И за мен религията, както и обеците са въпрос на личен избор. Въпреки това може би ще направим някога кръщенета в манастир, защото това ще събере и зарадва роднините. Не сме религиозни, но сме вярващи. А децата, така или иначе могат да направят своя информиран избор и ако искат да променят нашия или изобщо да не ги интересува. Много ме дразни самият ритуал, не знам къде ще намерим читав поп, на който да му се разбира и да спести глупостите от приказките. Чувала съм, че има такива, но къде ли...
Harista, благодаря за съветите. Пробвала съм доста неща - да я баламосвам с нещо, да избираме заедно дрехи, да пея, да говоря, да се карам, да съм лоша и добра. Не! Това е игра, която тя има нужда да си изиграе преди излизане, но аз не мога да я приема - stupid me🤨
Никола продължава да заспива в 20ч и да е наспан в 4:30-5. Днес го качих на колата и отидохме да посрещнем изгрева на морето. Е, заслужаваше си - споделям го с вас с пожелание за спокойна вечер и красив утрешен ден! Желая и на себе си, и на вас СЪН!
Иска ми се това лято да сме пак на бунгала на морето.....много си го обичам. Но като живеех на морето ходех по-малко на плаж, отколкото сега като съм далеч.