Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 394
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Qwerty9000 на мен ми пуснаха NK cells + AFA+AHA  и тромбофилии, два Ц след абразиото ноември.
При мен беше задържан аборт, спря да се развива бремеността в 5+3 г.с.
След 3 седмици ще са готови резултатите. Силно се надявам да не изтървем април месец, но каквото такова.

# 76
Къде ще си ги правите тези изследвания и колко струват общо всички?
Аз бих си ги самоназначила,ако доктора не ми ги назначи.
Qwerty9000 на мен ми пуснаха NK cells + AFA+AHA  и тромбофилии, два Ц след абразиото ноември.
След 3 седмици ще са готови резултатите. Силно се надявам да не изтървем април месец, но каквото такова.

# 77
Момичета утрогестан и цикоогест едно и също ли е.

# 78
Момичета утрогестан и цикоогест едно и също ли е.

Да - прогестеронов препарат.

# 79
Благодаря,❤️

# 80
И като заговорихме за прогестерон .Имала съм трансфери с Кринон ,с Утрогестан и сега с Циклогест.Сякаш най-добре ми беше с Утрогестана .Не изтича чак толкова много както другите два.Да по-удобно е,че не поставяш няколко капсули ,но като цяло с Утрогестана не се чувствах некомфортно и хем го поставях до 17 г.с някъде.

# 81
В клиниката в която съм дадох кръв, от там ги пращат в Геника мисля или в Надежда в София.
За всичко платих 370 лева.
Ако си ги пускате сама ще Ви е по скъпо, само тромбофилии са 240 лева пакетна цена.

# 82
Благодаря много Heart
В клиниката в която съм дадох кръв, от там ги пращат в Геника мисля или в Надежда в София.
За всичко платих 370 лева.
Ако си ги пускате сама ще Ви е по скъпо, само тромбофилии са 240 лева пакетна цена.

# 83
Как сте дами ? Имаме ли именици днес ?Има ли някой скоро за тест ?Днес ми е 8 ден след ЗЕТ .При предният свеж трансфер(успешен) имах всяка сутрин на 7-8-9 ден много силни болки в яйчниците ама много силни,сега нищичко не ме боли Simple Smile и нищо не усещам .Странна работа ,като ме боли -защо ме боли ,като не ме боли -защо не ме боли? Луда работа .

# 84
Аз утре ще правя тест, без да имам някакви очаквания, защото е само 6 ден на 2 пет-дневни.
Мен от време на време ме придърпва, странни усещания имам, подут ми е корема, но според мен повечето неща са от прекалено вглеждане.
Аз съм много на моменти - в единия съм сигурна, че е станало, в другия - че не е. Вие как сте с настроенията?

# 85
Как сте дами ? Имаме ли именици днес ?Има ли някой скоро за тест ?Днес ми е 8 ден след ЗЕТ .При предният свеж трансфер(успешен) имах всяка сутрин на 7-8-9 ден много силни болки в яйчниците ама много силни,сега нищичко не ме боли Simple Smile и нищо не усещам .Странна работа ,като ме боли -защо ме боли ,като не ме боли -защо не ме боли? Луда работа .
Именици нямаме в семейството.
Теста ми е на 27.3.2021 Sad  ( 7 ден ми е днес)- нямам търпение.
За признаци- не искам да залагам надежди на тях, защото за 4 трансфера, разбрах, че всеки път е различно.
Аз болки нямам никакви, само чувствелни гърди ( което го отдавам на лекарствата) и съм много жадна.
Нищо друго.
Тъпение до тест, което и на мен ми липсва.

# 86
Признаци за бременност е много рано ,но поне търся признаци за менструация .Тя си ми идва въпреки лекарствата ,а днес ми е датата Simple Smile

# 87
Здравейте, днес ми е 5 ден на 3 петдневни. Дата за тест не съм избрала, може би 26.03 или 29.03, не ми се пуска много. Чакам да прескоча дата за цикъла ми 21.03, да минат няколко дни да не дойде. Иначе и аз съм така, в един момент си казва ще е станало, в следващия си мисля, че пак провал. Симптоми абсолютно никакви, но аз и при единственият ми положителен тест в живота, нищо не съм усещатала.

# 88
На мен ми е втора стимулация, първи трансфер и никога не съм била бременна, така че съм в много непознати води.
Още след пункцията и преди трансфера имах няколко дни, в които имах чувството, че ще ми дойде. Нямам представа дали ще ми дойде въпреки лекарствата.
Шанел, стискам палци да няма менструация скоро.

# 89
Благодаря ти Fairytale11 .Пожелавам ти и на теб успех.При двата свежи имах +.Първият БХ ,вторият до финал.При предният ЗЕТ с естрофем ,за подтискане на О и следене на лигавицата и тогава трансфер- нищо .Сегашният ЗЕТ беше на ЕЦ и таймиране на О-да видим.

Общи условия

Активация на акаунт