Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 59 235
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Kalestia и мен ме болеше ,когато забременях с дъщеря ми .Пиех но шпа и минаваше.До 12 г.с някъде си ме болеше по -силно от ПМС.Спокойно всичко ,ще е наред Simple Smile почивай си когато те заболи и пий но шпа Wink

# 106
Благодаря, shannel, успокои ме Heart

# 107
Аз за сега държа фронта 9-ти ден след ЗЕТ.Не ми е дошло още .Да видим утре ,въпреки ,че си мисля ,че този път не е станало .Даже може и да ми дойде днес или утре сутрин.Някак си вътрешно го усещам.БТ не е спаднала днес ,но може да е от Циклогеста.

# 108
Аз за сега държа фронта 9-ти ден след ЗЕТ.Не ми е дошло още .Да видим утре ,въпреки ,че си мисля ,че този път не е станало .Даже може и да ми дойде днес или утре сутрин.Някак си вътрешно го усещам.
Хайде сега с това черногледство Fearful
Кога мислиш да правиш тест?

# 109
Утре ще правя.Предният път беше ЧХГ 181 ,така че няма какво да чакам повече дни.Ще оставя малката при баба и ,ще отида да се боцна .

# 110
Утре ще правя.Предният път беше ЧХГ 181 ,така че няма какво да чакам повече дни.Ще оставя малката при баба и ,ще отида да се боцна .
И аз утре ще пускам (мислех днес, но като видях 50 човека да чакат, се отказах).
Ще стискам палци Hug

# 111
И аз ще стискам палци.Хайде успех утре 🙏🙏🙏

# 112
И аз да се запиша в темата момичета. Пожелавам на всички ни само положителни резултати. Моят трансфер на втори опит беше днес. Интересно ми е някоя от вас дали следи температурата-телесна, базална. Моята телесната току що я измерих и беше 36.4 . Дали е проблем според вас. И спазвате ли строго постелния режим в първите дни или не е проблем да се вършат дом.задължения.

# 113
  • София/Севлиево
Аз май бая студенокръвна ще изляза.Моята Т така и не стана повече от 36,7,пък нали на бременните е малко над 37...Утре с нетърпение очаквам да ни залее вълна от положителни тестчета...

# 114
Ели, предния път бях с температура над 37 през цялото време и категорично отрицателен тест.

# 115
  • до най-прекрасния мъж
И при двете ми инсеминации имах Т около 37.2-37.3. И двата опита бяха неуспешни. Уж казват, че Т при бременни е около тези стойности, но организми всякакви, реакции - също.

# 116
Аз стриктно си я меря, въпреки медикаментите. Със започването на  утрогестана (около втория ден, т.е. още преди трансфера) се покачва над 37.

# 117
И аз стриктно я меря БТ сутрин преди ставане от леглото.Предният път я мерих до 3-ти месец.Стана ми като навик след трансфери.Не почивам ,с дете на 2 г вкъщи е лудница ,постоянно подреждам играчки играем на топка и т.н.Почти не съм лежала .

# 118
И аз да се запиша в темата момичета. Пожелавам на всички ни само положителни резултати. Моят трансфер на втори опит беше днес. Интересно ми е някоя от вас дали следи температурата-телесна, базална. Моята телесната току що я измерих и беше 36.4 . Дали е проблем според вас. И спазвате ли строго постелния режим в първите дни или не е проблем да се вършат дом.задължения.
Мен няколко пъти ме тресеше след трансфера, най-много първата вечер. След това още няколко пъти, но се търпеше. Температурата ми си беше под 37.

# 119
Благодаря момичета, аз слагам утрогестан 2х3 от пет дни. Дано не се окаже че не го усвоявам( доколкото четох в интернет) и да е проблем. Ще продължа да следя температурата

Общи условия

Активация на акаунт