Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 604
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
В денят, в който трябва да ми дойде уж (14 дни след пункция) прогестерон ми е 135ng/ml. Аз съм на утрогестан от деня на пункцията 3х2.
Говори с лекар да вземете мерки, може би точно препаратът, който приемаш не е подходящ за теб.

# 166
  • София/Севлиево
За мен най-доброто са инжекции Пролутекс всеки ден поне до 8 г.с.Моите имах готовност да ги бия до 5.04,когато ще съм някъде 11 г.с.,но доктор Станулов ми даде схема да ги спра.Обаче т.к.оск тръгва надолу довечера ще попитам Вецев какво мисли за тях.Аз съм с 3х2 Утрогестан и по един Кринон в момента.

# 167
  • Варна
Iren, стискам палци и аз!
Мадлен, струва ми се твърде рано. На мен ми казаха, че денят на трансфера не се брои, така че трябва да ти е 6ти ден.
Аз съм втори ден на Фраксипарин, вчера що годе го сложих, но днес много ме заболя, потече кръв и ми стана доста голяма синина. Има ли някаква тънкост при слагане да не се получават синини?

# 168
  • София/Севлиево
На мен инжекциите ми ги бие ММ.Хваща хубаво гънка на корема(добре че си имам малко сланинки) и я бие много бавно и под съвсем лек ъгъл.Много рядко ме посинява,а кръв само 1-2 пъти ми е текло.Слагал ми е и в ръцете,но там ми бе по-неприятно.

# 169
Чух се с док, казва че е добре и да продължа така. В петък или понеделник ще видя пак. В сряда ме вика на преглед.

# 170
Здравейте, момичета, за трети път съм в процес на дългото чакане. В четвъртък ми беше трансфера на последните ни два 5 дневни ембриона. След всеки неуспешен опит правих някое ново изследване - генетични, имунологични, витамини и ера тест. Указа се, че имам няколко мутации и изместен имплантационен прозорец. В момента съм на Клексан 0.6, НатАспина, Аспирин Протект, Естрофем 2х2, Но-шпа 3х2, Дуфастон 2х1, Кринон гел, Медрол, Витамин Д и Фолиева киселина. От втория ден започнаха постоянни леки болки и напрежение в областта на яйчниците. Днес ми е 7 ден от транфера и реших да си направя уринарен тест и е отрицателен. Четох, че при някои момичета отчита от рано и сега не знам дали да го приема, че и този опит е отрицателен или е още рано и има надежда?! По принцип кръвен ми казаха да направя в събота. Нямам нито болки в гърдите, нито каквото и да е други симптоми и съответно още повече се отчайвам. До събота има много време, но все пак какво Ви е наблюдението, дали има шанс за бременност?

Относно Клексан и на мен това ми беше казала генетичката, че е по-добър вариант за мен, защото от Фраксипарин се получавало алергична реакция и повече синини. За това и си купих и ползвам Клексан.

Успех и само положителни резултати ☺️

Здравей,
Направи си тест с по-ниска чувствителност, аз ползвах на 8-ми ден след трансфера Експрес Тест от аптеки Ремедиум с чувствителност <10 и показа бледа черта. Успех!

# 171
keit според мен няма тънкост при поставянето на фраксипарина. Явно при всички се получават синини, има болка при поставянето. Задържай по дълго памука след ваденето на иглата. А при мен мястото започва да кърви вечер като се къпя, при условие че го правя сутрин.
Започвам да се замислям за тази алергия към фраксипарина, защото освен синьо и лилаво мястото е и червено
Успех ти желая

# 172
  • Варна
Iren, стискам палци и аз!
Мадлен, струва ми се твърде рано. На мен ми казаха, че денят на трансфера не се брои, така че трябва да ти е 6ти ден.
Аз съм втори ден на Фраксипарин, вчера що годе го сложих, но днес много ме заболя, потече кръв и ми стана доста голяма синина. Има ли някаква тънкост при слагане да не се получават синини?

Благодаря ☺️
За тънкости на мен в болницата ми казаха следното - изкарваш въздуха от спринцовката, сядаш така че да можеш да си направиш хубава гънка на корема, почистваш със спирт и слагаш инжекцията под прав ъгъл и много бавно я стискаш. След това бавно я вадиш и почистваш отново със спирт.
Аз лично и с Клексан съм си правила синини след като уцеля някой кръвоносен съд. Така че май няма идеален вариант.
Sweety, тестът, който си направих беше на Престо. Надявам се, просто да е рано ☺️

# 173
Здравейте, момичета, имам нужда от инжекции Прогестан 50mg. Поне една кутия, моля ако някой има в повече или останал излишен да ми пише.
При предния трансфер слагах клексан и имах синини, даже единя път се получи огромен подкожни балон, въпреки, че изкарваме въздуха. Сега слагам и нямам проблем, остава само по една малка точица от самата игла.
Благодаря ви от сърце и стискам палци на всички за добри новини.

# 174
Вито вчера ми беше трансфера, сега кротко чакам времето до теста да мине.
За алергията мога да го потвърда, била съм фракси няколко пъти, като всеки път имаше обрив само около мястото на убождане, но се търпеше (синините и бижите не ги коментирам). При предишния трансфер получих обрив по главата, лактите, къде ли не. Алергията установих с пкк, еозинофилите са маркера за алергия. В листовката на фракси с нежелани реакции също го пише

Стискам палци всичко да е наред!
Явно това са имали предвид. Аз от днес бия Клексан. Малко е болезнен, но какво са се прави.

# 175
#madlen.jordanova според мен си изчакай кръвния тест, не приемай уринарния за верен.
И аз гледах много клипчета в you tube, започват с уринарни от 5-6 ден след трансфер, но при тях има тестове с чувствителност 6 единици, в БГ масово за над 25 ед. - не спирай лекаства и не отписвай опит на база на уринарен тест.
И пак канали, които следа за IVF, лекари не препоръчват изобщо да се правят уринарни тестове, преди кръвен, защото има момичета, които се отчайват и емоционално приемат резултата, спират лекарствата, не се обаждат в клиниката и накрая се оказва на кръвния + резулатат....надежда винаги има до отрицателен кръвен.

# 176
Ирен страхотни новини 😍. Желая ти една спокойна бременност!
Успех момичета, надявам се май месец да успея за втори път да се включа и да чакам в тази темичка.

# 177
Момичета на 07.03 ми върнаха два тридневни ембриона. ЧХГ-то на 22.03.показа бременност-169. Днес обаче пуснах повторно ЧХГ и излезе 148.5. Има ли шанс да са били 2 и едничкото да продължава да се развива?

# 178
Винаги има шанс, имай вяра и пусни пак след 2-4 дни. Желая ти късмет!
Момичета на 07.03 ми върнаха два тридневни ембриона. ЧХГ-то на 22.03.показа бременност-169. Днес обаче пуснах повторно ЧХГ и излезе 148.5. Има ли шанс да са били 2 и едничкото да продължава да се развива?

# 179
Винаги има шанс, пусни пак след 2-4 дни. Желая ти късмет!

Бих била безкрайно щастлива, ако е така. Утре ще пусна пак ЧХГ.

Общи условия

Активация на акаунт