Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 130
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Това е, че работата е сезона, в хотел, като има възможност и за целогодишна, ако отпадне пандемията. Но това дали ще падне и кога не е ясно, просто не искам да подвеждам хората, иначе предопредих за инвитро то и казаха, че не е проблем.

# 601
  • до най-прекрасния мъж
След ЗЕТ дават до 15 дни, колкото си поискаш, толкова дават. Можеш да идеш на работа и още на следващия ден. Само че трябва да си предвидиш после излизания от работа за тест, за прегледи и т.н. Ако си в изпитателен срок, нямаш закрила от Кодекса и могат по всяко време да те освободят, ако решат. Просто претегли +/- и реши как да постъпиш.

# 602
  • София
В клиниката, в която аз правих ЗЕТ, дават до 7 дни, явно са различни практиките в различните болници.

# 603
Всичко зависи от клиниката. В моята след трансфер не дават болничен, а само след пункция до 14 дена.

# 604
Благодаря Ви много дами, но с ММ го обсъдихме и ще откажа, 6 дни по 10/13 часа, не си струват риска да загубя бременност. Работата е на крак.

# 605
Аз ползвах 15 дни след трансфера. По-добре е да се ползват, а даже и след положителен тест. Не си струва риска, работа ще има и след нас.

# 606
И аз съм на същото мнение. Никога не бих си простила, ако имам неуспешен трансфер, защото е трябвало да се върна на работа. При мен има чисто физиологична нужда (шийката на матката ми е скъсена), така че ще си ползвам целия възможен болничен.

Аз ползвах 15 дни след трансфера. По-добре е да се ползват, а даже и след положителен тест. Не си струва риска, работа ще има и след нас.

# 607
Аз ползвах 20 дена,защото ЗЕТ беше в Истанбул и трябваше да отида за прегледа и да остана там (с тези пср тестове,не си струваше да се прибирам).Болничният от комисия беше издаден.Живот и здраве,следващият опит отново ще постъпя така,аз също не бих рискувала,заради работата.

# 608
Момичета да се отчета. Мина и моя преглед и може да има такива които да ме укорят и такива които ще ме разберат. Хванали са се и двете ембриончета, даже им чух сърчицата, имат една седмица разлика в развитието си. Може би е нормално, незнам. С мъжа сме още в шок, защото не сме и предполагали  че може да се хванат и двете. Втори опит ми е и при първия дори нямаше имплантация. Мен ме е страх дали ще мога да ги износя без проблеми че съм вече на 40…а мъжа мисли за финансовата страна. В шокирана радост сме, след девет години чакане, един мисед сега не мога някак си да се зарадвам и да повярвам че съм бременна. А и имаме по голям батко който все още не знае нищо.
Искам да пожелая успех на всички вас, които чакате да видите бременните си тестчета, а на тези които вече са ги видяли успешна и лека бременност

# 609
Честито! Пожелавам лека бременност и по-малко тревоги..

Момичета да се отчета. Мина и моя преглед и може да има такива които да ме укорят и такива които ще ме разберат. Хванали са се и двете ембриончета, даже им чух сърчицата, имат една седмица разлика в развитието си. Може би е нормално, незнам. С мъжа сме още в шок, защото не сме и предполагали  че може да се хванат и двете. Втори опит ми е и при първия дори нямаше имплантация. Мен ме е страх дали ще мога да ги износя без проблеми че съм вече на 40…а мъжа мисли за финансовата страна. В шокирана радост сме, след девет години чакане, един мисед сега не мога някак си да се зарадвам и да повярвам че съм бременна. А и имаме по голям батко който все още не знае нищо.
Искам да пожелая успех на всички вас, които чакате да видите бременните си тестчета, а на тези които вече са ги видяли успешна и лека бременност

# 610
Честито! Simple Smile И при мен са двечки, вече в края на 8 г.с. Аз също изпитвам леки притеснения заради възрастта си (41), още повече, че в момента съм в болница заради леееко отлепване на едното плодно сакче. Но много бързо се нормализираха нещата и се надявам да няма повече проблеми. Стискам палци при теб вско да е наред до финала Simple Smile

# 611
Няма защо да ви укорява никой. На моя първи преглед трябваше да се чуе сърдечна дейност, пуснаха мъжа ми да влезе с мен и когато доктора развълнуван каза "Честито има сърдечна дейност, високо е наред" ние стояхме като пълни идиоти без дори да помръднем и двамата. Изобщо не можахме да реагираме адекватно, даже не му благодарихме за честитката. От тогава страха и притеснението са ми вечни спътници.
Пожелавам на вас и всички други успех и спокойствие!

# 612
Честито! Две, две, щом така е отредено. Това е хубава новина. Желая ви здраве и лека и безпроблемна бременност!

# 613
Честито и от мен.
Аз да се отчета 7-ми ден след трансфер  чхг 79,800
Днес 9-ти ден след трансфера чхг 175
Мисля ,че върви добре засега,но искам да питам трябва ли да пускам още тестове.
Офицялният ни е за 22-ри или да ходя направо на лекар към 26-ти и дали дотогава ще е вече ок за да го види док

# 614
  • до най-прекрасния мъж
Me4ta81, честити две ембриончета. Да растат здрави и да дочакат до 9 месец и двечките. Няма по-голяма радост от двойната радост. Щом Господ е отредил да имате 2, ще се справите.
Yolanthe, ти с едно бластоцистче ли беше, че забравих? Ако е така, супер резултат.
На мен ми казаха поне 7-8 дни да минат от теста и тогава да запиша час. Моят тест беше определен за 12-ти ден на 3-дневни.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 19:34 от blue.angel

Общи условия

Активация на акаунт