Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 609
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Днес ми е 9 ден от трансфера. Толкова силно ме прободе в корема, че се събудих  от болка и прокървих.

# 286
Днес ми е 9 ден от трансфера. Толкова силно ме прободе в корема, че се събудих  от болка и прокървих.

Пиеш ли но шпа? За болка се пие, но е важно какво ти е предписано от АГ. Съветвам те да лежиш и пиеш болкоуспокояващо и в зависимост от количеството кръв са се обадиш на лекаря си. И спокойно! Не се шашкай, така вредеш и на себе си и на процеса.

# 287
Днес ми е 9 ден от трансфера. Толкова силно ме прободе в корема, че се събудих  от болка и прокървих.

Пиеш ли но шпа? За болка се пие, но е важно какво ти е предписано от АГ. Съветвам те да лежиш и пиеш болкоуспокояващо и в зависимост от количеството кръв са се обадиш на лекаря си. И спокойно! Не се шашкай, така вредеш и на себе си и на процеса.
Пия 3×2 но шпа и 3×2 бусколизин. Гледам повече да лежа.

# 288
  • София/Севлиево
Някъде из някоя от темите четох, че бусколизин не трябва да се пие от бременни, а ти си след трансфер и по презумпция си бременна,докато не излезе теста.Пожелавам ти всичко да е наред и да ни зарадваш с добри новини.

# 289
Теста ми е по принцип за понеделник и се пада 15 ден. Днес е 11 ден от трансфера на две 5 дневни. Ако го направя днес дали трябва в понеделник пак да повторя ако е положителен. При нас няма работещи лаборатории събота и неделя

# 290
  • София/Севлиево
Със сигурност ще ти отчете.Моят го направих на ден 8 на 1 бластоцист като първо препишках наличния ми Престо ,който веднага показа 2-ра черта и после отидох в лаболаторията,за да видя колко точно е резултатът.А теста ми бе назначен за 10-11 ден.

# 291
Някъде из някоя от темите четох, че бусколизин не трябва да се пие от бременни, а ти си след трансфер и по презумпция си бременна,докато не излезе теста.Пожелавам ти всичко да е наред и да ни зарадваш с добри новини.
Ели, аз продължавам на 3х2 но шпа и 3х2 бусколизин, след прегледа при док и поне още 2 седмици ще ги пия

# 292
  • София/Севлиево
Иренка,мисля че в отчетната ми тема едно от момичетата фармацевт обясни, че бусколизин не е ок по време на бременност.На мен и но шпа-то ми спряха,на негово място Алеракт,ама ми е много гаден.Но пък само при нужда го вземам...

# 293
Бусколизинът ми е изписан след трансфера.

# 294
Но шпа се изписва, за да няма контракции на матката, които да попречат на имплантацията.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 10:50 от GERy@K

# 295
Здравейте момичета записвам се и аз в темата.Пожелавам на всички много успех и сбъднати мечти.И при мен започна дългото чакане.Аз съм 3 ден след зет трансфер на 1 ембрионче(замразено на 6 ден) и като прочетох че си мерите температурата си я премерих и аз и се оказа че имам 37,1.Какво означава това трябва ли да се притеснявам.Благодаря.

# 296
На този етап /трети ден след трансфер/ температурата е от прогестероновия препарат, който приемате.
При настъпила бременост, температурата също е по-висока от обичайната, тъй като организмът започва да произвежда повече прогестерон.

# 297
Здравейте. Успех на всички и дано по Коледа се сбъднат мечтите ни!
Днес ми е ден 4 след трансфер на тридневно ембрионче и започна да ме гони параноята. От снощи ме наболява гърлото. Използвах бабиния метод гъргара със сода, но мисля днес да посетя личната. Мн.ми е притеснено.

# 298
Здравейте, вчера имах трансфер на 2 бластоцида.Рази сутринт по навик нарамих торбата с боклука и я изхвърлих. Не бвле много тежка, но сефа нещо ме дърпа. Незнам въобразих ли си, какво ли но много се притеснявам да не са се отлепили. Вчера ми скагаха лепило, колко време действа знае ли някой.

# 299
Запис и от мен момичета, за трети път съм в чакането, дано е и последен. 🍀 Вчера ми върнаха тройка бластоцисти (един от тях е с по - добро качество).
  Успех и късмет на всички !

Общи условия

Активация на акаунт