АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 9

• 20 173
  • 706
  •   1
Отговори
# 330
Лайка, това да не е допълнителна брошура за твоя град, не ги виждам тези неща в нашата.....

# 331
Искам дървен куб, ама не мога да намеря 😄😄

# 332
Искам дървен куб, ама не мога да намеря 😄😄
Имаше в двата , в които ходих преди дни и дори беше намален ан 13-14 лв. ......Ако искаш мога да купя и да пратя? Стига да се докопам до там и да е останал.

# 333
В нашия град няма Кауфланд и само се дразня, защото Лайка яко ме зарибява с нейните реклами... 😄

Редактирам се.
Маджарова, дано всичко е наред! Разбирам те напълно. Всяка седмица сме по лекари и ми писва вече... но го правя за добро, няма смисъл нещата да се отлагат.

# 334
Не са в брошура, Хариста. Просто всеки филиал си намалява някои неща.
Още веднъж да похваля пюретата на бебивита. И нашият ги яде и батко му вчера си омете едно за норматив.

# 335
Хариста, като спомена за разчитането на сигналите, в началото моя се късаше да реве от 6 до 8.30 и аз какво ли не правех за да го успокоя !  В последствие се разбра че просто му се спи и пичнах да го слагам да спи в 6 и бинго.  Препоръчителния вечерен сън на всякъде го дават 7-8. Има родители които седят до късно и на тях им изнася децата да лягат късно, а не че натуралния биологичен ритъм на детето е такъв. И както сама казваш няма трудни деца, има уморени родители, които не им се занимава. Имам приятелка която беше така вечер лягат в 11-12 и на другия ден спят до обед.
За дневния сън, за мен не е важно колко дрямки ще има, а последната да не свършва по- рано от 4 и по- късно от 5-5.30, за да мога да го сложа на време да спи без да е преуморен и превъзбуден.

# 336
Е, това не го бях срещала до сега......:

# 337
Е, това не го бях срещала до сега......:

На мен ми беше излязло наскоро като реклама. Даже го споделих с ММ. Grinning
Маджарова, и аз се надявам всичко да е наред.

# 338
Хариста, това го видях преди няколко дни 😂 сантиментално е, ама на мен ми е малко странно и леко извратено 😃 Но като знам колко запалени кърмачки има, вероятно има търсене 🙈 Кърмя, ама някои мамчета ми се струват прекалено крайни в действията си 😃 Мое мнение.

Кити, надявам се и при вас всичко да е наред. 🙏🏻 Разбира се, че ще идем където ни кажат, надявам се ако има нещо, да е поправимо и да бъде лош спомен след време 🤧

Онзи ден бяхме на рехабилитация за общоукрепващи упражнения и какво му стана не знам, ама малко след това започна да пълзи ли, лази ли, не знам, но се движи като войник, предимно с ръце и помага малко с крачета, прекосява стаята за секунди, не знам какво ще му измислям, но трябва някак да го опазя. Обърнах се за 1 секунда, той вече стигнал до пердето, дърпа го, направо настръхнах да не му падне на главата 😩

# 339
Аз тези с кърмата ги знам отдавна. Аз нося такова, символизиращо малкия и големия ми син, които се надявам да са винаги заедно
Скрит текст:

# 340
Туй с кърмата ми идва в повече Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 341
Хахахах, няма да се изненадам след някоя друга година да има медальон със сперма и яйцеклетки.......Имаше документален филм за един , който години беше си събирал ноктите, за да направи изкуствен диамант и да го сложи на годежния пръстен на любимата жена.( или нещо подобно).

Рядко нося бижута, не ми е удобно, изненада ме това нещо.

# 342
Вашите бебчета искат ли постоянно да са прави? Даже Ния се пуска и тупва всеки път. Въобразява си, че няма да падне явно. Grinning

# 343
Хахахах, няма да се изненадам след някоя друга година да има медальон със сперма и яйцеклетки.......Имаше документален филм за един , който години беше си събирал ноктите, за да направи изкуствен диамант и да го сложи на годежния пръстен на любимата жена.( или нещо подобно).

Рядко нося бижута, не ми е удобно, изненада ме това нещо.
Те правя и диаманти със остатъците от кремиране.

Ellocin, и моя все иска да седи прав и направо ще ме стъпче като го държа в мен.

# 344
Harista много благодаря за предложението, но току що се сдобихме с дървен уолкър, който е с подобни на куба игри, така че отпада за сега 😄😄

Ааа тия медальони с кърма и на мен ми идват в повече 😄

Общи условия

Активация на акаунт