Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 120
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, моля ви за мнение, в Щерев явно нямат практика да изследват прогестерон преди зет трансфер, и прецених сама да си следя. Назначен ми е Кринон гел по веднъж на ден, но като ви чета как ударно слагате прогестеронови препарати започвам да мисля, че това е един от ключовите моменти. Изследвах прогестерон на 10ден от цикъл и резултата е 0.304nmol/l , а от днес 13 ден започвам Кринон гел по веднъж на ден, и на 17ден ще ми бъде трансфера. В деня на трансфера отново ще го изследвам.
Мога ли да си взема Циклогест да слагам, вместо Кринона, тъй като виждам, че той е в доста по високи дози, и без рецепта дали ще ми го дадат от аптека?

И аз ходя в Щерев. Нито прогесрерон изследват, нито витамини. Аз сама си пуснах и самоназначих някои витамини. Обаче на мен ми бяха назначили прогестерон след пункцията + утрогестан 3х2. Ако те притеснява нещо не се страхувай и го сподели с доктора си. Или се самоизследвай и си заниси резултатите при него. Ако не е тайна при кой лекар си?

# 646
  • до най-прекрасния мъж
Sweety2019, благодаря за съвета. Спанак обичам, но другите неща не. Ще си направя тези дни, въпреки че трудно го ям без ориз, а сега не ми разрешават, че спрях Глюкофажа.
Фолиева пия метилирана, ще питам дали да спра комбинираните витамини и да взимам само В12 и Д, освен фолиевата. ПКК правих преди 10 дни, хемоглобинът даже ми се е вдигнал на 131, а се въртеше около 122-125, даже преди трансфера беше 116. Засега били добре, нямало нужда да пия нищо. Аз спрях всичко сладко, намалих драстично въглехидратите и вероятно ще се подобрят нещата, с настъпване на пролетта и лятото.

# 647
Здравейте момичета! 😊 Днес ми върнаха две 5дневни ембриончета. Искам да ви попитам, някоя от вас имала ли е овитрел след трансфера. Имам изписана за 29ти и докторската ми ме предупреди, че 9-10 дена след нея овитрел дава положителен тест за бременност. Датата ми за теста е 10.05, а не знам как ще издържа до тогава 😊Успех на всички Hug

# 648
Момичета, не ви ли се вижда рано трансфер на 5-дневно ембрионче на 17 ден от цикъла? Бях на Летрозол 2х1 от трети ден и една инжекция Хориомон на 10ти ден предполагам за таймираме на овулация.

# 649
Момичета привет от мен, имам питане. Предстои ми ЗЕТ, на 29.04 съм на преглед за започване на процедурата. Въпросът ми е ориентировъчно колко дни след тази дата ще е самият трансфер, тъй като искам да си пусна отпуск, но трябва да предупредя в какъв интервал от време ще е той. Както и горе долу от започването до ЗЕТ колко пъти се ходи на преглед? Ако има пациентки на Щерев нека те също споделят. Първи ЗЕТ ми е и си нямам на идея. Благодаря предварително и лека вечер!

# 650
Ако няма предпоставка за отлагане на трансфера и си във втори...трети ден на цикъла , може да почнете още сега и трансфер след 17-20 дни. Ако има ЗФ иле някаква друга пречка...отлагате за другия месец. Ако на 29.04 не ти е 2..3 ден, чакаш цикъла...примерно на 1.05 и броиш 17..20 дни до трансфер по преценка на лекаря ти Wink

# 651
blue.angel пробвай спанака на салата. Може и с други зеленчуци, ако не обичаш само спанак. На мен поне така много ми харесва.

# 652
ddd29, аз съм след ЗЕТ в момента. Трансфера ми беше на 17 ден от цикъла.
Зависи от доктора и дали ще правите нещо друго за това колко пъти и кога ще си на прегледи. Аз например имах и пункция преди трансфера, после поставяне на лепило и ходих около 4 пъти в.болницата преди трансфера през няколко дни.

# 653
blue.angel, бульоните са още по-полезни от спанака. Особено от кокалите. Най-вече от телешкото. Казвала ми го е както личната лекарка така и тази и лекарката ми от Щерев след трансфера.

# 654
Момичета, какво мислите за този тест?
Пак не се сдържах и направих уринарен. Днес ми е 9 ден на 2 замразени бластоцистчета. Кръвния ми е за сряда.

# 655
  • до най-прекрасния мъж
Положителен от където и да го погледнеш. Тихичко честито и да ни зарадваш с хубаво ЧХГ в сряда, а януари, живот и здраве, с хубаво, сладко бебче.

# 656
Ох дано, мерси...никой не го счита за положителен от семейството, защото е с бледа, а не с плътна черта.
Много се надявам в сряда да им натрия носа с едно 100.. 🙂
Положителен от където и да го погледнеш. Тихичко честито и да ни зарадваш с хубаво ЧХГ в сряда, а януари, живот и здраве, с хубаво, сладко бебче.

# 657
  • София/Севлиево
Моят беше още по-блед на ден 8,а чхг излезе 91,500 Simple Smile Тихичко честито ❤️

# 658
Момичета, какво мислите за този тест?
Пак не се сдържах и направих уринарен. Днес ми е 9 ден на 2 замразени бластоцистчета. Кръвния ми е за сряда.

Положителен от всякъде. Тихичко честито.

# 659
Положителен е...честито 😊🍀

Общи условия

Активация на акаунт