АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 9

• 20 150
  • 706
  •   1
Отговори
# 240
Дрехите от които съм най- доволна са на NEXT. Абсолютно качество! Тази вечер имат VIP разпродажба и ще видя какво имат.
Днес дадох 1/4 тиквичка и рикота. Яде, плю и на края изпи 50мл мляко. Явно не е бил гладен.

# 241
Ох и аз много харесвам дрехите на Next, но съм много разочарована от намаленията им. G.Savova какво намаление ще има? Аз видях само код за 10% на неналени неща и то за поръчки над 50 лева.
А иначе дрехите на малкия са 95% само H&M точно заради намаленията,които правят. Ей сега пак потроших 100 лева за детски дрехи 😩
От време на време взимам от Пепко,но само избрани неща,защото дори за парите си някои материя за потрес. Sinsay също харесвам,ама много ми е далеч мола и не съм ходила отдавна.

# 242
# 243
Ох аз така и не се престраших да поръчам, а сега пък с усложненията с брекзит хептен няма 😄😄

# 244
Дрехите на Антонио са от батко му. Аз му поръчвам от некст и уайкики, мъжът ми му купува гап. Харесвам и окайди, но ще му взимам от тях като поотрасне.
Имам и бодита, чорапи, чорапогащници на кауфланд и пепко и съм доволна и от тях. Пепко имат някои издънки, но от кауфланд съм доволна много.
Снощи напълних кошницата в икеа заради столчето за хранене и като тръгнах да потвърждавам поръчката, ми изписа, че столчето не е налично. До полунощ имаха 10% ваучер от стойността на поръчката и исках да се възползвам.
Щях после да си поръчам едни телени плъзгащи се кошници за шкафа с бурканите в кухнята, ама...
Сутринта в 6 пробвах пак и всичко беше налично. Ама ваучер вече няма...
Хвана ме яд. Цигански номера...

# 245
Все още няма проблем. Вчера говорих пак с превозвача и каза че всичко е както преди, просто да не е големи количества.

На ГАП нещата също са хубави.

# 246
  • Пловдив
Ама то няма проблем с GEORGE поне. Доставят се със Спиди до адреса, който е посочен и не се заплаща нито мито, нито ДДС. Абсолютно по никакъв начин не е усложнено.
Поръчвах два пъти от януари насам и няма никакви затруднения.

# 247
  • Denmark
На моя господин вечер му слагам чисто боди и чувалчето и на сутринта добавям панталонки и чорапки. Към обяд вече е за преобличане и му измивам лицето, ръчичките и слагам нови дрешки. До вечерта и те са в ужасно състояние Grinning не го преобличам за дрямки.
Не ползваме ромпъри/пижами, че много ме изнервят копчетата.
Честно казано най ми харесват лидълските дрешки за вкъщи. Супер удобни, не му стягат. Навън е толкова увит, че няма кой да го гледа с какво е облечен Joy ХМ са скъпички и рядко купувам.

Колко често давате месо? Rolling Eyes

Всеки човек има различни нужди както за храна, така и за сън.
Моя приятелка вчера ми каза "аз като бебе само съм спала и яла". Ами да, ама моят господин не обича да спи, той иска да живее на макс Grinning и с хапването така - от началото още си хапва добре всичко, други бебета са по-претенциозни (не в лошия смисъл Grinning ) и не ядат всичко и не по много, както и големите хора. Ние с баща му обичаме да си хапваме и не сме от най-поспаливите по принцип,така че няма на кого да се е метнал Ричард.

Вчера в бързината реших да му взема нещо да хапне навън и видях на любимата ми марка органик смути. После доста пръцкаше и със закъснение видях, че това смути е с йогурт Sweat Smile та, и с това е захранен.

# 248
Аа и малко извън темата, но да попитам как се справяте с крустите по главата?
Много съм доволна от гребенчето за крусти на Chicco. За 3 приложения се изчистиха напълно, а имахме доста.

# 249
Marayah, абсолютно е така - всяко дете е различно. Каката отначало си спеше по цяяяяла нощ, а храненето и до днес не й е приоритет в живота. Докато бебето яде-ли-яде - и денем, и нощем, и кърма, и пюрета...а сънят не му е приоритет.
А месо давам през ден като го редувам с жълтък.
И аз много харесвам лидлските дрешки. Пюретата също ги харесвам, каката яде само от техните за 12+. Иначе така и не прояде никакви пюрета или заготовки от бурканче.
А да ви попитам, какво количество пюре давате на бебенцата на едно хранене? И има ли някоя мама, която като мен предпочита да дава повечко пюре вечер, че уж да спи повечко?

# 250
Аз за през нощта й обличам ромпър, за да й е свободно и да няма ластици през коремчето докато спи. На сутринта обличам отгоре панталонче и блузка. Вечерта слагам за пране всичко.

Има ли други бебчета, които се будят по 20 пъти нощем с проплакване?

# 251
Така е всяко дете е различно, но ако една англичанка не беше ме “светнала” на някои неща, сега щях да имам един господин който щеше да седи по цял ден буден! Беше на месец когато ми будуваше по цял ден и добре, че се заприказвах с тази жена. От там нататък нещата леко по леко се оправиха и макар все още да яде нощем, не мога да се оплача. Като почнах да ползвам и аппа на Хъкълбери нещата пък съвсем ми се изясниха и стана още по- лесно.

# 252
  • София
Савова, още ли яде в 23:00 и в 03:00? Нашата преди ядеше в 21:00 и заспиваше и после в 06:00 сутринта. Откакто започнах захранването преди около месец и изместих заспиването с час по-рано, еми започна и тя да яде към 23:00 и в 03:00 пак е гладна. В началото си мислех, че е някакъв кофти навик, ама си изпива по 150 мл. детето, явно е гладно.

Дрешки предимно на HM и на Next, като по случайност ми попаднаха и едни бодита на Mama's &Papas и съм аааадски доволна от материята, но цената при тях е 3-на.

# 253
Положението е по добре от преди. Вчера си легна в 7.45 и яде в 3.30. Лошото е, че така сутрин се буди по- рано и вместо да стане към 7-7.30, той ми цъфна още в 6.40. Ако има още едно ядене към 5.30, то тогава спи до към 7.30. Много е трудно да го наглася това ядене така че да спи до 7-7.30.
Идеалния вариант е да се събужда чак към 5 да яде, но и това ще стане един ден. В последно време драстично намали млякото и яде с 300 зора.

# 254
G.Savova няма никакви размери, аз ги гледах и много се разочаровах. Иначе
аз също съм много доволна от Некст. Пазарувам и от Джордж, Френ енд Фло, Тк макс, Праймарк, JD sports спортни комплектчета. Абе не можем да се оплачим от към дрехи тук.

Общи условия

Активация на акаунт