Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 43 110
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
]
Някоя дама случайно да има тези дънки? Мнение?

# 106
Деси, и на мен много ми хареса първата пола, зелената, чудна е 😍. Другата също е хубава. А точно такава детска тениска (с теменужките) съм поръчала за щерката. Поразгледах в колекцията Аngela Mckay и взех, че харесах за нея и още неща, та... да кажа, че на един профил кода APP15 хвана два пъти (с гимнастики нещо не ми се разправяше).

# 107
Благодаря ви момичета и аз много я харесвам, смятам утре да празнувам на малкия РД с нея. Хванахме последния влак със заведенията. Миналата година беше от провалените РД и му беше тъжно, сега за една бройка да се повтори

# 108
Скоро не бях правила поръчка, но сега се изкуших от двата кода (арр и дългуч) и пуснах една. Поръчката в профила ми изглежда по нов начин и забелязах, че има дори бутон за отмяна на поръчката. До сега нямаше опция за отказ на поръчката.

# 109
Деси, може ли линк за тези поли, че не ги намирам?

# 110
  • Mostly in my mind
Искам  да ви кажа,  че в детската секция има УНИКАЛНИ спални комплекти. Доста от тях виждам за пръв път. Обаче всичко, абсолютно всичко ми дава, че е изчерпано. Sad защо така? Дали ще ги пуснат?

# 111
Запис и от мен. Поръчах тези дънки с отстъпкта APP15( с безплатна доставка ли е кода?), излезнаха ми с безплатна доставка, та не им се чудих много. Някой има ли ги? Отговарят ли си на номерата?

И двете поли са хубави, на мен втората ми хареса повече Simple Smile

# 112
Ау, да наистина има много хубави спални комплекти, но изчерпани 😏
Ето линк за полите
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0887923001.html
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0872085005.html

# 113
С БД е кода.

# 114
  • Sofia
Много бързи, сутринта пуснах едни обувки, следобед вече изпратени.
Този клин   https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0924714003.html някой има ли го? Между два размера съм и се чудя на кой да заложа.

# 115
Моята поръчка с блузката на щерката е от по-ранните часове, също изпратена вече.
Гледах спалните комплекти в детското, за които казвате, ама нещо чак толкова да ми хареса не видях. Поне за моя вкус. Ще поразгледам и в English home, и там има разни намаления, може да има нещо интересно при спалните комплекти.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 22:55 от fenyx

# 116
Хубави са комплектите, но и цените им са хубави. Simple Smile

# 117
  • Варна
Къде е тази опция за отказ на поръчка?
Не виждам нищо в приложението.

# 118
В профила с поръчките. Като се отвори самата поръчка, има бутон за отказ. Но стои като опция около 30 минути, до час да е най-много след пускане на съответната поръчка, не съм засичала, после изчезва.

# 119
  • Варна
Ясно защо го нямам.
Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт