да се панирам. За утре ми е насрочен кръвния тест.

# 587
Изчакай си спокойно утре кръвния тест и не се притеснявай излишно! Домашните тестове зависят от много фактори и не са меродавни.
Успех!!!

# 588
На 8ми ден от трансфер на 2бр. 5дневни, при ЧХГ 179, шуър чек отчете супер бледа линия след 1 час стоене! 
Така че изобщо не им вярвай на тестовете, пусни си кръвен и не се занимавай с пикливи.

# 589
Благодаря ви, момичета, последните дни преди кръвния тест като че ли е най- трудно да запазим самообладание и да не се видиотяваме. Успех на всички!

# 590
Момичета на 7-ми ден след трансфер на едно 5 дневно добре ли е

Хормонален анализ
Име на теста (изследване)   Флаг   Резултат   Единици   Референтни стойности
Progesterone ( Прогестерон )¹      84.200   nmol/l   Виж забележка под черта
Туморни маркери
total hCG ( общ бета ЧХГ )      79.800   IU/L   Жени в репродуктивна възраст небременни до 1 IU/L; постменопауза до 7 IU/L
1.Референтни граници на Прогестерон ( Progesterone ) за жени в репродуктивна възраст по фази в nmol/L:
фоликулна 0.18-2.84; овулаторна 0.38-38.1; лутеална 5.82-75.9;
За жени в менопауза: до 0.40 nmol/L;
Референтни граници за бременни в nmol/L:
1-ви трим. 35.0-141
2-ри трим. 80.8-264
3-ти трим. 187-681;

# 591

Хормонален анализ
Туморни маркери
total hCG ( общ бета ЧХГ )      79.800   IU/L   Жени в репродуктивна възраст небременни до 1 IU/L; постменопауза до 7 IU/L
1.Референтни граници на Прогестерон ( Progesterone ) за жени в репродуктивна възраст по фази в nmol/L:
1-ви трим. 35.0-141
2-ри трим. 80.8-264
3-ти трим. 187-681;

Ами от мен тихичко честито!

# 592
И от мен едно тихичко честито Hug

Хормонален анализ
Туморни маркери
1-ви трим. 35.0-141
2-ри трим. 80.8-264
3-ти трим. 187-681;

# 593
Благодаря ви желая успех на всички.Доколкото знам след два дни трябва да пусна пак кръвен .Обаче за да е в същата лаборатория трябва да го направя в Събота а не в Неделя.Дали това е ок или да отида в болницата в Неделя?Иначе офицялният тест ми е назначен за 22-ри който трябва да направя в болницата

# 594
Пусни в събота Wink
За мен са супер резултатите ти!
Успех!

# 595
Момичета, по едно и също време ли взимате дуфастон и утрогестан? Или с няколко часа разлика...дали има значение? Аз на предишния трансфер взимах дуфастон в 7 сутринта, а утрогестан слагах в 09:30. Неуспешен беше и сега започваме нова подготовка, та се чудя дали да не ги направя и двете в 7 сутринта, както и вечерта по едно и също време.

# 596
  • до най-прекрасния мъж
Зависи как са ти изписани. Аз пия Дуфастон в 6, 14 и 22 ч, защото е 3х1, а Утрогестан слагам в 9.30 и 21.30, защото е 2х2. Понеже още работех, когато правихме подготовката за ЗЕТ, трябваше да съобразя часовете за Утрогестан, така че да е преди да тръгна или след като стигна на работа. Затова ги разминавам. Когато и двете са ми били на схема 3 пъти по..., съм ги вземала по едно и също време.

# 597
По принцип дуфастон ми е 3х1, а утрогестан 2х2. Но понеже ми се струва, че предния път беше нисък прогестеронът (в деня на трансфера 18 nmol/l и на 9-ти ден 33 nmol/l ) си мисля сега да го направя 3х2. Мисълта ми беше, че не е нужно да има разстояние м/у двата препарата?
Прогестеронът сама си го изследвах и съм в голямо чудене дали да го коментирам с доктора, защото досега каквото и да съм питала - не съм получавала ясни отговори, все казва "ще видим".

# 598
Момичета, имам нужда от съвет, предложиха ми работа, а чакам Ц до 10/12 дни и на 12 ден съм на преглед за хормон и вливка и ако всичко е наред ще правим трансфер. Да приемам ли изобщо? Колко време Ви дадоха болничен след ЗЕТ?

# 599
  • v. turnovo
На мен ми предложиха смяна на работата през януари, точно преди да започна стимулация. Много мислих как да постъпя и в крайна сметка казах на новия работодател, че ми предстои ин витро. За мой късмет, това за него не беше проблем и приех работата. Първият ми работен ден беше на 7-ми ден след трансфера, който пък приключи с отрицателен резултат. Понякога нещата сами се нареждат. В твоя случай е различно, защото ти имаш огромен шанс за успех при ЗЕТ. Ако няма да имаш изпитателен срок, не виждам причина да не приемеш работата. Ако ще имаш такъв, може би е добре предварително да кажеш, че ще ти се наложи по здравословни причини да отсъстваш няколко дни. Аз имам няколко ЗЕТ, като не съм почивала повече от 4-5 дни от трансфера. Много по-леко е отколкото при свежия трансфер. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт