Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 131
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ви за подкрепата!
Дано да се задържи докрай, защото до сега имам две биохимични...разбирате защо съм толкова колеблива.
Не съм набожна, но в деня на трансфера слушах по телевизията, че бил специален ден от великденските пости, който бил за зачеване и много жени ходели на църква и оставяли ябълки и решихме и ние да отидем малко преди трансфера да запалим свещичка...дано това ни помогне по някакъв начин и всичко да е наред. Пожелавам го и на вас. ❤🌹

# 661
Дано да се задържи докрай, защото до сега имам две биохимични...разбирате защо съм толкова колеблива.
Не съм набожна, но в деня на трансфера слушах по телевизията, че бил специален ден от великденските пости, който бил за зачеване и много жени ходели на църква и оставяли ябълки и решихме и ние да отидем малко преди трансфера да запалим свещичка...дано това ни помогне по някакъв начин и всичко да е наред. Пожелавам го и на вас. ❤🌹

От сърце ти желая успех  и вскичко да е наред до края!

# 662
Момичета, аз със друг въпрос, ако случайно не вземете естрофема, наваксвате ли? Или го взимате като се сетите?
Аз гледам да го пия по едно и също време - сутрин и вечер. Но днес сутринта забравих и Ко взех към 11, дали е проблем🤔?

# 663
Момичета имам 4 снежинки и днес Доки ми предложи да ги върнем и 4ти.какво мислите вие?

# 664
Момичета имам 4 снежинки и днес Доки ми предложи да ги върнем и 4ти.какво мислите вие?
Аз лично бих си направила два трансфера по две.Голяма ми се струва бройката за един трансфер.

# 665

За първи път чувам да връщат четири. Три да, да не говорим, че в моята клиника връщат мах два броя. Смятам, че повече от два е много голям риск. Късмет!

# 666
Няма смисъл да връщате четири. Две по две най-добрият вариант!

# 667
При мен е лошо че имам 4 трансфера, само 1вия имах биохимична. Останалите даже нямах имплантация. Доки май ни кара като на конвер. Мисля да върна всички и ако не се захванат,, да боже да се,, да я смена клиниката.

# 668
Говорили ли сте да изследвате ембрионите генетично?
Не е същото, но при мен след двете биохимични и понеже сме с мъжки фактор и моя резерв е доста нисък за възрастта ми, та вероятно и моето качество не е върховно, доктора ни препоръча да изследваме генетично ембрионите в бъдеще и резултата според мен е много зле...от пет пункции на ЕЦ, около 12 оплодени яйцеклетки общо за месеците, само 6 стигнаха до 5 ден и само 2 от тях генетично здрави с потенциал за здрава бременност, всички останали много зле. Та сега се надяваме от качеството на Е да е бил проблема.
Давам ти идея, която евентуално да обсъдиш с доктора си, дано не ти се налага и тези 4 да са ти на късмет, но според мен също недей да рискуваш с 4 наведнъж.
Късмет каквото и да прецениш!
При мен е лошо че имам 4 трансфера, само 1вия имах биохимична. Останалите даже нямах имплантация. Доки май ни кара като на конвер. Мисля да върна всички и ако не се захванат,, да боже да се,, да я смена клиниката.

# 669
 Момичета, включвам се и аз да споделя и да ви дам кураж: днес ми излезе пренаталния тест и всичко е наред!!!
Ръся ви с розовко и от сърце ви пожелавам скоро всички да дундуркаме сладки пухкави вързопчета!!! Heart

# 670
И аз не съм от най-набожните, но една от най- добрите ми приятелки забременя скоро след като ходиха с мъжа и в тази църква на първи трансфер. Ние също бяхме в църквата на празника тази година след един неуспешен трансфер (биохимична) и взех ябълка и коланче за мен и за нея (подготвяме се за  ЗЕТ и двете) Simple Smile Понякога на човек му трябва малко вяра, независимо в Бог или в себе си Дано да се похвалим с хубаво ЧХГ всички много скоро Simple Smile

# 671
Момичета, трансферът ми ще бъде на 30.04 като на 26.04 ми е поставена инжекция Хориомон може би за таймираме на овулация. Два дни след това ми казаха да пусна изследване на прогестерон и беше 1.7 ng/ml. Не трябва ли да е до 1.5, някой запознат?

# 672
Момичета, днес ми е 8-ми ден след трансфер на 2 3-дневни ембриона. Ако утре си направя кръвен дали ще покаже, че вече не издържам. Иначе лекарката ми каза на 14-ти ден ама няма как да остискам до тогава.

# 673
При мен показа на 9 ден, но на 5 дневни ембриони. Според мен на 11 ден кръвния ти тест ще е категоричен. Ако можеш изчакай до тогава.

Момичета, днес ми е 8-ми ден след трансфер на 2 3-дневни ембриона. Ако утре си направя кръвен дали ще покаже, че вече не издържам. Иначе лекарката ми каза на 14-ти ден ама няма как да остискам до тогава.

# 674
Мисля, че е раничко. Аз правих уринарен на 9 ден на тридневно ембрионче и беше отрицателен. На 10 ден не се сдържах и пуснах кръвен - 68 ми беше резултата. После на 11 и 13 ден пак правих дом.тестове, тогава вече имаше чертички и вече на 14 ден (когато ми казаха от клиниката) правих кръвен и ЧХГ беше 333. Така че най-добре изчакай поне до десети ден щом си с тридневни. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт