Откраднат живот: Финалът тема 107

• 32 783
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
За мен никоя от сегашните нежени двойки не е стиганалa до етапа да го направи и които и да са младоженците ще е нелепо, освен ако Кръстева и Цонев или Зорница и Марио не са решели да си подновяват обетите Joy

# 481
  • Бургас
Къде и кога мога да гледам повторението на сериите? Намирам се в едно село, където не можем да връщаме . Ето, тази вечер не мога да епизода. Казвайте......! Благодаря.

# 482
Nova play към 22ч. предполагам ще е качена. И аз изпуснах и ще гледам после.

# 483
Познаааах за сватбата. 😝😁
За мен беше логично да се оженят, но, когато Наков каза на Захариев, че е абсурд да се вземат с Райкова, се отказах от идеята. Но това е единственият начин Кирилова да гарантира на Наков равни права върху детето.

# 484
И който каза за Мирослава. 👏 Беше ясно че няма как Романова да предаде колегите си.

# 485
Да, поздравления за позналите. 😝

# 486
А аз пък познах, че Марио е насадил жена си пред Мазов Joy

# 487
Пияндето Мирослава  е станала доста нагла - бързо забрави какъв парцал беше и как  всички и помагаха ...
Сем. Накови са ми  симпатични Hug Този път не ме подразни и Катя с рецитирането : кажи Светльо - беше  мило .
Симпатична беше и кавгата на Марио и Зорница Heart Eyes
Филип Буков показа добри плочки за проплакване на окото Joy

# 488
Знаех си, че е Мира. Поведението й е крайно недопустимо и грубо. Интересно с какво я заплашва Фотев. Или й е обещал едра сума, на която не е успяла да устои...

# 489
Знаех си, че е Мира. Поведението й е крайно недопустимо и грубо. Интересно с какво я заплашва Фотев. Или й е обещал едра сума, на която не е успяла да устои...
🙌
Сигурно пари.

# 490
  • София
И на мен не ми изглежда да е заплашена.

# 491
Може да й предложи по-голям пост в болницата.

# 492
Явно скоро ще му видят сметката на Фотев. Вече е с брада, а на снимката от сторито на Любомира беше с такава визия. Ха дано. А Мирослава явно още не е наясно кой е Фотев щом е тръгнала да играе по неговите правила (явно наистина за пари). И тя ще си седне на задните части, дано не е прекалено късно обаче.

# 493
Да се надяваме че ще го убият другата седмица, но още не се знае кой ще направи тази саможертва Васил или Методиев?

# 494
Според мен пък много я е страх от Фотев. В погледа и така изглежда. Наков и Кирилова е наистина необичайна сватба. Интересен казус със шизофреничката. Тасев и Нора все едно са заедно от 20г, такава скука между тях. Ако не е Фотев, няма да има никакво развитие там. Мазов май ще си има главоболия.

Общи условия

Активация на акаунт