Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 43 317
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Някак пролетно ми е вече. Поръчах рокличка за голямата щерка.

За ММ разни дрешки за разходки в парка.

Едни очила от мъжкото за мен. Пуснали са нов цвят от любимият ми модел клинове и разбира се трябваше да го купя 🤣

Само малката не я огря, но имам големи запаси дрехи за нея, които най-вероятно ще умалеят преди да ги облече.

# 91
  • Пловдив
Лимонче, сори ама...колко клина имаш веч? Wink май си спортна натура, браво!
Аз не мога да се наканя да поръчам пак...мойта фигура ич не е за клин Blush

# 92
Много 🤣 Все се каня да ги преброя и забравям. Спортувам задължително всеки ден и се възнаграждавам за усилията с нови спортни дрешки. Специално спортните от HM ми харесват много. Лошото е, че щерката ми ги краде 😀. Наскоро си поръчах и същият модел в розово, но щерката си го присвои. За съжаление сега има само големи размери от него.

# 93
Диоптъра явно ми е малък,ма сега видях,че това са максимално количество кодове за отстъпка .
Така или иначе имам път към мола,ще си замъкна дрехите,пък ще я мислим.

# 94
Бобчи, три кода но може.

# 95
Някой виждал ли е на живо тази чантичка? Заглеждам я за детето, но не знам дали не е много малка. Не намирам размер в описанието.

# 96
Пристигнаха ми 2 поли от намалението на рокли и поли. Свежи пролетни са, макар леко да ми ширеят мисля да си ги оставя.

Струват ми се уголемени, първата е 36, втората С. Можеше номер надолу 🤔
И това за подарък
На живо са по-ярки цветовете.
Искам пролет вече 😊

# 97
Много са хубави полите!

# 98
Деси, това елече дамско ли е, защото май е същият десен, като втората поличка и става комплект)) На мен не ми се виждат уголемени поличките, добре са ти.
Аз си пуснах с кода тези пантофки, не ми се занимава да търся по магазини, а ми трябва нещо ниско и удобно ...за 21 лв
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0939897001.html

# 99
  • have faith and be patient ..
Аууу зелената пола е супер! Мн ми хареса

# 100
Някой виждал ли е на живо тази чантичка? Заглеждам я за детето, но не знам дали не е много малка. Не намирам размер в описанието.

Миналата седмица я получих. Много е сладка, но е доста мъничка, като портмоне е по-скоро - 11 см на 8 см. Дръжката е доста къса. Моята е на 3 и половина и на дължина и е добре, но за по-голямо дете ще е малка. Иначе е хубава.

# 101
И двете поли са веселки. Първата ми хареса повече обаче Grinning
Със здраве да се носят !!!

# 102
Тет, Алекс благодаря и на мен много ми харесва.
Фани, елечето е детско от средната категория до 10г. няма как да се вмъкна в него 😀
Полите на снимка не личи че са ми широчки, чувствам ги хлабави така да се каже. От втората има по-малка и може да заменя, но първата беше единична бройка и сега е изчерпана, тя повече ми харесва ☺ а и като погледнах имам доста с какво да ги комбинирам.
Сега много мисля ето този топ и май ще го поръчам

# 103
Първата пола е разкошна!
Аз чакам с нетърпение да се постопли и да разходя моята дънкова , която вече три месеца отлежава в гардероба.

# 104
  • Mostly in my mind
Деси, много е хубава първата пола и чудесно ти стои!

Общи условия

Активация на акаунт