Откраднат живот: Финалът тема 107

• 32 764
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Иска да си отмъсти на Тасев. Хвърли се на Фотев ама и той не я иска. Smile Тая бабка май ще я измамят.

# 526
Ама какво и става на Мирослова? Защо изведнъж се настрои срещу цялата болница? Ясно, че парите са фактор, но имам усещането, че сякаш иска да отмъсти за нещо. 🤔
Фотев е първият, който я забеляза, който й показа, че е ценна. За другите Мирослава е цитирам пикла, която трябва да бъде поставена мястото й. Те не я приемат като част от тях и съответно тя поддаде.

# 527
  • Sofia
Малеее, това Мирославче много злобно излезе. Дай на простия власт и гледай какво става...

# 528
Оле, много се радвам, че Наталия Цекова застъпва в сериала. Супер! 😎

# 529
Беше ко водеща с Гергана Стоянова в телевизия Българе. 😊

# 530
Иначе е Циганката в Чаршията, пак по Българе. Скъсах се да се смея с нея и Ваксаджийчето, когато интервюираха Свежо. 😁

# 531
На мен пък ми омръзна тази схема-Фотев ги вербува и те всеки път му се хващат на акъла, че и си падат по него! То не беше Стаменова, Нора, Мира, пък Тасев, Васко, Мазов.. Ми той при почти всеки в тази болница се е пробвал и е успявал, пък те ще ми казват че мислят за болницата.

# 532
От лекарите Романова и Наков още не са се подали на чара на Фотев.

# 533
  • София
Чак пък да напуска Кирилова... Те вярно, че и бебета не знаят как се правят повечето, ама за болничен не са ли чували. 😀

# 534
Да не се намери булка и за Йосиф:)

# 535
Историята се оказа друга. Ей, добре са го направили този епизод. Накараха ни да помислим едно, а то друго. Хвана ме срам. Не всяка циганка е крадла и измамница. Дано се извинят на жената.

# 536
"Ние не сме такива", не Жекова ти си точно такава!!

# 537
Димова би Норчето по слаба психика .

# 538
Историята с пациентката и циганката беше много хубава, скоро не са имали такава.
Наков е много нерешителен бе! Докато се накуми, Кирилова ще влезе в менопауза Joy
Сетиха се за драмата с Куртева, Пенев и Врабчев, време беше.

# 539
Дона, това не е като да му предложи Захариев, нали. 😁🤣

Общи условия

Активация на акаунт