Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 116
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Аха, значи мога да ги взема само ампулите от болницата. Притесняват ме и самите инжекции - болка, усложнения след поставяне. Ако някой е поставял,моля да се включи с мнение.

# 631
Ами всъщност не съм сигурна какви прогестеронови инжекции има тук и има ли изобщо. Момичетата, които слагат, основно от Турция си взимат различните видове. Трябва да питаш в клиниката. Аз също съм на турски прогестерон, но под формата на капсули.

# 632
Неви, не знам в коя клиника си, но едва ли ще можеш да си ги вземеш от там. В България не се продават прогестеронови инжекции, за което аз съм... много ядосана, меко казано. Клиниките буквално се пукат по шевовете от пациенти, а няма внос (разрешителни) за нещо толкова съществено... Аз благодарение на съфорумка имам и за последния ми трансфер, който предстои. Трябва да се задействаш и да се подготвиш. Още един стрес за нас, за съжаление.

# 633
В Надежда съм и от манипулационната казаха, че ще ми ги осигурят. Наистина ли са толкова болезнени? Сигурно ви звучи смешно, но изпитвам наистина ужас от инжекции, с много мъка изкарах до тук и сега като ми каза и за инжекции Прогестан, направо стомахът ми се свива.

# 634
Аз също съм в Надежда и слагам прогестерон през 7 дни. Не знам твоя какъв ще бъде, но моят се слага мускулно, което значи в дупето. Не е толкова страшно и болезнено, колкото си го представяш. Аз ходя обаче там да ми го слагат, защото в дупето ме е страх да дам на мъжа ми.

При мен пък най-странното е, че изобщо не ми изследваха прогестерона, а друг път са ми го назначавали. Сега съм ЗЕТ, не знам дали заради това...

# 635
На мен са ми писали Прогестан през ден да се поставя. Не ми дадоха други опции.

# 636
Според мен Неви трябва да стиснеш зъби, колкото и да те е страх от инжекция, стигнала си до тук. Ще си ги слагаш в града от който си. Определено съм на мнение, че прогистероновите инжекции са в плюс. Успех желая.

# 637
Благодаря ви, момичета!

# 638
Нищо страшно няма, ще намериш някоя сестра да ги слага за няколко лева и толкова. Стискаш зъби и това е. Аз съм слагал до 14 седмица, както и клексан, нищо страшно, тъкмо ще ти мине фобията набързо.

# 639
Неви, аз ги слагах мускулно всеки ден + Клексан подкожно. Нямам фобия, но и аз се тревожех в началото. Медицинска сестра обучи мъжа ми, как да слага мускулните инжекции, а с подкожните се справям сама. И така всеки ден двамата слагахме по 2 или 3 инжекции. Става сутришна рутина и вече не го приемаш като нещо страшно Simple Smile Надявам се и при теб да мине страха, за да не изпитваш и този допълнителен стрес.

# 640
Момичета, моля ви за мнение, в Щерев явно нямат практика да изследват прогестерон преди зет трансфер, и прецених сама да си следя. Назначен ми е Кринон гел по веднъж на ден, но като ви чета как ударно слагате прогестеронови препарати започвам да мисля, че това е един от ключовите моменти. Изследвах прогестерон на 10ден от цикъл и резултата е 0.304nmol/l , а от днес 13 ден започвам Кринон гел по веднъж на ден, и на 17ден ще ми бъде трансфера. В деня на трансфера отново ще го изследвам.
Мога ли да си взема Циклогест да слагам, вместо Кринона, тъй като виждам, че той е в доста по високи дози, и без рецепта дали ще ми го дадат от аптека?

# 641
Момичета,сложиха ми от депо, който се поставя на седмицата веднъж. Наистина не било страшно Grinning Благодаря ви пак, че ми изтърпяхте мрънкането от рабо сутринта Grinning Успех на всички!

# 642
  • до най-прекрасния мъж
Vseznaika, в никакъв случай не си самоназначавай каквото и да е. Щом лекарят ти е предписал определен препарат, ползваш него. Той е съобразен с нуждите на организма ти и опита на лекаря ти с този препарат. Ако искаш замяна, задължително консултирай с него.
Аз за едни витамини ще ида на консултация с лекар. Оказах се с недостиг на Д и В12 близо до долна граница. Нямам намерение да купувам каквото ми падне, защото и идея си нямам от тази работа.

# 643
Vseznaika, в никакъв случай не си самоназначавай каквото и да е. Щом лекарят ти е предписал определен препарат, ползваш него. Той е съобразен с нуждите на организма ти и опита на лекаря ти с този препарат. Ако искаш замяна, задължително консултирай с него.
Аз за едни витамини ще ида на консултация с лекар. Оказах се с недостиг на Д и В12 близо до долна граница. Нямам намерение да купувам каквото ми падне, защото и идея си нямам от тази работа.
Blue, хапвай сега повече зелении - спанак, коприва, лапад, киселец. Иначе, на мен докторът ми даде витамин Д на Смарт хит по 1 мл на ден и метилираща фолиева киселина с В витамини на Або Фарма. За всеки случай изследвай си желязото и ПКК, много често и те падат по време на бременност.

# 644
В Надежда съм и от манипулационната казаха, че ще ми ги осигурят. Наистина ли са толкова болезнени? Сигурно ви звучи смешно, но изпитвам наистина ужас от инжекции, с много мъка изкарах до тук и сега като ми каза и за инжекции Прогестан, направо стомахът ми се свива.

Миличка и аз съм като теб... значи в Надежда като ми сложиха инжекция наистина адски много ме заболя и голям страх за другата инжекция... обаче отидах при моята лична лекарка сестрата казах и че мн ме боли толкова леко ми ги бие и бавно не я усещам.

Общи условия

Активация на акаунт