Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 43 018
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
В пепко има хубави неща, но трудно ги хващам, и ми е далече, няма и онлайн

# 496
Някой има ли тези гащури. Искам да ми стоят като на снимката. Нося ХС размер. Да не са умалени?

Самоцитирам се. Пристигнаха. Страхотни са и си отговарят на размера (взех ХС размер).

# 497
Докато не видим, не вярваме Heart Eyes

# 498
А ще може ли снимка облечени ☺

# 499
Малко съм позабременяла, скоро влизам в 9 месец, но ги наложих на други мои подобни и са точни.

Бях питала и за мъжките къси гащи 17.99лв regular fit, ММ носи дългите им анцузи ХС (regular fit 24.99лв). Получих и тях. Стават му, но са  лееко по-мънички, затова ще поръчам С размер в друга разцветка.

# 500
Фани, аз имам 5-6 от едноцветните им пликове с калъфка, нямат копчета, но когато завивката е същия размер, 150/200 в моя случай, нищо, ама нищо не се вади.
По 12-15 - тина лева ги взехме тогава..

По 12 бяха моите, много ги харесвам .
Скрит текст:

Имам и в графит.

# 501
Малко съм позабременяла, скоро влизам в 9 месец, но ги наложих на други мои подобни и са точни.

Бях питала и за мъжките къси гащи 17.99лв regular fit, ММ носи дългите им анцузи ХС (regular fit 24.99лв). Получих и тях. Стават му, но са  лееко по-мънички, затова ще поръчам С размер в друга разцветка.
Успех на финала😊

# 502
Дева, страхотни са, моите са дюс двата чифта, другото е някакви дръвчета, исках цветно нещо, ама всичко взето.
Кученцето Джак Ръсел ли е. Май ще си взимам и аз кученце))

# 503
Бигъл е. Heart
Може да рекламира НМ, те имат точно такива модели, от същата порода. Simple Smile

# 504
  • have faith and be patient ..
Тези и аз ги имам, и едни петролени и едни черни пак  на звездички.... Но са за девойките,  нали са единични комплекти

# 505
Ами аз все единични взимам, по-удобно е някак. Но пък трябва да са еднакви все пак, а аз взех различни )) Та..папагалска работа моето малко.

# 506
  • Mostly in my mind
На мен пък много ми харесват възглавниците за стол, ама искам с връзки. А тези нямат.

# 507
При последната ми поръчка, която получих вчера,  едната тениска са ми я пратили цялата в петна. Ще я върна, но искам да питам дали в такъв случай ще ми вземат пари за връщането или ще ми възстановят цялата сума за тениската? За 15лв става дума...За първи път ми пращат нещо дефектно, дали пък няма да ме компенсират с някой ваучер. Имал ли е някой такъв случай

# 508
  • Варна
Няма да ти вземат пари за връщането, за всеки случай направи снимки и опиши дефекта. Ваучер за компенсация... Не мисля, но винаги може да пробваш да си поискаш.

# 509
Фани, аз имам 5-6 от едноцветните им пликове с калъфка, нямат копчета, но когато завивката е същия размер, 150/200 в моя случай, нищо, ама нищо не се вади.
По 12-15 - тина лева ги взехме тогава..

По 12 бяха моите, много ги харесвам .
Скрит текст:

Имам и в графит.
Имам същите чаршафи в комплект със същото куче Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт