АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 9

• 20 197
  • 706
  •   1
Отговори
# 420
Охх гледам,че голям процент от майките минават на летни колички, но искрено се надявам аз да не съм от тях. Толкова си харесвам количката Maxi Cosi и се надявам да не ми натежи прекалено много с времето и да си от караме с нея до край. 😩

# 421
И аз така говорих , докато не взехме лятната.
И по- малко място заема и р по- малка. Комбинираната я ползвах от есен до пролет

# 422
Според вас окей ли е пасирана за пюре коприва? Майка ми ми пуска разни мухи 🤣 Според мен не е, но все пак да питам 😁

# 423
Ама и аз се чудя за копривата. Донесоха ми прясно набрана от двора на село и сега голямо мъдрене и хвърлям 😄 И над един лапад също размишлявам 😅

# 424
Рано е за коприва , според мен

# 425
  • Пловдив
Да кажа, че за домашната каша водата не се чака да заври. Слагаш на слаб огън ( 6 от 9 при мен) 1 супена лъжица брашно + 1/3 водна чаша вода. Студена.
Започваш непрекъснато да бъркаш докато се сгъсти. Обикнвено отнема между 5-10 минути макс , зависи от количеството вода и брашно, което е сложено

Ние днес си пробвахме Ергобейби метро лятна количка. Много е Лека и удобна! Ще сме с нея на морето и всички пътувания, които планираме.
Хем сме с Mutsy, което е леко и маневрено, но лятната е несравнима. Mutsy ще остане за есенно- зимния период така като гледам.

# 426
Lore.lay благодаря! 😊

# 427
Яна , ако се чудиш много замразявай, като спреш да се чудиш ще имаш WinkНямам спомен за копривата от кога я дават, но за баткото беше като ядеше супа вече.Взимах био коприва на прах и добавях към храната малко при готвене.
Лоре, не обичам каши,но знам че ако предварително запечеш брашното на сух тиган или във фурна да покафенен ,става по-хубаво.
От ден първи съм с лятна количка,която им няколко положения на гърба. Винаги ми се пързаля, въпреки че има гумирана подложка. Пристягам коланите , за да не се свлича прекалено детето.
ПП Явно Бухта си мисли, че сме върнали часовникът назад, защото днес заспа рано  по старото време.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 23:26 от Harista

# 428
Ох, да ви се оплача..Ужасна нощ. Вчера шушулка спа 2 пъти по 30 минути, та я сложихме в 7 да спи. Събуди се в 11:30 и до 2 беше будна. Успокояваше се като я галех, та я взех на спалнята. За пръв път спи при мен. Не е голямо чудо, много от вас спят с бебетата си Heart , но на мен ми беше за пръв път. Та, тя заспа, а аз само дремех, защото ми беше неудобно. После в 6 се събуди. Хапна и... се наака. Смених памперс. Върнах я в кошарата и тя заспа след половин час. Сега още спи. Та целият ден ще се обърка с неспането и, смяната на часа..
Пък и майстори ще имаме, ще пътуваме. Купон! Grinning
Мрън!

# 429
Нашият нали в петък спа у свекървата.
Съответно в събота като се прибра по обяд и се скъса да спи у нас. Вечерта пък нямаше сън и разбутахме режима. Снощи заспа в 21,30. Поне спа спокойно нощес и сега все още спинка.
Късно ми е това заспиване в 21,30. Ще се опитам да го изместя поне в 20,30ч.

# 430
  • Denmark
А Ричард плака много на 3 пъти тази нощ Sad не разбрахме от какво, но ММ се отказа и стана в 4 часа. Ние спахме още малко след истерията.
Мен ме съмнява да не е от коремче, та днес ще пие мляко и яде картофче с месо, а може и това да не му правя.

Странно, но той е по-весел като има по-кратки дремки през деня. Ако бутам количката час и половина - два после е по-кисел от преди заспиването Sweat

# 431
Тази вечер и Бухта много се въртя, но не е плакала. Вчера обаче беше много шумен ден за нея, а любопитството ѝ става все по-голямо и не иска да изпусне нищо. Но и нейния "режим" постоянно се подлага на промени, покрай мерките.....ту батко ѝ го няма по цял ден, ту после цяла седмица у дома. Колкото и да е самостоятелен си е дете и си има нужда от внимание , което съответно изменя някои дневни дейности.

# 432
И на нас ни се отрази смяната на времето. Вчера сутринта се събуди в 9 по новото време(т. е. 8 по старото). През деня спа само час и половина и то около обяд. Баща й я изкарва с количката, към 17 я сложохме пак да спи, но така и не заспа. В 20 ч. заспа от раз, но пък през нощта се събуди към 2 и будува 30 мин. Абе.... ще свикнем и с новото време.

# 433
На нас пък това с новото време ни дойде супер ,не става в 6 а в 7 😂 и не заспа в 7.30/8 вечерта, а към 8.30 замрънка и в 9 заспа. Направо китка 😂😂😂

# 434
При нас от две седмици насам е тегаво положението със съня. Отпадна кратката дрямка преди вечерния сън и заспива по-рано вечерта- към 20.30. Но след това от 23ч до сутринта има поне 4-5 събуждания и плач. Дано да мине този период бързо. Отдавам го на регресията на съня през 8мия месец, но се притеснявам малко да не й достига храната нещо. Сигурно скоро ще въвеждам трето хапване с твърда храна. Засега обядва пюре и после е следобедна закуска с каша и плодово пюре. Не са заместени изцяло де, суче си  и след  пюренцето и кашата.

Общи условия

Активация на акаунт