АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 9

• 20 178
  • 706
  •   1
Отговори
# 345
Вашите бебчета искат ли постоянно да са прави? Даже Ния се пуска и тупва всеки път. Въобразява си, че няма да падне явно. Grinning
Да, моето дете иска постоянно да се изправя. Направо съм се видяла в чудо, защото тя не спира за секунда на едно място. Всяко едно нещо с нея ми е мисия невъзможна-смяната на памперс, храненето, приспиването. Не спира да мърда и да се върти, да се мъчи да се изправя и ако нещо и пречи или не може да го направи следва мрънкане и реване. В тази връзка как се справяте с това, аз понякога съм на ръба, не искам да се нервя обаче цял ден слушам само мрънкане и не мога за 30секунди да се отделя от нея? Криво ми е че се чувствам така, но сякаш не съм отделен човек, който има някакви елементарни нужди, а само сменям памперси, храня, приспивам и т.н. Много си обичам детето, но с този характер направо не знам как ще е занапред. Извинявайте за оплакването :/

# 346
  • Пловдив
Лелеее колко сте изписали докато вляза днес 😀 ние сме на 2 или 3 дремки- зависи. Ако следобед спи повече , примерно от 13.30 до 16.30 след това директно заспива в 20:00-20:30. Ако пък не е спала много обеден сън, спи към 17.30... ето сега спи върху мен Simple Smile

В Кауфланд не ходя, много ми е далече дори и като съм с кола не ми се разкарва до там. От лидъл и метро все пазаруваме. В лидъл май ще има дървени играчки от понеделник.

Нашата сега се обръща постоянно и опитва да лази, но още не се изправя. След два дни става на 7 месеца.

# 347
Като чета колко са ви подвижни бебетата,... мойта дунда само си седи седнала с изпъкнало шкембе напред или се въргаля като морж от гръб по корем и от корем по гръб.Ако я хвана за ръцете се набира да се изправя ама до там. 😀😀

# 348
Спокойно, всичко става изведнъж и както се търкаля като морж, така и изведнъж почват да се изправят.

# 349
  • Denmark
Вашите бебчета искат ли постоянно да са прави? Даже Ния се пуска и тупва всеки път. Въобразява си, че няма да падне явно. Grinning
Да, моето дете иска постоянно да се изправя. Направо съм се видяла в чудо, защото тя не спира за секунда на едно място. Всяко едно нещо с нея ми е мисия невъзможна-смяната на памперс, храненето, приспиването. Не спира да мърда и да се върти, да се мъчи да се изправя и ако нещо и пречи или не може да го направи следва мрънкане и реване. В тази връзка как се справяте с това, аз понякога съм на ръба, не искам да се нервя обаче цял ден слушам само мрънкане и не мога за 30секунди да се отделя от нея? Криво ми е че се чувствам така, но сякаш не съм отделен човек, който има някакви елементарни нужди, а само сменям памперси, храня, приспивам и т.н. Много си обичам детето, но с този характер направо не знам как ще е занапред. Извинявайте за оплакването :/

Ричард е същия и никак не се оправям. Давам го на баща му като си дойде от работа, за да си почина психически.
Иначе аз сложих обиколници и свалих е кошарата и го оставям там. Пада-става, пада-става и така... Докато пак не замрънка Grinning
Седи малко в проходилката и стола за хранене. На земята само ако съм до него, защото иначе за секунди е прав на дивана, масата или където и да е.

# 350
k.all.mar, просто и помагам да стои права, за да задоволя любопитството и. На земята съм винаги до нея, защото както си лази и хоп-чукне си главичката в пода. Grinning Като тръгне да заспива и само става, сяда. Тогава я държа с една ръка и има малко “борба”, но после заспива.
Когато искам да заредя миялна, пералня и тн я слагам в столчето и ѝ давам краставица. Grinning Така се занимава доста време. Слагам я с проходилката за 2-3 минути. Тя не желае повече и без това.
И аз като Марая я давам на баща ѝ като се прибере.

# 351
  • Denmark
Това с краставицата ще го пробвам Joy

# 352
Момичета, как къпете бебоците? Ние използваме подложката на Sevi baby, но малката изобщо не иска да лежи, само да седи, не мога да й измия пилето като хората. 😆

# 353
Момичета, как къпете бебоците? Ние използваме подложката на Sevi baby, но малката изобщо не иска да лежи, само да седи, не мога да й измия пилето като хората. 😆

Преди използвах същата подложка, но вече я къпя без. Седнала е във ваничката.

# 354
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Ами не съм пробвала, но на картинката на Sevy baby има три начина за поставяне - за новородено, за по-голямо и още по-голямо бебе. Ето сега ще кача:

Моят бебок още си стои мирен в нея .
Не може да стои седнал самостоятелно, нито да се изправя. Нито да лази Joy Но и той обича изправен на крачетата си да го държа, много се кефи.

# 355
Като чета колко са ви подвижни бебетата,... мойта дунда само си седи седнала с изпъкнало шкембе напред или се въргаля като морж от гръб по корем и от корем по гръб.Ако я хвана за ръцете се набира да се изправя ама до там. 😀😀

Същата работа и при нас. Иначе седи доста стабилно, но не му идва на ум да подпре ръчичките за да не падне настрани 😂

Аз буквално до преди 5 дни го къпех със подложката на Севи, сега слагам една пелена да не се подхлъзне дупето и го слагам седнал с куп гумени играчки и патета☺️

# 356
От самото начало ползвам това корито, но вече не може да си протяга краката.

# 357
Тези медальончета и аз съм ги срещала. Не ме кефят.
Йоанка пълзи от вчера❤️и вече не се ядосва толкова, че не може да помръдне напред. Залягва от време на време, не е съвсем стабилна, но се придвижва. Телефонът й е голям стимул да го стигне, както и дистанционните.

Кажете момичета, мислите ли вече за рождените дни на бебчетата? Като организация, място. Както и за кръщенета.
Ние сега строим къща. Все още е на тухла, тези дни предстои изливане на плочата, дограма да сложим. Имаме и хубава полянка там и мислим там да направим РД. Ще опънем масите, ще украся дръвчетата. Мисля да поръчаме кетъринг. Все пак ще е събитие❤️ За аниматор ще видим... то има време де, но си мисля и се вълнувам от сега.
Може би и кръщенето ще е около годинката.
На някои от момиченцата вчера даса им сложили обечки? Нали беше Благовещение. Аз за сега не бързам с това. Може би догодина.

# 358
А мислиш ли за Ковид Joy.
Ако положението в бг не се подобри едва ли събиране с много хора, ще е много благоразумно.
Аз седя на стендбай и чакам да се оправи малко, че да се прибера за лятото, но честно казано вече се съмнявам.

# 359
На мен пък медальончетата ми харрсват като идея. Ама за момиченце...за момченце ми е странно🤨😄
Мятането на ръце и крака и чувството, че си просто роб на бебето и аз го имам. Казвам си, че съм щастлив роб. Каката всееееки път преди излизане я гоня да я обличам. Вбесява ме, понякога усещам, че отлагам излизането, защото не ми се занимава. На 2 и половина мятането и тичането са съпроводени с писъци и претенции за дрехи и обувки. Така че на бебето не му се връзвам много на протестите... горкото второ 😄

Общи условия

Активация на акаунт