Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 42 697
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Fsyyyy,висока е талията да.Изобщо са мн хубави дънките.Вече имам 17 чифта и два поръчани,май да се спирам аз.Един нов модел пуснали в НМ дълъг и свободен,поръчах го и един имам в кошницата с тясно дупе и широки крачоли,с нарязани колене.Ще го мисля и него.Сега съм на вълна свободни дънки ,голям кеф са.Намеря ли перфектните три чифта си слагам вето на дънки и панталони.
Чакам едни от друг магазин,над психологическата ми граница за дънки е,но ще се прежаля ако ми седи добре.

# 421
Да, но поне на мен надолу от средата на прасеца някъде, не са ми съвсем прилепнали, а аз такива харесвам. Вероятно ще поръчам, но материята много ме съмнява да не е от спарващата или от тази, по която се лепкат всякакви власинки и косми, не мога да преценя от снимките. Някой може ли да пусне реални?

# 422
За потребителката , която ми прати ЛС , пък аз взех, че го изтрих по грешка, снимки на дънките 40 размер.Имам и един брой 44 размер , свободен е, мога да го разменя за 46 размер.
Скрит текст:

40 = 80sm taliya

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 15:51 от *Камея

# 423
  • БУРГАС
За обувките ,аз скоро взех от детските кецове с цветя ,уголемени са според мен.

# 424
Fsyyyy,висока е талията да.Изобщо са мн хубави дънките.Вече имам 17 чифта и два поръчани,май да се спирам аз.Един нов модел пуснали в НМ дълъг и свободен,поръчах го и един имам в кошницата с тясно дупе и широки крачоли,с нарязани колене.Ще го мисля и него.Сега съм на вълна свободни дънки ,голям кеф са.Намеря ли перфектните три чифта си слагам вето на дънки и панталони.
Чакам едни от друг магазин,над психологическата ми граница за дънки е,но ще се прежаля ако ми седи добре.
Нямах предвид височината на талията, а по-скоро дали са така широки и свободни.

За теб щом са ти къси повечето дънки, търси от ХМ такива, които са с двойна номерация ето:
Размерите на дънките често се показват в инчове, например 30/32. Първото число показва талията, а второто – дължината на вътрешния ръб.
Също тези, които са чарлстон ги правят по-дълги да се носят с токчета.

# 425
Имам такива от тая номерация,там се улучвам .Сега на тия се чудя,те са си дълги...
Коментираните дънки на мен са ми по тялото.

# 426
Срокът за връщане още ли е 100 дена.

# 427
  • Варна
Едва ли, никъде не виждам подобна информация. В сайта в секция Връщане пише 30 дни.

# 428
ММ носи XC от regular fit анцузите(дето са по 25лв, дивидет). По тая логика, късите гащета пак ли да взема ХС размер?

# 429
Страхотни са, благодаря, че сподели !
Ако поръчаш, ще питам за размери, аз от анцузите вземам М и са на ръба - висок е 175 и 60 кг.

# 430
Страхотни са, благодаря, че сподели !
Ако поръчаш, ще питам за размери, аз от анцузите вземам М и са на ръба - висок е 175 и 60 кг.
Абе, ММ по принцип е за М размер 75кг е 176см, ама анцузите са ХС от regular fit
Затова попитах и за тези. Странно, че при вас М е на ръба 🤔

# 431
Подвела съм неволно, долнището е S,  горното е М.
Обича да ги носи по- свободни, но догодина със сигурност ще е М.
Ще поръчам С от тези, само да си избере цветове.

# 432
Момичета, имам една рокля, на която искам да и намеря снимка от сайта, но не успявам. Ще прикача снимка на етикета, не знам кое да напиша за да ми излезе, пробвах всичко май...

# 433
  • Варна
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0882485001.html

Дали става за плажна или ще е стегната в горната част? Искам нещо свободно, а не по мен.
Някой има ли я?
Дали ще пуснат още точно плажни, че са им обрани номерата, а и моделите не са много.

# 434
Миналото лято на плажа една жена беше с такава и стоеше разкошно! Всеки ден и се радвах колко добре изглежда с тази рокля дори на плаж,
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0875239002.html
Иначе тепърва ще пускат плажни рокли, още не им е почнал сезона.
А тази пък е без пари
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0873966006.html

Общи условия

Активация на акаунт