Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 531
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте писах и в др тема, има ли сред вас успели жени който са лекували бактерия с антибиотик седмица преди трансфера. ❤ ❤ Прес дилем съм дали да отложа трансфера

Каква бактерия? На мен ми предстои трансфер тези месец, имах гъбички и сега очаквам резултата от микрибиологията.
Хич не ми се иска да отлагам.

# 466
Здравейте писах и в др тема, има ли сред вас успели жени който са лекували бактерия с антибиотик седмица преди трансфера. ❤ ❤ Прес дилем съм дали да отложа трансфера

Каква бактерия? На мен ми предстои трансфер тези месец, имах гъбички и сега очаквам резултата от микрибиологията.
Хич не ми се иска да отлагам.
enterococcus. Сега пия антибиотик 5дни

# 467
  • до най-прекрасния мъж
Остави лекарят си да прецени. Ако кръвните ти са ОК, вероятно няма да те отложи. Ако имаш данни за активна инфекция, ще останеш да се лекуваш. Пусни ПКК и CRP,  ако лекарят ти не е пуснал. И един съвет от мен - спри всичко сладко незабавно, ако вече не си. Това помага много, както и започни ударно пробиотик през устата поне 3 часа преди/след АБ. Няма да ти навреди.
Допълвам: Да не те притеснява АБ, така или иначе, преди, по време и след трансфер се пие за 5 или 7 дни, както и още една шепа лекарства. Важното е да нямаш активна инфекция.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 19:07 от blue.angel

# 468
Много вярно е това за захарта, както и тестото/ бавните твъглехидрати/ и преработените храни. Те увеличават всякакви възпаления в тялото и способстват за разможавани на бактерии, особено за Кандидата, тя направо се храни със захарта.

# 469
Благодаря ви момичета

# 470
Момичета току що си поставих утрогестан и ми направи впечатление че шийката е по надолу и неможах да го сложа навътре. Досега като че ли не е било така. Сега все едно е набъбнала. Но това че е по надолу ме притесни. Дали е проблем според вас

# 471
Момичета току що си поставих утрогестан и ми направи впечатление че шийката е по надолу и неможах да го сложа навътре. Досега като че ли не е било така. Сега все едно е набъбнала. Но това че е по надолу ме притесни. Дали е проблем според вас

Явно е от утрогестана. Аз усещам също набъбване  и дразнене, но слагам и естрофем. Съмнявам се за гъбички. Писах на доктора и ми  изписа Дактокорт крем да се мажа. Много е неприятно  това постоянно изтичане.

# 472
Момичета влизам само да ви кажа че ме приеха и съм в болницата. Надявам се всичко да мине колкото може по леко и по бързо ! Благодаря за подкрепата!!! Успех на всички ви Heart

# 473
  • Варна
Оправяй се скоро! Стискам палци!

# 474
Момичета влизам само да ви кажа че ме приеха и съм в болницата. Надявам се всичко да мине колкото може по леко и по бързо ! Благодаря за подкрепата!!! Успех на всички ви Heart
Важното е, че си в болница под наблюдение. Дано всичко  е наред.

# 475
Здравейте ! Чета ви постоянно, но се включвам рядко .. вчера направихме кръвния след второ инвитро в Турция 😢 отново отрицателен .. аз съм под 30 год, нямаме намерен проблем като цяло , единствено това че съм около 90кг .. опитвам се постоянно със спорт и здравословно хранене, но все не ми достига воля. Свалям 5 после си ги върна двойно .. а и някак си сама не искам да приема, че всъщност това е може би проблема.. сега съм решила да се стегна и на следващия цикъл пак да пробваме ( този път надявам се да се съгласят да сложим 2 ембрончета ) имаме още 3 замразени .. като цяло супер силно вярвам, че всичко се случва за добро и че ми е отредено да имаме близнаци и толкова силно ги чакам, че не знам дали плача от мъка или от надежда и вяра за едно красиво бъдеще ! ❤ Бъдете здрави !

# 476
  • София
Здравейте ! Чета ви постоянно, но се включвам рядко .. вчера направихме кръвния след второ инвитро в Турция 😢 отново отрицателен .. аз съм под 30 год, нямаме намерен проблем като цяло , единствено това че съм около 90кг .. опитвам се постоянно със спорт и здравословно хранене, но все не ми достига воля. Свалям 5 после си ги върна двойно .. а и някак си сама не искам да приема, че всъщност това е може би проблема.. сега съм решила да се стегна и на следващия цикъл пак да пробваме ( този път надявам се да се съгласят да сложим 2 ембрончета ) имаме още 3 замразени .. като цяло супер силно вярвам, че всичко се случва за добро и че ми е отредено да имаме близнаци и толкова силно ги чакам, че не знам дали плача от мъка или от надежда и вяра за едно красиво бъдеще ! ❤ Бъдете здрави !
Tannyaa, изследвала ли си щитовидни хормони и инсулинова резистентност? И двете неща могат да водят до трупане на килограми и проблеми със забременяването. Успех при следващата процедура!

# 477
Tannyaa, изследвала ли си щитовидни хормони и инсулинова резистентност? И двете неща могат да водят до трупане на килограми и проблеми със забременяването. Успех при следващата процедура!

Благодаря ! Да, всичко сме изследвали. Само холестерола е близо до горната граница и ниско желязо ( за което направих 3 месеца курс преди 6 месеца )

# 478

Не е приятен болничния престой, но за теб това е най-доброто. Така ще положат максимални усилия и ти ще си спокойна. Късмет Ками:four_leaf_clover:

# 479
  • Велико Търново
Kameliq Careva 609999, с теб сме! Успех!!

Tannyaa, пожелавам ти следващият път да е вашия!!

Аз днес съм 12 ден и малко избързах с уринарния, който е твърдо отрицателен Disappointed , но до кръвния в събота няма да губя надежда. Успех на всички които чакат заветните две чертички! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт