АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 9

• 19 969
  • 706
  •   1
Отговори
# 555
  • Denmark
Паола, благодаря ти, ще пробвам и двете рецепти Blush
15 км е идеална разходка и малчо да крачи на пясъка след месец, два Sweat Smile

Да попитам мамите, на които децата за по земята нон стоп, с какво е окей да се чисти пода? Вчера два пъти мих паркета, но с препарат и се чудя... Може би всеки ден само с вода и един ден в седмица с препарат някакъв? Използвам най-обикновен за под, не е страшен, а и му мия ръчичките по-често, но да си питам Sweat Smile

# 556
Чистя пода с парочистачка. Използвам и детски препарат за под на Фрош.

# 557
  • Denmark
Чистя пода с парочистачка. Използвам и детски препарат за под на Фрош.
Ох, и такъв ли препарат има Sweat Smile ще потърся, благодаря Hug

# 558

Аз ползвам на тази фирма, пише че са подходящи за деца.

И да се похваля /оплача, че след реване цяла, цяла нощ ( бебето, макар че и аз бях на кантар 😅 ) се появи и второто зъбче.

# 559
Аз всеки ден минавам с обикновен спрей-моп с препарат за ламинат/плочи, но Арас рядко е на земята.

# 560
Аз също със спрей моп, но само с вода минавам всеки ден. Чудя се за парочистачка, но не съм се решила все още . Ще потърся и аз този препарат на Фрош.

# 561

Еми други си е на село. Птичките пеят, детето спи, релаксираш на хамака, слънчице пече. Кеф. 😀

# 562
Kaya много яки чорапии 🧦🧦

# 563
За кратко се порадвахме на хубавото слънце и ставам и дъжд. Поглеждам прогнозата 4 дена дъжд. Значи 4 дена ще полудее мойта мишка без разходки. Дано  си взима паузи дъжда 😂, да се промъкваме за малко.
Кая верно много яки чорапки 🧦

# 564
Хич да не те плаши дъжда. Слагай найлона на количката и излизай. Цяла зима скитахме в дъжда.

# 565
Права си! 🤔 Сигурно защото му се зарадвах на хубавото време и направо ми  се развали физиономията,  като станах и видях дъжда. ☔🌈

# 566
  • Пловдив
И аз ще чакам да спира дъжда, просто не обичам да обикалям на мокрото , та и косата ми става леш. И мама е човек! 😂

Аз чистя пода с Mr. Proper не е имало проблем досега. Не планирам да взимам специален препарат за под Simple Smile

# 567
Благодаря ви момичета, повечето ми чорапи са такива различни, водят се весели чорапи. 😀Аз да попитам тези от вас, които са взели гърнета какви са, че мисля тези дни да й взимам на госпожицата. 😀

# 568
Аз взех от специалното кърне, което се препоръча в групата във фейсбук. Joy
Слагах я няколко пъти. Ака там понякога, но не мога да смогна да и сваля всички дрехи и да я сложа. Тя много бързо си върши работата. Та като се затопли ще я уча на гърне.
И мен ме е яд за дъждовното време. Мога да изляза, но няма да ми е приятно. Simple Smile Предпочитам слънчево, топло, да пеят птички, аромат на дръвчета...Ех. Heart

# 569

Аз взех такова, стори ми се най-хубава пластмасата, а съм доволна от всичко на марката.

И аз мисля днес да направя една дъждовна разходка днес, да отида да гласувам и да се прибера 😄

Общи условия

Активация на акаунт