Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 425
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • What are you laughing at?
Здравейте момичета, да се запиша и аз, вчера ми беше трансфера на две 3-дневни снежинки, стискайте палци, имам голяма нужда от вашата енергия. Последен 7-ми трансфер ми беше. Пожелавам успех на всички!:heart:

# 91
CandyCandyCandyChocolate BarChocolate BarDangoTropical DrinkTropical DrinkLollipopChampagneBeersCoffee

Черпя ви виртуално,мили момичета,днес съм именничка Hug

Flowers StrawberryFlowers CherriesFlowers WatermelonFlowers TangerineFlowers LemonFlowers AppleIcecreamHamburgerDonutChampagneBirthday

# 92
CandyCandyCandyChocolate BarChocolate BarDangoTropical DrinkTropical DrinkLollipopChampagneBeersCoffee

Черпя ви виртуално,мили момичета,днес съм именничка Hug

Flowers StrawberryFlowers CherriesFlowers WatermelonFlowers TangerineFlowers LemonFlowers AppleIcecreamHamburgerDonutChampagneBirthday

Честит имен ден! Много здраве и късмет в начинанието!

# 93
Изпуснала съм темата Stuck Out Tongue Winking Eye голям съм заплес, и си викам как никой не пише Rolling Eyes
Имаме си именяче, 9000 да ти е честит празника Flowers Hibiscus

# 94
Благодаря ви,момичета Flowers Hibiscus

# 95
Имам проблем с постоянна жажда!
На естрофем, дуфастон, витамини, водорасли АФА, аспирин, но шпа, фраксипарин, фолиева киселина, климара лепенки и утрогестан.
Сега като ги изредих .... много нещо.
Някой с такъв проблем?
Седми ден след ЗЕТ съм. От два три дни съм много жадна, пия вода и не ми утолява жаждата.- чак ме притеснява.

# 96
  • София/Севлиево
И аз съм постоянно жадна.Вчера докторът ми каза да пия поне 2 литра вода,плюс един литър сок от нар и ако още съм жадна може и други неща.Сега на 30 мин.изпивам я чаша сок,я чаша вода и е ок.Проблемът е,че най-много час и половина да мине и отивам да пишкам.Но до сряда така,после ще видим,че ми откриха проблем с кръвотока на маточните артерии.Та не е само до чакането след трансфер Ами и после си оставят притесненията...За щастие навреме видяхме проблема и може да се оправи.

# 97
Ели на доплер ли са го видели?

# 98
Благодаря, #Елислава!
Пожелавам ти да овладеете ситуацията и всичко да е наред.
За притесненията- аз практикувам така- едно, по-едно! Спасява психиката ми.
Сега се тревожа за времето до теста. Simple Smile

# 99
  • София/Севлиево
Да.Вчера се срещнах с докторът ,който ще ме поеме до края и ще ми направи секциото и още с лягането на кушетката го видя.А аз бях изпаднала в паника с това мое почти постоянно зацапване и леко кървене.За щастие бебо е добре няма изоставяне в растежа и проблемът е разрешим.

# 100
Браво, ти нали каза че си в Афродита- там имат хубава техника Simple Smile и що док е точен, всичко ще е наред (Hug)

# 101
  • София/Севлиево
В Афродита ми е инвитро докторът,той за съжаление не изражда.Ще се следя при доктор Иван Вецев,който работи в Шейново,поликлиника България...

# 102
Момичета, снощи през нощта ме заболя силно ниско долу корема за 1 - 2 - 3 минути и после премина. Като ПМС болка, но никога не ми е била толкова продължителна. Притесних се да не би да е станало нещо с ниското ми растящо (надявам се) ЧХГ .....

# 103
Kalestia, и аз съм така на моменти, даже бих казала, че от втория ден след трансфера започнаха тези спазми. Утре ще изследвам ЧХГ за втори път. Надявам се, че са нормални симптоми Simple Smile

# 104
Kalestia, и аз съм така на моменти, даже бих казала, че от втория ден след трансфера започнаха тези спазми. Утре ще изследвам ЧХГ за втори път. Надявам се, че са нормални симптоми Simple Smile

При мен до сега усещах леки болки и спазми, но по няколко секунди. Ох, толкова ми е желана тази бременност, че от сега се притеснявам... а знам, че има още толкова неща, през които трябва са премина и не трябва да обръщам внимание на всичко странно.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 10:25 от kalestia

Общи условия

Активация на акаунт