Пролетта на прага чука, нови плетки диплим тука - юбилейна тема 100

• 42 519
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Флоксче, няма проблем, веднага ще бъдеш обслужена. Но минавам на ЛС, че все пак темата не е специалист по всичко. Joy

Като ги гледам тези одеала, така ме засърбяха ръцете, но какво да го правя, имам куп вълнени в къщи и нямаме нужда от плетено. А много ми харесват. Да минава тази гад КВ, пък ще мисля и за плетки. За сега само ви се радвам на творенията.
Момичета, много ми помагате, отвличате ми вниманието от болестта! Благодаря ви!

# 181
Бързо се оправяй, ей!

# 182
Благодаря!
Терапията ми е много яка, от вчера ми увеличиха доста дозата кортикостероид, та не можах да мигна, едва днес поспах 2 часа,  ползвам и кислороден апарат в къщи, дано да се справя без болница.
Сега и Флокс ме подсети за още забавления . Simple Smile  Разтоварващо е да не мислиш за болести, но концентрацията е много трудна, правя страхотни грешки, като пиша, само поправям. Гадория си е тоя КВ.

# 183
Диорела Grinning не съм подстрекател, но плетеното одеало на мен ми е по-удобно за увиване докато чета, защото е еластично. И е с точната големина и форма. И усвоява всички изостанали гранки и кълбенца без остатък Grinning Grinning Grinning

# 184
Съвсем съм ви изпуснала
Не съм прочела цялата тема, но видях много хубави неща
Аз също изплетох разни чанти и две подобни в зелено, една голяма червена и сега плета раничка за раничката ми свърши синьото и сега се чудя какъв капак да направя, само с бяло и жълто Sad

# 185
Happy, браво!
Може само жълт?

# 186
В крайна сметка стана такъв капака не е идеална, но си я харесвам Wink Все пак съм аматьор
Сега мисля да пробвам нещо с макраме, някоя висяща саксия или нещо подобно, за балкона Simple Smile Там пък други техники и красоти има.

# 187
Happy, не си права! Идеална е!

# 188
Цветовата комбинация е хубава и изключително актуална.

# 189
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
много си бърза. срам ме е.

# 190
Благодаря ви! Не е идеална в смисъл че ако се загледа човек, може да открие някоя и друга грешка, но да, цветовата комбинация е много приятна и цялостното впечатление е приятно Simple Smile Освен това е импровизация, без схема Joy
Добри, теб пък от какво те е срам?

# 191
много съм бавна във всичко.
докато харесам нещо....
докато премисля...
докато харесам друго...
и вие показвате нещо готово, а аз още не съм и започнала даже. Sad

# 192
Ооо ама ти имаш много таланти Simple Smile и е трудно, има много идеи. Айде да покажа още нещо Joy трика е, че с тази прежда и с готово дъно и капак се плете много бързо Joy
А и вие плетете близки, големи и сложни изделия, а аз доста по-прости. Назад такива красоти видях, и сложни шалове, и чорапки,и какво ли не. За мен те са немислими все още

# 193
и такава прежда имам. точно за кошничка-кутия беше купена и така си стои.
Simple Smile ще дойде и моят ден.

# 194
  • В полите на Пирин планина
Да ви покажа как преобразих една туника в рокля:

Общи условия

Активация на акаунт