Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 43 059
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Моите бели и те дойдоха. Нещо не ме кефи плата..груб, зърнест...
Кройката и тя подозирам че няма да ми пасне...твърде широко ми се вижда от коляното надолу.
Но не съм мерила още де...довечера.

Цената е ок. Имах нужда от бели.

Но ако не ми паснат, хич няма да се чудя и ще ги върна...

# 316
Тета,да не е mon jeans модела?Имам едни черни и имаше бели от тях.Ако са същите се отпускат ,на мен ми харесва как седят ,но зависи и с какви обувки се носят.Ако си с по-елегантен стил,не знам
Не ме питайте как си намирам дънки с ръст 180 и не изглеждам като рибарка.

# 317
А, как мам ...нееее, такива не ща.
Слим нещо си, но аз и друг път съм поръчвала и върнах ..мисля същи модел бяха. За това съм предубедена...
От тия 14 лв пуснах сега...Grinning

# 318
Слим са, Тет. За дъщеря ми поръчах, не са дошли още.

# 319
Скини са. Висока талия, енкъл нещо си.

Мерих сега.
Не ме кефят. Груб и зърнест плат, в същото време прозирен...

# 320
Ако някой каже как се ориентира в дължините на дънките ще съм благодарна.Чета отзивите,гледам моделките и ми идват гащи седем осми.

# 321
Е, вие с Месечинката сте по-специални Simple Smile
Иначе гледаш да не са енкъл, ако е с 2 цифри номера, вземаш с дължина 34, второто число. Примерно 29/34.

# 322
Скини са. Висока талия, енкъл нещо си.

Мерих сега.
Не ме кефят. Груб и зърнест плат, в същото време прозирен...
Не са прозирни моите, вярно само мерих набързо, ама... Ми ще ги носиш с телесен цвят гащи. Но не прозират, не са тънки, ма не знам сега и моите не са зърнести. Черните обаче са по-гладка и приятна материя за мен, по-добра е.
За плътност също добре са за мен, другите от 27 лв направо са тънкяж пълен, то вярно летни, ама..никаква плътност, вестника е по-дебел си мисля. Но съм взела черни и светлосини и ще ги нося, тези са и по-дълги за Месечинка и Bobchita да знаят, но пък са много тесни долу, чак прекалено да се знае.
ей тоз модел
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0706016067.html - това сините, те сякаш са една идея по-плътни
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0706016001.html - черните, такива толкова тънки никога не съм имала

# 323
Само едни дънки от 89 лв и едни черни промазани от НМ са ми достатъчно добре дълги. Нито съм дългокрака, нито пък твърде висока - 174.🙄

# 324
На мен всички ми са ОК, но енкъл не купувам. Имам само едни с дължина 30, малко ми късеят, но нямаше 32 тогава.
А детските пък са без забележки, никога няма разминаване с тях.

# 325
Тези белите са енкъл, ма на мен са ми ПОД кокалчето...Satisfied

# 326
Да, ама на Месечината ще са като бермуди. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 327
Показаните от Фанито ги имам в различно синьо,доста са тънки,ама стават .За лятото са ок.
Тета и Дева,добре сте вие,всичко ви става,навсякъде влизате .Божке дънки под кокалчето не ми се е случвало от пубертета.
Месечинката ще следя за коментари тогава,щом е дълга сестра и тя.

# 328

Ей ги тия..много са зле като изпълнение Satisfied
Ще вляза в тях, малко да ги облагородя, ама пак да кажа...не са ми готини..

# 329
Тете, същите са и моите.)) Ама това как беше написала "зърнеста" материя ме зачуди ))
Иначе черните от същите (някой пита) май е по-добра материята, не е съвсем същата, по-стегната е малко и по-гладка. Така поне ми се струва.
Ми ще ги облагородиш , вярно, то...човека прави дрехата))) Ма за 14лв не може да се очаква нещо...а и бялото се цапа, носиш-переш... какво толкова те притеснява, но не прозират, аз дори пак ги сложих в твоя чест да видя дали прозират..ми ако с гащи на цветя може сигурно, ама иначе са си нормални...не знам какво толкова не ти харесва, няма как да е за нещо повече. На мен дължината малко ми пречи и ме е яд, че един номер надолу не взех, ама да не рискувам и...добре е, ама можеше да е точно съвсем. Ако някой си поръчва номер надолу от неговия, доста са разтегливи също и няма да е проблем според мен-това за белите, черните са сякаш по-стегнати и ..за тях не знам

Общи условия

Активация на акаунт